Kızlar selam 7.5-8 arası haftalık gebeyim adet ağrısı gibi hafif bir karın ağrım var normal mi sizce böyle bir durum yaşayan var mı.
Malesef devam ediyor ama normal diyor herkesAynısı bende d3 var geçti mi sizinki
Peki bulantısı var mıMalesef devam ediyor ama normal diyor herkes
Bulantım kesildi ya şöyle kesildi şuan oruç tutuyorum çok fazla bulantım olmuyor genelde yemekten sonra bulantım oluyorPeki bulantısı var mı
Bende bi kaç gün bulantı oldu sonra kesildi anlamadım oruç da tutuyorum ondan mı bilmiyorum 7+4 deyimBulantım kesildi ya şöyle kesildi şuan oruç tutuyorum çok fazla bulantım olmuyor genelde yemekten sonra bulantım oluyor
Siz doktor izini aldiniz ozaman oruç için durum da iyi gidiyorsa ben tutamadım ama izdirabini yaşıyorum halen önce kanama vardı oruca girdik şimdi kese var ama fetüs yokBende bi kaç gün bulantı oldu sonra kesildi anlamadım oruç da tutuyorum ondan mı bilmiyorum 7+4 deyim
Siz kaç haftalıksinizSiz doktor izini aldiniz ozaman oruç için durum da iyi gidiyorsa ben tutamadım ama izdirabini yaşıyorum halen önce kanama vardı oruca girdik şimdi kese var ama fetüs yok
6+5 ha ayrıca bu carsamba muayenem var kese büyümüş mu diye bakalım ne olacakSiz kaç haftalıksiniz
Bulantı ya da başka belirtiniz var mı
Yok doktouma da sormayi unuttum tabiBulantı ya da başka belirtiniz var mı
Anladım benimde bulantım çok yoktu birden kesildi biraz tedirgin oldumYok doktouma da sormayi unuttum tabi
Muayene zamanı yakın tarihte ise gittiginiz zaman sorun ya da bizzat onun için gidip sorun rahat edrsiniz hemAnladım benimde bulantım çok yoktu birden kesildi biraz tedirgin oldum
2 hafta var bekliycem mecburMuayene zamanı yakın tarihte ise gittiginiz zaman sorun ya da bizzat onun için gidip sorun rahat edrsiniz hem
Hmmm çokmuş neyse ya iyi düşün iyi olsun2 hafta var bekliycem mecbur
Hmmm çokmuş neyse ya iyi düşün iyi olsun
Kaçıncı haftadasınızSiz doktor izini aldiniz ozaman oruç için durum da iyi gidiyorsa ben tutamadım ama izdirabini yaşıyorum halen önce kanama vardı oruca girdik şimdi kese var ama fetüs yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?