Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bile farz kılmamış, neden bu tutma aşkı. Suyunuzu için vitamininizi besinlerinizi doğru düzgün alın. Neden riske atasınız ki ?Kızlar selam yaklaşık olarak 7 haftalık gebeyim sizce oruç tutabilirmiyiz. Aranızda tutacak olam var mı?
Sizin kaçıncı haftanız? Bende çok istiyorum tutmak borçlu kalmak istemiyorum ama zorlanırsam sanırım bende tutamamBen tutmak istiyordum ama şu ara çok su içmem lazım bir de anlamadığım şekilde normalde bu kadar yemek yemesem aç kalsam sorun değil ama şu an elim ayağım titriyor açlıktan galiba tutmayacağım gibi bir denerim ama zorlayacak sanırım kararsızım hala
6 şu an çok küçük henüz direkt yediklerimden beslenmiyor ama bilemiyorumSizin kaçıncı haftanız? Bende çok istiyorum tutmak borçlu kalmak istemiyorum ama zorlanırsam sanırım bende tutamam
Tutma aşkından da ziyade sonra hep borç kalıyor insan manevi olarak borçlu his ediyor doğal olarakAllah bile farz kılmamış, neden bu tutma aşkı. Suyunuzu için vitamininizi besinlerinizi doğru düzgün alın. Neden riske atasınız ki ?
Şu an ilk odağınız bebeğiniz olsun, tabiki kişisel tercihiniz. Ama olası bir durumda vicdan borcunuz oruç borcunuzdan ağır basabilir..Tutma aşkından da ziyade sonra hep borç kalıyor insan manevi olarak borçlu his ediyor doğal olarak
Ay bende sizin gibi düşünüyorum bakalım deneriz 1-2 gün6 şu an çok küçük henüz direkt yediklerimden beslenmiyor ama bilemiyorum
Aynen bakalım artıkAy bende sizin gibi düşünüyorum bakalım deneriz 1-2 gün
Oruc tabıkı farz eger cıddı bır saglık problemı yoksa tutmak lazım Allah anne karnında bebegı oyle bır beslıyorkı meleklerıyle normal zamanda ac kalsan Bukadar olmaz ama orucluyken manevıyatı farklı bence kendı fıkrım anne karnında başlıyor bazı manevı egıtımler herkezın ınancı farklı ona bısey dıyemem ama ben olsam tutarımgücüm varsa cok daha guzel olacgına emınım ınancım büyük bu konudaKızlar selam yaklaşık olarak 7 haftalık gebeyim sizce oruç tutabilirmiyiz. Aranızda tutacak olam var mı?
Bende öyle düşünüyorum denicem aşırı zorlanma olmazsa tutarım inşallahOruc tabıkı farz eger cıddı bır saglık problemı yoksa tutmak lazım Allah anne karnında bebegı oyle bır beslıyorkı meleklerıyle normal zamanda ac kalsan Bukadar olmaz ama orucluyken manevıyatı farklı bence kendı fıkrım anne karnında başlıyor bazı manevı egıtımler herkezın ınancı farklı ona bısey dıyemem ama ben olsam tutarımgücüm varsa cok daha guzel olacgına emınım ınancım büyük bu konuda
Ben daha 7 haftalığım folik asit v.s sahur veya iftarda almayı düşünüyorum çok zorlanırsam su yönünden eğer tutmam. Sizin son zamanlara yaklaşmış sizin tutmamanız çok iyi olmuşBen 32 haftalık hamileyim filtre verdim. Bebeğimi aç, susuz bırakmaya gönlüm razı olamaz. Her ne kadar ilk 3 ay boyunca bizden beslenmiyor dense de vitaminlerin, folik asidin bu haftalarda önemi çok. İlk bebeğimi emzirirken de tutmamıştım çünkü sütümün kesilmesini ya da azalmasını göze alamazdım.