Gebelik 7.hafta aşırı acıkma

tupbabyyyyyy

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2023
227
106
Merhaba arkadaşlar bugün tam 7 haftalık hamileyim. Geçtiğimiz hafta itibariyle iştahım aşırı arttı. Bazı arkadaşlarım bunun devamı bulantı kusma diyor. Ama bende şükürler olsun şuana kadar bulantı kusma olmadı . Olur mu daha bilmiyorum ama çok sık acikiyorum. Bu gündüzleri olmuyor ama akşamları çok fazla yeme ihtiyacı hissediyorum ve şimdiden 2 kilo almışım. Endişelenmeye başladım ideal kilomun 4kilo üzerinde hamile kaldım. Zaten kilo fazlam vardı 9.aya kadar çok kilo alırsam diye korkuyorum. Benim gibi iştahı artanlar neler yaşadı merak ediyorum

Kuruyemiş falan ye yemege abanirsak işimiz yaş 😂 bende yeşillik aldım meyve kuruyemiş aldım çok kazininca midem onlardan yiyorum, bı kase yoğurt yada süt iç başka şeyler canı çekiyor insanın da kesmezsek sıkıntı ben ilk gebeligimde 55kilodaydim başında 75te doğurdum 68den aşağı daha dusemedim bakalım bu sefer nasıl olacak tutuyorum kendimi hafif şeylerle geçiyorum öğün aralarini aksami😂😂

Kuruyemiş falan ye yemege abanirsak işimiz yaş 😂 bende yeşillik aldım meyve kuruyemiş aldım çok kazininca midem onlardan yiyorum, bı kase yoğurt yada süt iç başka şeyler canı çekiyor insanın da kesmezsek sıkıntı ben ilk gebeligimde 55kilodaydim başında 75te doğurdum 68den aşağı daha dusemedim bakalım bu sefer nasıl olacak tutuyorum kendimi hafif şeylerle geçiyorum öğün aralarini aksami😂😂
Canım seninde bu haftalarda başladı peki acıkma durumu :) kuruyemişler hiç masum değil kii onlarda çok kilo aldırıyor 😁

Belirli seviyede iştah duruyor rutine bağlıyorsun ama sen sen ol gece uyanıp yemelere başlama işte o tehlike ilk gebeliğimde yaptım ben o hatayı bunda yapmıyorum :) 11+6dayım iştahım normale döndü ara ara aşerme durumları hariç tabi :)

Canım seninde bu haftalarda başladı peki acıkma durumu :) kuruyemişler hiç masum değil kii onlarda çok kilo aldırıyor 😁
Yok be canimm doyana kadar değil bı iki badem bir kayisiyla ya da bir iki fındıkla bı kuru erik ya da bı incir böyle yoksaa doyana kadar yersekk ki bazen frenleyemiyorum o sıkıntılı, ben altıncı haftadayim sürekli midem bulanıyor zorla yiyorum ama iki saat geçmeden açlıktan midem agrimaya başlıyor, az yiyip sık yiyorum geceleri çok acikiyorum bı tatlı kaşığı tahin yiyorum üzerine bı bardak su o biraz hem bulantıyı hem açlığı yatistiriyor, bı düzene giriyorda işte kaptırıp mideyi genişletmemek lazım 😂

X