K kurukafa Guru Kayıtlı Üye 16 Haziran 2014 14 6 286 İstanbul Pazartesi 14:50 Konu Sahibi Konu Sahibi kurukafa #1 İkiz transferin 23. Gunu. Beta hcg 12 subat 32. 14 subat 57 bUgun ultrasons cagirdi hic bisey gorulmedi ve kanamam var. Dr belki erken bakiyoruz belkide kaybediyoruz diye kan testi aldi sonuc bekliyorum Kizlar boyle durumla karsilasan oldumu
İkiz transferin 23. Gunu. Beta hcg 12 subat 32. 14 subat 57 bUgun ultrasons cagirdi hic bisey gorulmedi ve kanamam var. Dr belki erken bakiyoruz belkide kaybediyoruz diye kan testi aldi sonuc bekliyorum Kizlar boyle durumla karsilasan oldumu
K kurukafa Guru Kayıtlı Üye 16 Haziran 2014 14 6 286 İstanbul Pazartesi 20:11 Konu Sahibi Konu Sahibi kurukafa #2 kurukafa .!.: İkiz transferin 23. Gunu. Beta hcg 12 subat 32. 14 subat 57 bUgun ultrasons cagirdi hic bisey gorulmedi ve kanamam var. Dr belki erken bakiyoruz belkide kaybediyoruz diye kan testi aldi sonuc bekliyorum Kizlar boyle durumla karsilasan oldumu Genişletmek için tıkla... Malesef Sonuc negatif cikti. Birdaha deneyebilcekmiyim bilmiyorum
kurukafa .!.: İkiz transferin 23. Gunu. Beta hcg 12 subat 32. 14 subat 57 bUgun ultrasons cagirdi hic bisey gorulmedi ve kanamam var. Dr belki erken bakiyoruz belkide kaybediyoruz diye kan testi aldi sonuc bekliyorum Kizlar boyle durumla karsilasan oldumu Genişletmek için tıkla... Malesef Sonuc negatif cikti. Birdaha deneyebilcekmiyim bilmiyorum