Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki doktorunuza danışın12+1 gebeliğim var. Başından beri hiç lekelenme ya da kanama sorunum olmadı. İki gün önce doktor kontrol etti bir sorun yoktu. Bugün çok açık kahverengi lekelenmem oldu. Doktora gitmeli miyim yeniden . Başına böyle bir şey gelen var mı
Tabi ki koşarak gittim de , gidene kadar sormadan duramadım. Şimdilik bir sorun görünmüyor dedi , inşallah böyle devam ederBunu sorman bile hata, tabii ki gitmen gerekir doktora, bı sıkıntı olsa da olmasa da lekelenme başladıysa tedbir almak gerekebilir
Git tabi ki önemli bir şeyde olabilir olmayadabilir12+1 gebeliğim var. Başından beri hiç lekelenme ya da kanama sorunum olmadı. İki gün önce doktor kontrol etti bir sorun yoktu. Bugün çok açık kahverengi lekelenmem oldu. Doktora gitmeli miyim yeniden . Başına böyle bir şey gelen var mı
Bu haftaya kadar böyle bir sorunum olmamıştı , bir anda oldu . Dediğiniz gibi oldum. kanama alanı da yok , bebekte de bir sorun yok , yine de ilaç başladılar . Yatış önerisi almadım ama yarın zaten kendi doktoruma gideceğim , iyi olur inşallah bir sorun yoktur.Gidin tabiki. Benimde tam 12 hafta biterken mi ne olmuştu bitene kadar 17 gün iş yerine rapor yazmış ilaç vermiş ve yatış önermişti evde. Benim ilişki sonrası olmuştu bebekte bi sorun yoktu kanama alanıda yoktu nerden geldiğini bulamamışlardı. Mutlaka gidin riske atmay
Benimde olmamıştı o haftaya kadar. Hatta geçtikten sonra da olmadı. Çalışıyo musunuz bilmiyorum ama ben çalıştığım içindi belki de bilmiyorum ama doktor söylemese de siz yine de hareketlerinizi mümkün mertebe sınırlayın leke bitene kadar daha güvenli olurBu haftaya kadar böyle bir sorunum olmamıştı , bir anda oldu . Dediğiniz gibi oldum. kanama alanı da yok , bebekte de bir sorun yok , yine de ilaç başladılar . Yatış önerisi almadım ama yarın zaten kendi doktoruma gideceğim , iyi olur inşallah bir sorun yoktur.
Evet çalışıyorum hatta nöbet usulü ve hep ayakta çalışıyorum , dün gece de çalışmıştım.Benimde olmamıştı o haftaya kadar. Hatta geçtikten sonra da olmadı. Çalışıyo musunuz bilmiyorum ama ben çalıştığım içindi belki de bilmiyorum ama doktor söylemese de siz yine de hareketlerinizi mümkün mertebe sınırlayın leke bitene kadar daha güvenli olur
Allah Allah rapor vermediler miEvet çalışıyorum hatta nöbet usulü ve hep ayakta çalışıyorum , dün gece de çalışmıştım.
Bugün kadın doğum acile gittim , dinlen uzan bile demediler . Yarın kendi doktoruma gideceğim için sorun etmedimAllah Allah rapor vermediler mi
Anladım. Umarım rapor verilir gitmek iyi bi kararBugün kadın doğum acile gittim , dinlen uzan bile demediler . Yarın kendi doktoruma gideceğim için sorun etmedim