Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bende de aynıya ben de 7+3 ama hiç belirtim yok meme hassasiyeti dışında. bazen hamile olduğumu bile unutuyorum. sadece sırt ağrım var ilk öğrendiğimden beri ama gebelik belirtisi mi emin değilimsende durumlar nasıl canım
20. haftalarda belli oluyormuş ilk gebeliklerde sanırım hareketlenmeler. erken hisseden de var tabii. ama biz bence iyiyiz böyle ya boşver sürekli kusmaktan iyidirAy bende de aynıbulantı kusmam da yok şükür
sadece arada karın kasılmaları
ne zaman farkına varacağız acaba
![]()
Ahahah bir yandan evet ama bir yandan da hiç biri his edememekte kötü ya20. haftalarda belli oluyormuş ilk gebeliklerde sanırım hareketlenmeler. erken hisseden de var tabii. ama biz bence iyiyiz böyle ya boşver sürekli kusmaktan iyidir![]()
Hiç sorma doğurmadan tedirgin oluyoruz bende aşılamayla gebe kaldım ondan aklım hep bebektevalla ben dayanamıyorum gidiyorum iki haftada bir falan muayene oluyorum çünkü aynen dediğin gibi içim içimi yiyor. bide bu benm 4. gebelik 1i erken 3 düşüğüm var maalesef bu sefer her şey yolunda çok şükür ama her hafta gidip kalbini dinlemem lazım diye tedirgin oluyorumah daha doğurmadan neler çekiyoruz ya
Bizim de kan uyuşmazlığı var bende bir süre progestan kullandım ondan değişik oluyordum Progestan kullandığım gün ama bitti şükür Allah kolay hamilelik süreci versin bizeevet araştırıldı ama bir şey çıkmadı bu hamileliğimde önlem amaçlı kan sulandırıcı ve progestan fitil kullanıyorum şuan her şey yolunda ilerliyor çok şükür. aşılamada tutmuş olmasına sevindim tüp bebeğe gerek kalmamış inşallah sağlıkla ilerler kolay doğumlarımız olsun
Amiiinn Allah razı olsun canımBizim de kan uyuşmazlığı var bende bir süre progestan kullandım ondan değişik oluyordum Progestan kullandığım gün ama bitti şükür Allah kolay hamilelik süreci versin bizeve sağlıkla kucağımıza alalım
![]()
Merhaba sırt ağrınız ne zaman başladı acabaya ben de 7+3 ama hiç belirtim yok meme hassasiyeti dışında. bazen hamile olduğumu bile unutuyorum. sadece sırt ağrım var ilk öğrendiğimden beri ama gebelik belirtisi mi emin değilimsende durumlar nasıl canım
Yok canım daha belli değil şuan 11 haftalık beni çağırdığı zaman 13 haftalık olacağım belki o zaman görürüzAmiiinn Allah razı olsun canımcinsiyeti belli oldu mu henüz erken ama bazen erken belli oluyor
Allah korusun bebek değilde rahim büyümesi etkiliyor olabilir benimde rahim büyüdüğü için mesela otururken vs alttan batma his ediyorum13+0 hiç belirti yok ama bebek aşşagida sıkışiyor gibi hissediyorum. Sanki düştü düşecek Gibi
Uzandigimda en altta rahmin olduğu yerde 5 6 cm lik kabarti var bazen çok sertlesiyor kendini kasiyor gibi oluyor.Allah korusun bebek değilde rahim büyümesi etkiliyor olabilir benimde rahim büyüdüğü için mesela otururken vs alttan batma his ediyorum
kız çocuklarını çok seviyorum ama hep gönlümdeki ilk çocuk erkek ikinci kız olsun:))) abilik etsin benim abim olmadığından hep içimde kalmış heralde:))Yok canım daha belli değil şuan 11 haftalık beni çağırdığı zaman 13 haftalık olacağım belki o zaman görürüzgönlünden geçen biri var mı senin
Benim şuan neredeyse hiç belirti yok, hatta bazen unutuyorum hamile olduğumu ama karnım biraz dolgunlaştı. Geçen haftaya kadar birkaç kez kusma ve aşırı şekilde mide ağrısı çekmiştim çok şükür Allah’ıma geçti onlar, hiç geçmeyecek sanmıştımKızlar selam 10+6 gebelik var sizlerdeki belirtiler nelerdir![]()
Uzandigimda en altta rahmin olduğu yerde 5 6 cm lik kabarti var bazen çok sertlesiyor kendini kasiyor gibi oluyorpeki kontrold
Peki doktoronuz kontrolde riskli bir durum var dedi mi yoksa herşey yolunda mı diyor. Birde cinsiyetiniz belli oldu muUzandigimda en altta rahmin olduğu yerde 5 6 cm lik kabarti var bazen çok sertlesiyor kendini kasiyor gibi oluyor.
Sanırım herkesin içinde kız çocuğu yatıyorkız çocuklarını çok seviyorum ama hep gönlümdeki ilk çocuk erkek ikinci kız olsun:))) abilik etsin benim abim olmadığından hep içimde kalmış heralde:))
Benim şuan neredeyse hiç belirti yok, hatta bazen unutuyorum hamile olduğumu ama karnım biraz dolgunlaştı. Geçen haftaya kadar birkaç kez kusma ve aşırı şekilde mide ağrısı çekmiştim çok şükür Allah’ıma geçti onlar, hiç geçmeyecek sanmıştımHa bir de çabuk yoruluyorum tek belirtim şuan bu diyebili
Ay bende kusma falan yok şükür şuan 11. Hafta sadece arada mide yanması ve bulantı oluyor oda çok az yaniBenim şuan neredeyse hiç belirti yok, hatta bazen unutuyorum hamile olduğumu ama karnım biraz dolgunlaştı. Geçen haftaya kadar birkaç kez kusma ve aşırı şekilde mide ağrısı çekmiştim çok şükür Allah’ıma geçti onlar, hiç geçmeyecek sanmıştımHa bir de çabuk yoruluyorum tek belirtim şuan bu diyebilirim