Ama adet günüme daha 13 gun var yapsam cikar mi cok erken degil mi ya kafam allak bullakLeke ve kanama olduysa yerleşme kanaması o zaman. Test yapabilirsiniz.
Adet kanamasıyla yerleşme kanaması çok farklı. Adet kanaması çok yoğun koyu olur. Yerleşme kanaması tıpkı sizin anlattığınız gibi. O yüzden bana yerleşme kanamanız var gibi geldi. Bir doktora gidin ne dersiniz?
Insallah oyledir cok teşekkür ederimPembe leke adette bir hafta sonra olmuş büyük ihtimal yumurtlama lekelenmesidir. Yumurta çatladığında da kasık ağrısı oluşmuştur.
İnsallahInsallah hamileyimdir yarina randevu bulamam sanirim pazartesiye anca gidebilirim umarim belirtiler çoğalırBen ve benim gibi bekleyen herkez müjdeli haberi alir
Sizde benzer durum yaşadınız mı? Benim.buna yakın oldu bu ay. İlk defa başıma geldiğinden bilemedim ne olduğunu.Pembe leke adette bir hafta sonra olmuş büyük ihtimal yumurtlama lekelenmesidir. Yumurta çatladığında da kasık ağrısı oluşmuştur.
Amin inş, sonuç ne oldu?Insallah hamileyimdir yarina randevu bulamam sanirim pazartesiye anca gidebilirim umarim belirtiler çoğalırBen ve benim gibi bekleyen herkez müjdeli haberi alir
Bu ay yumurtlamayı ovülasyon testiyle takip ettim çatladıktan sonra pembe lekelenmem oldu adetime bir hafta var beklemedeyimSizde benzer durum yaşadınız mı? Benim.buna yakın oldu bu ay. İlk defa başıma geldiğinden bilemedim ne olduğunu.
Yok hiç kırmızılık yoktu açık pembeydi sonra kahverengiye döndü iki gün sürmedi bitti zaten.Inş adetin gelmez diyelim hayırlısıyla.
Senin direk somut yumurtlama lekelemesi olduğu. Benimde açık kırmızıydı parlak bir kaç damla idi totalde, seninde benzer miydi?
Bu farklı, benim totalde bir kaç damlaydı.Yok hiç kırmızılık yoktu açık pembeydi sonra kahverengiye döndü iki gün sürmedi bitti zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?