• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliginizin en erken belirtisi neydi ?

Renkkkkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
151
52
98
26
Merhabalar kızlar ben 4 5 aydir cocuk istiyorum evlendigim ay hamile kaldim 3 aylıkken ne yazik ki dusukle sonuclandi .Bizde hemen hemen 6 7 ay ara verdik ve suan cok istiyoruz .Benim adetimden 1 hafta sonra hafif pembe leke ve az kanamam oldu ondan 4 5 gun sonra da midem ve belim cok agriyor hamile olabilir miyim bu kadar erken belirti verir mi

Adet kanamasıyla yerleşme kanaması çok farklı. Adet kanaması çok yoğun koyu olur. Yerleşme kanaması tıpkı sizin anlattığınız gibi. O yüzden bana yerleşme kanamanız var gibi geldi. Bir doktora gidin ne dersiniz?

Pembe leke adette bir hafta sonra olmuş büyük ihtimal yumurtlama lekelenmesidir. Yumurta çatladığında da kasık ağrısı oluşmuştur.

Insallah hamileyimdir yarina randevu bulamam sanirim pazartesiye anca gidebilirim umarim belirtiler çoğalır 🙏 Ben ve benim gibi bekleyen herkez müjdeli haberi alir

Pembe leke adette bir hafta sonra olmuş büyük ihtimal yumurtlama lekelenmesidir. Yumurta çatladığında da kasık ağrısı oluşmuştur.
Sizde benzer durum yaşadınız mı? Benim.buna yakın oldu bu ay. İlk defa başıma geldiğinden bilemedim ne olduğunu.

Sizde benzer durum yaşadınız mı? Benim.buna yakın oldu bu ay. İlk defa başıma geldiğinden bilemedim ne olduğunu.
Bu ay yumurtlamayı ovülasyon testiyle takip ettim çatladıktan sonra pembe lekelenmem oldu adetime bir hafta var beklemedeyim 😊

Inş adetin gelmez diyelim hayırlısıyla.

Senin direk somut yumurtlama lekelemesi olduğu. Benimde açık kırmızıydı parlak bir kaç damla idi totalde, seninde benzer miydi?

Inş adetin gelmez diyelim hayırlısıyla.

Senin direk somut yumurtlama lekelemesi olduğu. Benimde açık kırmızıydı parlak bir kaç damla idi totalde, seninde benzer miydi?
Yok hiç kırmızılık yoktu açık pembeydi sonra kahverengiye döndü iki gün sürmedi bitti zaten.

Kanama olmuştu.3 4 damla kırmızı renkti.Adetimden 1 hafta önceydi.Erken oluyorum sanmıştım ama kesilmişti.Bi daha da olmadı.Esas belirtiler 6 haftalıkken falan anca başlamıştı.

Back