Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamileliğinizi kaçıncı haftada öğrendiniz? İlk belirtiler neydi? Gebelik testinde ne zaman çift çizgi gördünüz? Çoğunluğa göre kendimi umutlandıracağım ben de ona göre erken gebelik test yapmayı düşünüyorum.
Hamileliğinizi kaçıncı haftada öğrendiniz? İlk belirtiler neydi? Gebelik testinde ne zaman çift çizgi gördünüz? Çoğunluğa göre kendimi umutlandıracağım ben de ona göre erken gebelik test yapmayı düşünüyorum.
5+3'te ilk test hafif silik çizgi, 5+5'te net iki çizgi ile öğrendim. Reglim gecikmese test falan yapmazdım çünkü hiçbir belirtim yoktu Sonraki haftalarda aşırı susama ve uyku hali oldu kısa süreli. Ara 12.haftadan sonra ara ara kasık ağrısı dışında hala belirtim falan yok ne kilo aldım, ne kustum, ne karnım çıktı.. her gebelik tamamen farklı birbirinden