• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğinizi kaçıncı haftada öğrendiniz?

Hickimsee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2022
91
96
18
Hamileliğinizi kaçıncı haftada öğrendiniz? İlk belirtiler neydi? Gebelik testinde ne zaman çift çizgi gördünüz? Çoğunluğa göre kendimi umutlandıracağım ben de 😁 ona göre erken gebelik test yapmayı düşünüyorum.

Hamileliğinizi kaçıncı haftada öğrendiniz? İlk belirtiler neydi? Gebelik testinde ne zaman çift çizgi gördünüz? Çoğunluğa göre kendimi umutlandıracağım ben de 😁 ona göre erken gebelik test yapmayı düşünüyorum.
Adet gecikmesinin 4. Günü test yaptim

5+3'te ilk test hafif silik çizgi, 5+5'te net iki çizgi ile öğrendim.
Reglim gecikmese test falan yapmazdım çünkü hiçbir belirtim yoktu 🤣 Sonraki haftalarda aşırı susama ve uyku hali oldu kısa süreli. Ara 12.haftadan sonra ara ara kasık ağrısı dışında hala belirtim falan yok 🧿 ne kilo aldım, ne kustum, ne karnım çıktı.. her gebelik tamamen farklı birbirinden

Regl gecikmesinin ertesi günü yaptim hemen kirmizi cizgi çıktı tam 3+6 da öğrenmiş oldum. Hic belirtim yoktu hatta yine olmadi diye yaptim testi

Ben 3. Haftada öğrendim neredeyse 🤭 ( tüp bebek olduğu için erken diyebilirim ) ama o tarihlerde belirti imkansizdi 6. Haftada basladi belirtiler ☺️

Back
X