• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğinin ilk haftalarında ateşli hastalık geçirp bebeği sağlklı olan anneler yardm

esila1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2011
21
0
36
Ankara
Merhaba bayanlar, ben 6+1 haftalık hamileyim geçtiğimiz 1 hafta içerisinde iltihaplı bademcik rahatsızlığı geçirdim ateşim birkaç kez çok yükseldi. Henüz doktora gitmedim.ama araştırdım gebeliğin ilk 3., 4., ve 5. haftalarındaki ateşin bebeğe zarar verme riski çok yüksekmiş. noral tüp defektinden tutun kalp rahatsızlığına kadar sorunlr ortaya çıkabiliyormuş. ilk bebeğim 7 haftalıkken düşmüştü. bu da düşer ve herkesi hayal kırıklığına uğratırım düşüncesiyle eşimle gebeliğimi kimseye söylemedik henüz. moralim çok bozuk. lütfen bu konuda bilgisi olan ya da benim durumumu yaşamış arkadaşlarım yardım edebilirler mi? çok çaresizim.

ben 1,5-2 aylıkken çok ağır bi grip geçirdim ama ateşimin çıktığını hatırlamıyorum. çok tetliyordum ama ateş yoktu sanırım. 10 gün yataktan çıkamamıştım, ölüyorum diye ağlıyordum. şimdi hamileliğin sonlarındayım ve çok şükür bebeğim sağlıklı hatta çok hareketli bir bebek. doktor ilaç yazmiyor bilgin olsun ama en azından bir danış fikir al derim ben. ne olur ne olmaz.

çok çok geçmiş olsun :nazar:

ben 1,5-2 aylıkken çok ağır bi grip geçirdim ama ateşimin çıktığını hatırlamıyorum. çok tetliyordum ama ateş yoktu sanırım. 10 gün yataktan çıkamamıştım, ölüyorum diye ağlıyordum. şimdi hamileliğin sonlarındayım ve çok şükür bebeğim sağlıklı hatta çok hareketli bir bebek. doktor ilaç yazmiyor bilgin olsun ama en azından bir danış fikir al derim ben. ne olur ne olmaz.

çok çok geçmiş olsun :nazar:

bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah. çok teşekkür ediyorum bilgilendirmen için. benim durumum biraz daha farklı ama.. umarım senin gibi benim bebeğim de etkilenmez hastalıktan

ben de adet olmam gereken günde şiddetli bir grip geçirmiştim.ateşim varmıydı pek hatırlamıyorum.sanırım biraz olabilir.ayakta duramıyodum.vücut kırgınlığı için bi kaç tane minoset içtim.hamile kalmış olma ihtimaline karşı başka bişey içmedim ama şimdi sürekli lekelenmelerim var.bebiş düşüek sanıyorum sürekli ne diyelim Allahım sağlıklı ve sıhhatlisini hayırlısını versin.inşallah bişey olmaz diyelim ve bol dua edelim.rabbim büyük inşallah sağlıkla kucağımıza alırız canım.

ben de 9.haftamda ağır grip geçirdim, 2,3 defa ateşim 38.5 a yükseldi her yükseldiğinde hastaneye gittik serum taktılar, doktor antibiyotik ve minoset verdi mecburen onları da kullandım, şuanda 25. haftamdaydım ben de senin gibi çok tedirgindim ama çok şükür şuan için bebeğim çok iyi, inşallah böyle de gider sen de içini ferah tut hiç bişey olmaz allahın izniyle

ben de adet olmam gereken günde şiddetli bir grip geçirmiştim.ateşim varmıydı pek hatırlamıyorum.sanırım biraz olabilir.ayakta duramıyodum.vücut kırgınlığı için bi kaç tane minoset içtim.hamile kalmış olma ihtimaline karşı başka bişey içmedim ama şimdi sürekli lekelenmelerim var.bebiş düşüek sanıyorum sürekli ne diyelim Allahım sağlıklı ve sıhhatlisini hayırlısını versin.inşallah bişey olmaz diyelim ve bol dua edelim.rabbim büyük inşallah sağlıkla kucağımıza alırız canım.

inşallah düşmez bebeğin canım ve inşallah sağlıklıdır.. ben de bir önceki hamileliğimde düşük yaşadım. çok yıkıcı bir durum. Allah yaşatmasın hayırlı ve sağlıklı bebekler versin..

Back