- 8 Ekim 2015
- 153
- 133
- 33
-
- Konu Sahibi eftelya2015
Tatlim benim reglime 3 gun var. C.tesi kan vermistim 0.3 cikmisti sali gunu gittim 2.34 cikti. Doktora gitmedim daha k.doguma yani. Ama hemsire reglden 1 gun once gel dedi p.tesi gidicem bende
Tamam iste bekle. Olabilir gebelik bekle bakalim hayirlisiya benim kan testim sonucun beta hcg 51.6 yazıyodu 0-5 gebe olmayan yazıyodu yani benim 1.6 çok düşük bi yükselme varmış kanımda ama kesesi görünmedi. Adet günümde yarın. Doktor dedid 1 hafta daha beklemen lazım net sonuç için. Kese ancak ayın 15 inde görünür dedi.
canım bence ıkı hafta bekle oyle gıt doktora, gebelık varsada bebek tutunsun kesesı gelıssın , zaten ılk etapta sıyah bır nokta halınde kesen olusacak, sonra o kese buyuyecek bellı bır buyukluge geldıgınde embrıyo gelısmeye baslayacak ıcınde....ya benim kan testim sonucun beta hcg 51.6 yazıyodu 0-5 gebe olmayan yazıyodu yani benim 1.6 çok düşük bi yükselme varmış kanımda ama kesesi görünmedi. Adet günümde yarın. Doktor dedid 1 hafta daha beklemen lazım net sonuç için. Kese ancak ayın 15 inde görünür dedi.
Haftaya cuma günü gitmeyi düsünüyordum erken mi olur sizce. Normal alkol ve sigara kullaniyorum. Hatta gecen hafta cumartesi alkol aldım meğer o zaman gebelik olayı varmış. Çocuğa bi zararı olurmu ki.canım bence ıkı hafta bekle oyle gıt doktora, gebelık varsada bebek tutunsun kesesı gelıssın , zaten ılk etapta sıyah bır nokta halınde kesen olusacak, sonra o kese buyuyecek bellı bır buyukluge geldıgınde embrıyo gelısmeye baslayacak ıcınde....
su an kullanmıyorsan folık asıt al, ıckı ve sıgarayı bırak, agır kaldırma bırde..
bundan sonra kullanmazsanız olmaz... keseyı net gorebılmek ıcın 5 haftalık olmanız gerekır, hatta bebegı de goreyım bekleme telasına gırmeyım dersenız son adet tarıhınıze gore hesap yapın 7. haftada gıdın doktora ..Haftaya cuma günü gitmeyi düsünüyordum erken mi olur sizce. Normal alkol ve sigara kullaniyorum. Hatta gecen hafta cumartesi alkol aldım meğer o zaman gebelik olayı varmış. Çocuğa bi zararı olurmu ki.
bundan sonra kullanmazsanız olmaz... keseyı net gorebılmek ıcın 5 haftalık olmanız gerekır, hatta bebegı de goreyım bekleme telasına gırmeyım dersenız son adet tarıhınıze gore hesap yapın 7. haftada gıdın doktora ..
kalp atısını bıle duyarsınız.
bu arada da folık asıt alın, folbıol gunde 1 adet kullanmıstım ben, saglık ocagına gıdın tam kan sayımı ve ıdrar kulturu yaptırın , alkol ve sıgarayı hemen bırakın, agır kaldırmayın uzanmayın yuksek yerlere falan ve dengelı beslenıp bol su ıcın..
gebelık kesınsekesenı gorursun...Son adet tarihimin ilk günü 10 eylül. Haftaya cuma günü randevu alıp bir özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum. En azından gebemiyim değilmiyim bana söylesin ki bende ona göre hareket edeyim. Şimdi doktor bana net birşey söylemedi. Dediğin kadar bekleyemem ki. Haftaya cuma gidersem eğer son adet tarihime göre hesaplandığında gebeliğim 5 hafta 2 günlük olucak. Yeterli bi zaman değil mi sizce?
gebelık kesınsekesenı gorursun...
Cnm hamilesin ama daha cok cok yeni keseyi gormen Zor yani 5.haftada filan gozukur. Hayirli olsunBakın bu kan testi sonucum..
Cnm hamilesin ama daha cok cok yeni keseyi gormen Zor yani 5.haftada filan gozukur. Hayirli olsun
Adet gunun gectigi gun 4 haftalik oluyor. Sonra 5. Hafta sonunda kese gozukuyor ama kese varken bile supheli cunku icinde bebek varmi yokmu derdi var bu seferde... bazen adete yakinda deger yukselebiliyor. Benim adet olmam gereken gun degerim 102 cikti ama ikiz gebelikti. Yani doktorun hakli drgerin yuksek olabilir fakat kesin degil... kisacasi sabret...Doktor bana dediki bu çok düşük bir değer hamilesin diyemem ayın 15inde tekrar gel bakalım bu dış gebelikte olabilir oluşmadan sonlanadabilir. ortada bi bebek yok şuanda sadece oluşmaya çalışan bir şey var bu yüzden hormonlar değişiyor ondan dolayıda kanda ve idrarda gebe çıkıyorsun ama hemen sevinme dedi. yani haftaya gittiğimde kese görünmezse eğer gebeliğim sonlanmışmı olucak.
sızın bebıs 2 haftalık falan bence..Bakın bu kan testi sonucum..
Bu bebişlerin kaç haftaşık olfudu ilk başlarda biraz belirsiz oluyor galiba. :) son adet tarihim 10 eylül ondan hesap yapıldığına göre bebiş şuanda içimde 4 hafta 2 günlük olması lazım.sızın bebıs 2 haftalık falan bence..
Ama sen hamilesinKizlar benim 1 eylul adet olmam gerekiyordu.31 inde hcg 91 cikti.gecen ay kimyasal gebelik gecirmistim.henuz adet olmadim tedirginim acikcasi iki kez idrar testi yaptim resimleri yuklu acaba bu ay da ayni seyi yasarmiyim henuz doktor gitme cesaret bulamadim sizce ayni sey olurmu
b
u hamilelik takvimi yanlış mı gösterşyor zaman.. bana dememdiler deşu kadar haftalıksın. tahminen belirttiler..
bana kan testi yapmadılar niye ki, acaba?Canım beta sonucum 429 çıktı ona göre söylediler 4 haftalık dite
bana kan testi yapmadılar niye ki, acaba?[/
Kese gorunduyde gerek yokki