- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 437
-
- Konu Sahibi eftelya2015
u hamilelik takvimi yanlış mı gösterşyor zaman.. bana dememdiler deşu kadar haftalıksın. tahminen belirttiler..Bende bugün öğrendim 4 haftalıkmışızzz
hadi ya ben de az önce 5 -6 tane yedimmmbizi de bilgilendirdiğin için sağol canım hurma tüketilmemesi gerektiğini ben de bilmiyordum, benim de perşembe günü ilk kontrolüm olacak ultrasonda görebilirmiyim acaba
son aylar için riskliymiş sanırım erken doğuma sebep olabiliyormuş birdaha yemezsin, şimdilik bir skntı olmaz inş.hadi ya ben de az önce 5 -6 tane yedimmm
Cnm kisiden kisiye degisiyormus mesela bendede Hic bulanti Olmadi olmuyorda ama Bende olsun istiyorum cunku acayip yiyorum :))Off bugüne kadar bulantıdan öte şikayetim yoktu ama sabah erken kahvaltı yaptım ve ilk defa çıkardım. Moralim bozuldu10 haftalık hamileyim herkesin bahsettiği o malum kötü günler mi geliyor yoksa bugünlük mü böyle olmuştur?
Rica ederim ne demek. Evet ultrason da kalp atışlarını gorebilirsin gittigindebizi de bilgilendirdiğin için sağol canım hurma tüketilmemesi gerektiğini ben de bilmiyordum, benim de perşembe günü ilk kontrolüm olacak ultrasonda görebilirmiyim acaba
Bence o günlük öyle olmuştur devam eedecegini sanmıyorum .hafta olarak bulantilarinin başlaması için çok geç bence.ama ara ara yediklerimizden olabilir tabikiOff bugüne kadar bulantıdan öte şikayetim yoktu ama sabah erken kahvaltı yaptım ve ilk defa çıkardım. Moralim bozuldu10 haftalık hamileyim herkesin bahsettiği o malum kötü günler mi geliyor yoksa bugünlük mü böyle olmuştur?
Doğum tarihlerini aynı gözüküyor bende cumartesi gidicem sen tecrübelerini aktarirsin bana bende çok merak ediyorum kese görünürmü filan diyebizi de bilgilendirdiğin için sağol canım hurma tüketilmemesi gerektiğini ben de bilmiyordum, benim de perşembe günü ilk kontrolüm olacak ultrasonda görebilirmiyim acaba
Ay masallah ne güzel böyle devam edersin insallah:) boşver bulantı da rahatsiz edior ama yine de yiyorum ben ac kalinca daha cok bulanti oluyor çünkü. doğumdan sonra verirsin kilolari takma:)Cnm kisiden kisiye degisiyormus mesela bendede Hic bulanti Olmadi olmuyorda ama Bende olsun istiyorum cunku acayip yiyorum :))
Bence o günlük öyle olmuştur devam eedecegini sanmıyorum .hafta olarak bulantilarinin başlaması için çok geç bence.ama ara ara yediklerimizden olabilir tabiki
ben sana bilgi veririm, inş.görünür çok istiyorum bunu ama benimki görünmezsede sen görürsün cumartesiye kadar daha da büyüyecek çünkü :)Doğum tarihlerini aynı gözüküyor bende cumartesi gidicem sen tecrübelerini aktarirsin bana bende çok merak ediyorum kese görünürmü filan diye
İnş fazla bekletmezler biziben sana bilgi veririm, inş.görünür çok istiyorum bunu ama benimki görünmezsede sen görürsün cumartesiye kadar daha da büyüyecek çünkü :)
merhaba benim yarın ilk doktor randevum var. kan tahlili filan istermi birde aç karnına mı gitmem gerekiyor bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mibiz de bugün kalp atımlarını duyduk eşimle :) çok çok çok güzeldi. tabi 8 buçuk yıl bekleyince o anı , inanamadık bi sevindirik olduk :) doktorum muayene dışında pek konuşmuyor hamilelik hakkında bilgi vermiyor ama hamile kalmamı sağladığı için gözümde en kıymetli doktor.
dün aklıma gelip aile hekimimi (taşındıktan sonra değiştirmemiştik) eve yakın bir a.s.m. ye aldım. bugün kalp atımını duyduktan sonra uğramamı ve sisteme gebe olarak işlemeleri gerektiğini söylediler. gebe takip önemliymiş.
ilk defa yarın gidicem bende doktora aç karnına mı gitmem lazım kan testi vs.için ?benim kan testini de ypmadılar. sadece belik kesesini gördük onu söylediler başka da bir şey yok..
aile hekimliğined aldırmadım daha.. orada ne oluyor aile hekimliğinde..
teşekkür ederiz inş.hayırlısıyla sende güzel haberi alırsın :)Mrb. Bir girip bakayim dedim bebisleriniz hayirli olsun. Kismetse bende p.tesinden sonra ins buraya yazarim
Cnm ben 10. Haftadayim doktor test icin erken demisti sanada erken der diye dusunuyorumilk defa yarın gidicem bende doktora aç karnına mı gitmem lazım kan testi vs.için ?
C.tesi hcg 0.3 cikti dun 2.34 cikti suan regle 4 gun var. Hemsire 1 gun kala gel dedi p.tesi kan vericem artarsa bu ia tamamdirteşekkür ederiz inş.hayırlısıyla sende güzel haberi alırsın :)
Tatlim benim reglime 3 gun var. C.tesi kan vermistim 0.3 cikmisti sali gunu gittim 2.34 cikti. Doktora gitmedim daha k.doguma yani. Ama hemsire reglden 1 gun once gel dedi p.tesi gidicem bendeArkadaşlar merhaba ben gebeliğimi pazartesi akşam idrar testibde öğrendim. Adetim daha gecikmedi normalde adet tarihim 9 ekim yani yarın. Fakat pazartesi akşamı idrar testi yaptım ve 2. çizgi silik bir şekilde belirdi. salı günüde hemen doktora gittim kan verdim. kanım 0.51.6 çıktı ultrasonla baktı doktor ama hiç birşey görünmedi. Daha çok yeni 3 haftalık gibi bişey ultrosonda görünmez bu henüz kese oluşmamış hamilesin ama daha tutunmamış birşey olduğu için tamda hamilesin diyemiyorum çünkü bu dış gebelikte olabilir normal gebelikte olabilir ayın 15 inde tekrar gel bakalım keseyi görürsek ultrasonda tamam hamilesin diyebiliriz dedi. Başına böyle birşey gelen varmıdır?