Gebeligini yeni ogrenenler ;)

Off bugüne kadar bulantıdan öte şikayetim yoktu ama sabah erken kahvaltı yaptım ve ilk defa çıkardım. Moralim bozuldu 10 haftalık hamileyim herkesin bahsettiği o malum kötü günler mi geliyor yoksa bugünlük mü böyle olmuştur?

Cnm kisiden kisiye degisiyormus mesela bendede Hic bulanti Olmadi olmuyorda ama Bende olsun istiyorum cunku acayip yiyorum :))

Bence o günlük öyle olmuştur devam eedecegini sanmıyorum .hafta olarak bulantilarinin başlaması için çok geç bence.ama ara ara yediklerimizden olabilir tabiki

bizi de bilgilendirdiğin için sağol canım hurma tüketilmemesi gerektiğini ben de bilmiyordum, benim de perşembe günü ilk kontrolüm olacak ultrasonda görebilirmiyim acaba
Doğum tarihlerini aynı gözüküyor bende cumartesi gidicem sen tecrübelerini aktarirsin bana bende çok merak ediyorum kese görünürmü filan diye

Cnm kisiden kisiye degisiyormus mesela bendede Hic bulanti Olmadi olmuyorda ama Bende olsun istiyorum cunku acayip yiyorum :))
Ay masallah ne güzel böyle devam edersin insallah:) boşver bulantı da rahatsiz edior ama yine de yiyorum ben ac kalinca daha cok bulanti oluyor çünkü. doğumdan sonra verirsin kilolari takma:)

Bence o günlük öyle olmuştur devam eedecegini sanmıyorum .hafta olarak bulantilarinin başlaması için çok geç bence.ama ara ara yediklerimizden olabilir tabiki

Ya ben de cok şaşırdım aslında hiçolmadigi icin. umarim böyle devam etmez eski halime dönerim:)belki de dediğin gibi yediklerimden olmuştur. Ballı süt içmiştim kahvaltida çaya ve tuzlululara devam o zaman

Mrb. Bir girip bakayim dedim bebisleriniz hayirli olsun. Kismetse bende p.tesinden sonra ins buraya yazarim

Doğum tarihlerini aynı gözüküyor bende cumartesi gidicem sen tecrübelerini aktarirsin bana bende çok merak ediyorum kese görünürmü filan diye
ben sana bilgi veririm, inş.görünür çok istiyorum bunu ama benimki görünmezsede sen görürsün cumartesiye kadar daha da büyüyecek çünkü :)

merhaba benim yarın ilk doktor randevum var. kan tahlili filan istermi birde aç karnına mı gitmem gerekiyor bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Arkadaşlar merhaba ben gebeliğimi pazartesi akşam idrar testibde öğrendim. Adetim daha gecikmedi normalde adet tarihim 9 ekim yani yarın. Fakat pazartesi akşamı idrar testi yaptım ve 2. çizgi silik bir şekilde belirdi. salı günüde hemen doktora gittim kan verdim. kanım 0.51.6 çıktı ultrasonla baktı doktor ama hiç birşey görünmedi. Daha çok yeni 3 haftalık gibi bişey ultrosonda görünmez bu henüz kese oluşmamış hamilesin ama daha tutunmamış birşey olduğu için tamda hamilesin diyemiyorum çünkü bu dış gebelikte olabilir normal gebelikte olabilir ayın 15 inde tekrar gel bakalım keseyi görürsek ultrasonda tamam hamilesin diyebiliriz dedi. Başına böyle birşey gelen varmıdır?

Tatlim benim reglime 3 gun var. C.tesi kan vermistim 0.3 cikmisti sali gunu gittim 2.34 cikti. Doktora gitmedim daha k.doguma yani. Ama hemsire reglden 1 gun once gel dedi p.tesi gidicem bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…