-
- Konu Sahibi nurgulkurtcan
Evet Dediğin gibi 3 ay beklemek iyi olacak tekrar aynı şeyleri yaşamak korkutucu inş yaşamayız sizin neden sonlandırılmıştı ??doktorla konuştum kromozom hastalıkları tekrar etmez genetik değil dedi tesadüfi Oluşum inş bir daha bu acıları yaşamak zorunda kalmayız. Destek de almam gerekir yoksa düşün düşün insan çıkamıyor işin içinden. Bi de Bol bol dua edelim bizim durumumuzda olan tüm arkadaşlarımıza Allah tez zamanda bebekler versinbence 3 ay bekle çünkü vücudununda kendini hazırlaması gerekiyor. ben bu ay korunmadım ama vücudumu çok kastığım için adettim 56 gün gecikti. kendini ruhen iyi hissettmen gerekiyor.destekte al bence iyi olur gerçi hiç bir acı haififlemez ama konuşunca biraz daha rahatlıyorsun . tavsiyem destek alman. ben hamile kalıp tekrar aynı şeyleri duymaktan korkuyorum. Allahım yardımcımız olsun
Anlıyorum Canm inş yaşadıklarımız tekrarlamaz sınavımızdı bitti inş çok Sağol verdiğin bilgiler için. Derdimden anlayıp yol gösterdin. inş guzel haberlerini alırım hamile kaldığında paylaşırsan çok mutlu olurum umut olur bana daBenim bebeğimde hidrosefali teşhisi kondu. buna bağlı kalpte delik vardı. bana ben 3 hastaneye ayrı ayrı kontrol oldum.3 hastanede aynı şeyleri söyleyip, devam etmememi söylediler. şimdi tekrar hamilelik düşünüyorum ama işte korku beni mahvediyor. destek alıyorum bu ay çok güzel geçti. tabi dualarımda devam ediyor. kısmet her şey diyorum.
Canım özelden adımı yazıyım faceden ekle beni olurmu can yoldaşı olalım birbirmizeCnm çok Sağol anlayışın için.Evet malesef ayrıldık bebeğimle çok zordu Allah kimseye yaşatmasın fiziksel acı değil de en çok psikolojik acı yıpratıyormuş. inş Cnm yakın zamanda tekrar hamile kalır bu tamamlayamadığımız Duyguları tamamlarız sağlıklı bir şekilde. Doktor bana 3 ay korunma süresi verdi inan
hayırlısı oldun allah şifa versindün eko ya girdik kalbe bakıldı belki doğduğunda küçük bir delik olabilirmiş.doğumdan sonra beni gör dedi.ensemiz 12. haftada 5.8 amiyo sentez temiz kalpte ki parlaklıklar devam ediyor.allahım herkeze hayırlısını versin inşallah.zeynep kamilde yaptırıyorum tektiklerimi giden var mı oraya.
oldu fazla sıvı var dedidi birde 40 günde attı fakat yatma otur dedi doktorum öle de yaptım herşey tam 40 günde düzeliyorDoktora gittim kontrol Amaçlı ve o da küçük bir Parça kalmış doğumdan sonra vücut 40 gün içinde atar atmazsa vakum ile alırız dedi yine de içime dert oldu inş bir sıkıntı çıkmaz sizde oldu mu öyle bir durum diye sormuştum
Benim de 2 ay oldu çok istiyorum yavruma kavuşnayı onun hayaliyle yaşıyorum ama dediğin gibi korkuyorumda rabbim sağlıklı hayırlı evkatlar nasip etsinbence 3 ay bekle çünkü vücudununda kendini hazırlaması gerekiyor. ben bu ay korunmadım ama vücudumu çok kastığım için adettim 56 gün gecikti. kendini ruhen iyi hissettmen gerekiyor.destekte al bence iyi olur gerçi hiç bir acı haififlemez ama konuşunca biraz daha rahatlıyorsun . tavsiyem destek alman. ben hamile kalıp tekrar aynı şeyleri duymaktan korkuyorum. Allahım yardımcımız olsun
B
Benim de 2 ay oldu çok istiyorum yavruma kavuşnayı onun hayaliyle yaşıyorum ama dediğin gibi korkuyorumda rabbim sağlıklı hayırlı evkatlar nasip etsin
evet ben bu ay korunmadım ama 20 gündür adetim devam ediyor. perşembe günü hem psikologa hemde kadın doğuma gideceğim. geçen ay psikolog da çok ağlamıştım. galiba üzüntüden adetim çok uzadı. kısmet artık herşey diyorum ama korkularım hala devam ediyor
ben inatla hala gitmedim ilaç kullanmadan kendim baş ettim ama artık eskisi gibi değilim sıkıntıya zora kargaşa gelemiyorum sinirlerim yıprandı resmen tez zamnda bebeğimi alsam kucağıma rahatlıcam inşlaah senden güzel haberler duyarızevet ben bu ay korunmadım ama 20 gündür adetim devam ediyor. perşembe günü hem psikologa hemde kadın doğuma gideceğim. geçen ay psikolog da çok ağlamıştım. galiba üzüntüden adetim çok uzadı. kısmet artık herşey diyorum ama korkularım hala devam ediyor
ben inatla hala gitmedim ilaç kullanmadan kendim baş ettim ama artık eskisi gibi değilim sıkıntıya zora kargaşa gelemiyorum sinirlerim yıprandı resmen tez zamnda bebeğimi alsam kucağıma rahatlıcam inşlaah senden güzel haberler duyarız
Mrb.. ben suan 15+3 haftalik gebeyim. Ve ilk gebeligim.. 11.haftamda doktorum ultrasonda ensede 5mm kistik higroma saptadi. Ve bizi capaya CVS(bebegin eşinden parca alma islemi) yaptirmaya gonderdi. 12. Haftamda cvs yaptirdim ve 2 hafta sonra sonuclar cikti. Sonuclar temizdi yani bebegimde genetik bi anomalilik yok. Ama doktorlar israrla gebeligi sonlandirmami istiyo. Suan noonan sendromu olabilir dediler onu arastiriyolar o da temiz cikarsa büyük ihtimalle kalple alakali sorunları oldugunu soyluyolar ve sonlandirmami istiyolar. 3 hafta sonra 2.duzey ultrasona giricem % 70 sorunu saptayabilecekler 22.haftamdada fetal eko yapilcak.kalbine bakilcak. Ama ben gebeligimi sonlandirmayi düşünmüyorum. Basina boyle bir sey gelen duyan var mi onerilerinizi ve dualarinizi bekliyorum...
GENEMrb.. ben suan 15+3 haftalik gebeyim. Ve ilk gebeligim.. 11.haftamda doktorum ultrasonda ensede 5mm kistik higroma saptadi. Ve bizi capaya CVS(bebegin eşinden parca alma islemi) yaptirmaya gonderdi. 12. Haftamda cvs yaptirdim ve 2 hafta sonra sonuclar cikti. Sonuclar temizdi yani bebegimde genetik bi anomalilik yok. Ama doktorlar israrla gebeligi sonlandirmami istiyo. Suan noonan sendromu olabilir dediler onu arastiriyolar o da temiz cikarsa büyük ihtimalle kalple alakali sorunları oldugunu soyluyolar ve sonlandirmami istiyolar. 3 hafta sonra 2.duzey ultrasona giricem % 70 sorunu saptayabilecekler 22.haftamdada fetal eko yapilcak.kalbine bakilcak. Ama ben gebeligimi sonlandirmayi düşünmüyorum. Basina boyle bir sey gelen duyan var mi onerilerinizi ve dualarinizi bekliyorum...
Tesekkurler. Evet gebeligim malesef sonlandirildiGENE
iletinizi yeni gördüm. Sonlandırmışsınız .. ÇOK GEÇMİŞ OLSUN