Gebeliğini sonlandıranlar/sonlandırmak zorunda kalanlar/sonlandırılması istenenler buraya...

bence 3 ay bekle çünkü vücudununda kendini hazırlaması gerekiyor. ben bu ay korunmadım ama vücudumu çok kastığım için adettim 56 gün gecikti. kendini ruhen iyi hissettmen gerekiyor.destekte al bence iyi olur gerçi hiç bir acı haififlemez ama konuşunca biraz daha rahatlıyorsun . tavsiyem destek alman. ben hamile kalıp tekrar aynı şeyleri duymaktan korkuyorum. Allahım yardımcımız olsun

Evet Dediğin gibi 3 ay beklemek iyi olacak tekrar aynı şeyleri yaşamak korkutucu inş yaşamayız sizin neden sonlandırılmıştı ??doktorla konuştum kromozom hastalıkları tekrar etmez genetik değil dedi tesadüfi Oluşum inş bir daha bu acıları yaşamak zorunda kalmayız. Destek de almam gerekir yoksa düşün düşün insan çıkamıyor işin içinden. Bi de Bol bol dua edelim bizim durumumuzda olan tüm arkadaşlarımıza Allah tez zamanda bebekler versin

Benim bebeğimde hidrosefali teşhisi kondu. buna bağlı kalpte delik vardı. bana ben 3 hastaneye ayrı ayrı kontrol oldum.3 hastanede aynı şeyleri söyleyip, devam etmememi söylediler. şimdi tekrar hamilelik düşünüyorum ama işte korku beni mahvediyor. destek alıyorum bu ay çok güzel geçti. tabi dualarımda devam ediyor. kısmet her şey diyorum.

Anlıyorum Canm inş yaşadıklarımız tekrarlamaz sınavımızdı bitti inş çok Sağol verdiğin bilgiler için. Derdimden anlayıp yol gösterdin. inş guzel haberlerini alırım hamile kaldığında paylaşırsan çok mutlu olurum umut olur bana da

Canım özelden adımı yazıyım faceden ekle beni olurmu can yoldaşı olalım birbirmize

Hayı
hayırlısı oldun allah şifa versin

Bende
oldu fazla sıvı var dedidi birde 40 günde attı fakat yatma otur dedi doktorum öle de yaptım herşey tam 40 günde düzeliyor

B
Benim de 2 ay oldu çok istiyorum yavruma kavuşnayı onun hayaliyle yaşıyorum ama dediğin gibi korkuyorumda rabbim sağlıklı hayırlı evkatlar nasip etsin

B

Benim de 2 ay oldu çok istiyorum yavruma kavuşnayı onun hayaliyle yaşıyorum ama dediğin gibi korkuyorumda rabbim sağlıklı hayırlı evkatlar nasip etsin

evet ben bu ay korunmadım ama 20 gündür adetim devam ediyor. perşembe günü hem psikologa hemde kadın doğuma gideceğim. geçen ay psikolog da çok ağlamıştım. galiba üzüntüden adetim çok uzadı. kısmet artık herşey diyorum ama korkularım hala devam ediyor

ben inatla hala gitmedim ilaç kullanmadan kendim baş ettim ama artık eskisi gibi değilim sıkıntıya zora kargaşa gelemiyorum sinirlerim yıprandı resmen tez zamnda bebeğimi alsam kucağıma rahatlıcam inşlaah senden güzel haberler duyarız

ben 2 seans gittim psikoloğa şükür şimdi iyiyim. psikolog çok iyi geldi. ve ben ilaçsız atlattım. bence sende git. zaten psikolog yönlendiriyor. bende aşırı yeme isteği ile başladı. iyi ki de ditmişim. eğer yeniden hamilelik düşüyorsan bence gitmelisin. çünkü ne kadar kendimizi iyi hissedeceğiz desek te aynı süreci yaşamaktan hepimiz yine korkacağız. Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Kızlar merhaba nasılsınız uzun süredir giremiyordum güzel haberler var mı sizde ben korunmayı bıraktım ama hala bir şey yok

Bayağ geçmiş üzerinden neler yaşadınız sonrasında? Şu an 16+2 haftalık hamileyim. Cvs sonucum normal çıktı, genetik kistik fibroz testi için kan verdik sonucu bekliyoruz. Ama doktor bugün gidişat kötü sonandıralım dedi. Benimde ilk gebeliğim başımdan kaynar sular döküldü. Farklı bir doktora daha gidicem. İç organları sıkıntılı diyorlar ama ne olduğunu onlarda bilmiyor bence.

GENE

iletinizi yeni gördüm. Sonlandırmışsınız .. ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…