Gebeliğini sonlandıranlar/sonlandırmak zorunda kalanlar/sonlandırılması istenenler buraya...

İ

A
İnşlah böle kötü bi durmu yaşamak Zorunda kalmasaın canım allah şifalar versin

Canım inşlah sorunsuz gebelik geçirirsin vücudun kendini toparlamsı 5 ila6yı buluyomuş başıma bu olay geldikten hemn sora tekrar hamile kalmak istedim ama drum beni durdurdu yeni douğum olduğu için rahimin eski halini alabilmesi Zamn alıyormuş buda ikinci gebelikte bebekte düşük riski oluştururmuş (korkman için değil önlem alman için söğlüyorum canım)ayrıca vitamin yönünden vücud zayıflamış oluyo bol besin ve vitamin takviyesi yap ani hareketlerde bulınma bebek kendini toparlayana kadar bacakları dik yat tedbir bizden taktir allahtan cvp larını her döneminde merakla bekliyor olucam

merhaba benim bebeğin ense kalınlığı var.amiyo sentez sonucu temiz.genetik bir sorunumuz yokmuş.20 ağustosa çocuk kardiyolojiden rendevu verdiler.kalbe bakacaklar insanları çok korkutuyorlar.genetik sonucunu beklemek kötüydü.bakalım bunda ne diyecekler.

Kötü bişey çıkmaz inşallah canım

Rabbim sizlere sabir versin insallah tekrar saglikla bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz zordur eminim ama Rabbim kaldramayacagimiz yuku yuklemez verir insallah sabrini bol dua edelim..
Sonuc bekleyen arkadaslarda insallah temiz cikar da bebeklerinize kavusursunuz saglikla ...

Benim bebeğimde down sendromu çıktı Harmony test yaptırdık sonlandırmak istemiyordum kıyamıyorum çünkü tekrar doktora gittik sonuçlarla doktor kalbinde de büyük bir delik olduğunu söyledi bu hastalığa sahip çocuklarda olabiliyormuş doğduğunda bir kaç ameliyat geçirmesi gerekebilir dedi bir de böbreklerde büyüme eşimle o kadar zor durumdayız ki. Elimizden bir şey gelmiyor bebeğimden ayrılmak istemiyorum ama doğumdan sonra böyle hastalıklarla yaşaması çok zoruma gidiyor. Çok zor durum Allah'ım yardım etsin hepimize

Ev
evet canım bilmezmiyim durumun nedir şuan gebeliğin sonlandımı? Senin halinden sadece bizler anlarız bunu yaşamayan bilmez nezaman istersen dinlerim canım ben hep kendimle aynı sorunu yaşayan birini istedim konuşmak için 1 buçuk ay oldu ama hala geçmedi içimdeki yara ;( allahım bidaha yaşatmasın tez zamanda sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin mis kokulularımızı;(

dün eko ya girdik kalbe bakıldı belki doğduğunda küçük bir delik olabilirmiş.doğumdan sonra beni gör dedi.ensemiz 12. haftada 5.8 amiyo sentez temiz kalpte ki parlaklıklar devam ediyor.allahım herkeze hayırlısını versin inşallah.zeynep kamilde yaptırıyorum tektiklerimi giden var mı oraya.

Cnm çok Sağol anlayışın için.Evet malesef ayrıldık bebeğimle çok zordu Allah kimseye yaşatmasın fiziksel acı değil de en çok psikolojik acı yıpratıyormuş. inş Cnm yakın zamanda tekrar hamile kalır bu tamamlayamadığımız Duyguları tamamlarız sağlıklı bir şekilde. Doktor bana 3 ay korunma süresi verdi inan

merhaba bende 29 ocakta bebeğimi kaybettim.
şimdi tekrar hamilelik düşünüyorum ama korkularım var. benim bir kızım var. 2 gebeliğimin sonlandırmak zorunda kaldım. tekrar hamile kalan var mı aranızda.

şimdi tekrar hamilelik düşünüyorum ama korkularım var. benim bir kızım var. 2 gebeliğimin sonlandırmak zorunda kaldım. tekrar hamile kalan var mı aranızda.

Çok büyük geçmiş olsun size de çok zor benim de ilk gebeliğimdi daha yeni oldu ben de bir an önce hamile kalmak istiyorum .inş güzel haberler verebiliriz birbirimize. Burda size de bir şey sormak istiyorum gebelik sonlandırdıktan sonra kürtaj yapmadı doktorum kontrole gittiğimde küçük bir Parça var vücut atar dedi olmazda bakımla alırız dedi siz de böyle bir sorun oldu mu acaba Parça kalması gibi

inş canım. yok ben kanunide normal muayene oldum bide smear testini yaptırdım. sen smear testinden bahsediyorsun sanırım. ondan sonra folik asit kullanmamı istedi. inş bu sefer her şey yolunda gider. siz ne zaman sonlandırmıştınız. gebelikteki sorun neydi?

10 gün önce gebeliğim sonlandırıldı. Down sendromu vardı bir de kalbinde ciddi bir problem sonlandırmak zorunda kaldık. Suni Sancı ile normal doğum oldu.Dün doktora gittim

10 gün önce gebeliğim sonlandırıldı. Down sendromu vardı bir de kalbinde ciddi bir problem sonlandırmak zorunda kaldık. Suni Sancı ile normal doğum oldu.Dün doktora gittim
Doktora gittim kontrol Amaçlı ve o da küçük bir Parça kalmış doğumdan sonra vücut 40 gün içinde atar atmazsa vakum ile alırız dedi yine de içime dert oldu inş bir sıkıntı çıkmaz sizde oldu mu öyle bir durum diye sormuştum

çok geçmiş olsun. şu anki psikolojini anlayabiliyorum. çok zor benim 7 ay oldu hala düşündüğümde vicdanım çok acıyor. ben psikologdan yardım alıyorum. devlet hastanesinden hem de. ama her şey de bir hayır vardır diyorum. çünkü biliyorum ki herkesin bir imtihanı var bu dünyada. içini rahat tut. allahım belki de en güzelini en hayırlısını bizlere verecektir. ben bu şekilde kendimi avutuyorum. bende suni sancıyla doğum yaptım ama herhangi bir sorun olmadı bende.

Çok Sağolun inş Allah'ım en yakın zamanda kucaklarımızı doldurur doktorum 3 ay beklememi söyledi inş tekrardan olur ilk hamileliğimdi bir bebeğim olsun istiyorum hemen forumlarda okudum bizim gibi sonlandırır tekrar hamile kalanlar var umut oluyor onlar bana. Inş bizler de birbirimize güzel haberler veririz

inş doktor bana 6 ay beklememi söylemişti. folik asit başlamamı söylemişti. ben bu ay denedim ama olmadı. bakalım allahım ne zaman nasip edecek. benim 2 çocuğumda oldu. bir kızım var benim . şimdi tekrar düşünüyoruz . ama o süreci nasıl atlatacağımı bilemiyorum. hakkımızda hayırlısı sen hangi hastanede sonlandırmıştın.

Ben Acıbadem hastanesinde sonlandırmıştım Cnm çok şükür rahat geçti ama inş su son kalan parçada kendiliğinden gider. Cnm senin bir Kızın var ne güzel Allah bağışlasın en azından onunla avunursun ama Rabbim inş kısa zamanda tekrar nasip etsin çünkü her evladın yeri başkadır eminim. Şimdi o kadar çok istiyorum ki 3 ay bile çok geliyor Hamile kalırsam sanki biraz hafiflicek gibi geliyor acım tabi ki yaşadıklarımı unutmam çok zor şimdi tekrar hamile kalabilir miyim korkusu oldu ilki hemen oldu inş Rabbim çok bekletmeden tekrar verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…