Gebeliğini ovulasyon testiyle öğrenenler lütfen bakar mısınız çiçekler 💜

mavera12

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2024
143
29
Kızlar ovulasyon testiyle denemek istiyorum da sabah ilk idrarla mı yapmak lazım? Bat 2 gün sonra gebelik testi yapmak istemiyorum şu an o yüzden bunu deniyim dedim 😊

Kızlar ovulasyon testiyle denemek istiyorum da sabah ilk idrarla mı yapmak lazım? Bat 2 gün sonra gebelik testi yapmak istemiyorum şu an o yüzden bunu deniyim dedim 😊
Ben adet günü yapmıştım pik çıkmıştı görseli ekliyorum bu şekildeydi benim☺️ akşam yapmıştım ilk idrar değildi bu arada

Eklentiler

• IMG_4589.jpeg
    IMG_4589.jpeg
    145,1 KB · Görüntüleme: 22
Ben böyle öğrenmiştim. Hastalığıma 6 gün vardı, pembe olan ultra erken gebelik testiydi. Ovulasyon testinde de ikisi de tam kırmızı değildi.
İkinci fotoğraftaki ovülasyon testini ise hastalığıma 2 gün kala yaptım. T çizgisi daha koyuydu. Yani tek testle öğrenilecek bir şey mi bilemem ben peşpeşe yapmanız taraftarıyım aradaki farkı görme açısından. Benim hamilelik testim koyulaştıkça ovülasyon testimdeki iki çizgi aynı koyuluğa geldi ve hastalığıma yakın da T çizgisi daha da koyuydu.
İki testi de ilk idrarımla yapmıştım.

Eklentiler

• IMG_20241019_071419~2.jpg
    IMG_20241019_071419~2.jpg
    143 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_20241023_065815.jpg
    IMG_20241023_065815.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 7
Ha bir de ben çok erken öğrendim. Onun da etkisi olabilir, geç döllenme gören de çok yani.

Ay kızlarrr acilll bakın bende dünden beri buna cevap arıyorum benimde adeten bir gün önce kıpkırmızı iki çizgi adet günü iki çizgi ertesi gün birdaha çıktı sizde de mi öyle

hayir. idrar beklemiş idrar olmamalı. ben valla gecenin körü yapmistim. gebelik testini de, ovulasyon testini de aynı idrarla yapmistim 😂 pozitif çıkmıştı

X