Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğini ovulasyon testiyle öğrenenler lütfen bakar mısınız çiçekler 💜
Kızlar ovulasyon testiyle denemek istiyorum da sabah ilk idrarla mı yapmak lazım? Bat 2 gün sonra gebelik testi yapmak istemiyorum şu an o yüzden bunu deniyim dedim
Kızlar ovulasyon testiyle denemek istiyorum da sabah ilk idrarla mı yapmak lazım? Bat 2 gün sonra gebelik testi yapmak istemiyorum şu an o yüzden bunu deniyim dedim
Ben böyle öğrenmiştim. Hastalığıma 6 gün vardı, pembe olan ultra erken gebelik testiydi. Ovulasyon testinde de ikisi de tam kırmızı değildi. İkinci fotoğraftaki ovülasyon testini ise hastalığıma 2 gün kala yaptım. T çizgisi daha koyuydu. Yani tek testle öğrenilecek bir şey mi bilemem ben peşpeşe yapmanız taraftarıyım aradaki farkı görme açısından. Benim hamilelik testim koyulaştıkça ovülasyon testimdeki iki çizgi aynı koyuluğa geldi ve hastalığıma yakın da T çizgisi daha da koyuydu. İki testi de ilk idrarımla yapmıştım.
Ay kızlarrr acilll bakın bende dünden beri buna cevap arıyorum benimde adeten bir gün önce kıpkırmızı iki çizgi adet günü iki çizgi ertesi gün birdaha çıktı sizde de mi öyle
hayir. idrar beklemiş idrar olmamalı. ben valla gecenin körü yapmistim. gebelik testini de, ovulasyon testini de aynı idrarla yapmistim pozitif çıkmıştı