• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğini erken ögrenen varmı?

AyrisYigitbas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2022
352
445
33
31
Merhabalar ben sonucumu aldim ama süpheli bir sonuc 2 gun gecti tekrar aksam acilde kan verdim oda 2. Gibi cikti artış güzel dedi acildeki doktor. Adetim geceli 5 gün oldu benim geç döllenme oldu galiba sizce ne kadarlık oluyor bu degerle bebek cok erken ögrendim. Belirtiler idrar tutamama, sık idrara çıkma, kasık ve aşırı bel ağrısı.

Eklentiler

• Screenshot_20230802-160437_e-Nabz.jpg
    Screenshot_20230802-160437_e-Nabz.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 162
  • Screenshot_20230802-115332_e-Nabz.jpg
    Screenshot_20230802-115332_e-Nabz.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 174
Ben adetime 3 gün kala 105 HCG değeri ile öğrenmiştim. Kaset teste de 7 gün Kala görmüştüm HCG değeri ile bebeğin ne kadarlik olduğunu anlamak tam doğru olmuyor

Merhabalar ben sonucumu aldim ama süpheli bir sonuc 2 gun gecti tekrar aksam acilde kan verdim oda 2. Gibi cikti artış güzel dedi acildeki doktor. Adetim geceli 5 gün oldu benim geç döllenme oldu galiba sizce ne kadarlık oluyor bu degerle bebek cok erken ögrendim. Belirtiler idrar tutamama, sık idrara çıkma, kasık ve aşırı bel ağrısı.
Bende regl 2 gün kala öğrendim 34 çıkmıştı değerim.

ilk gebeliğimde reglime 2gün kala 365 le öğrendim. 2. gebeliğim de 5gün gecikmeyle 545 le öğrendim. kaç olduğunun önemi yok. 2günde bir düzenli artmış olması gerekiyor hayırlı olsun😍

ben de adete 6 gün kala erken gebelik testiyle öğrenmiştim. Ama 8 haftalıkken kalbi durdu. Erken de öğrenilebilir adet geçince de

Adetimin dördüncü günü 34 le öğrendim sıkıntı etmeyin beta yükselişini takip edin

Back