Arkadaşlar ben geçen mayıs ayında 11+5de düşükle sonuçlanan bir gebelik geçirdim. hiç bir belirti yokken 11+5de kalp atışları durmuş bebeğin kürtaj oldum. 5 yaşında da sağlıklı bir kızım var çok şükür. şimdi 8 haftalık gebeyim tekrar. ama bana düşükten sonra hiçbir test yapılmadı. bebekteki kromozom anormalliklerinden kaynaklanıyordur deyip geçiştirdirler. şimdi üniversite hastanesinde bir doktora gittim bebek normal dedi ve hiç bir ilaç vermedi. ama araştırdım ki kan pıhtılaşması diye bir sorun varmış ve bu tür düşüklere sebep olabiliyormuş. çok kafama takıldı o kadarki rüyalarımda bebeklerle uğraşıyorum. ya o problem varsa ve bunda da aynı sorunu yaşarsam diye allah korusun. başka bir doktora gittim bugün özel bir tıp merkezine, buradaki doktor da sana ecopirin başlayalım hiç bir zararı yoktur bunun eğer kan pıhtılaşmasından kaynaklanmışsa düşüğün bunda önlem almış oluruz dedi. acaba bu ilacın zararı olurmu, kullananlar varmı gebeliğin ilk üç ayında ecopirin ya da diğer kan sulandırıcılardan bilgilendirirseniz sevinirim.