- 7 Mayıs 2024
- 212
- 52
- 13
- 34
- Konu Sahibi xdiyebirisi
-
regl öncesi yaşadığım belirtiler bunlarSağ ve sol kasıkta ağrı (batma tarzında)
İdarara sık çıkma
Bel ağrısı
Aşırı iştah
Baş dönmesi
Gebeliğinde bu belirtileri yaşayanlar oldu mu acaba? veya gebelik olmadan da bu belirtileri yaşayanlar var mı aranızda, yardımcı olur musunuz?
Tuvalette yanma hissi oluyorsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir, ama onun dışında hamileliğimde böyleydim bel ağrım artınca hastaneye gitmiştik bebeğin kalbinin durduğunu öğrenmiştimSağ ve sol kasıkta ağrı (batma tarzında)
İdarara sık çıkma
Bel ağrısı
Aşırı iştah
Baş dönmesi
Gebeliğinde bu belirtileri yaşayanlar oldu mu acaba? veya gebelik olmadan da bu belirtileri yaşayanlar var mı aranızda, yardımcı olur musunuz?
Teşekkür ederimregl öncesi yaşadığım belirtiler bunlar
ya da idrar yolu enfeksiyonunda benzer belirtiler oluyor
gebelik de olabilir birden fazla sebep olabilir kısaca
Bilmiyorum bu belirtiler olunca korktum , bazen ağzımızdan çıkan şey dua yerine geçer derler ya belki de çok stres yaptım psikolojiktir diyorumYalan gebelik haberi vereyim derken konu gerçeğe mi döndü?
Çok üzüldüm, basınız sağ olsun,inşallah Allah size bundan sonraki zamanlarda daha guzel haberler almayı nasip etsinTuvalette yanma hissi oluyorsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir, ama onun dışında hamileliğimde böyleydim bel ağrım artınca hastaneye gitmiştik bebeğin kalbinin durduğunu öğrenmiştim
Maşallah sizeHepsi bende olmuştu nerdeyse. O kadar belim ağrıyordu ki ayakta duramıyordum. Aşırı bir iştah hatta koyun kellesini bilir misiniz? canım aşırı onu istiyordusonra hamile olduğumu ögrenmiştim. Normal zamandan farklılıklar oluyor o dönemde..
Ya teşekkür ederim de ben normalde de severim yerim zaten o hamilelik döneminde aşırı canım istemiştiMaşallah sizeiçiniz bulanmadan onu yiyebilmek büyük bir şey bence (ben yiyemedim ne yaptıysam) umarım şimdi siz de bebeğiniz de sağlıklısınızdır
Her şeyden yemek istiyorumYa teşekkür ederim de ben normalde de severim yerim zaten o hamilelik döneminde aşırı canım istemiştisizinde özellikle birşeyler canınız istiyor mu iştah artışı dediniz ya ?
Evet işte bu belirti hiç olmadık zamanda olmadık şeyler istemekHer şeyden yemek istiyorumburnuma sürekli yemek kokuları geliyor , mesela sabah tahinli poğaça kokusu geldi normalde yemem ama canım çok istedi
Teşekkür ederim, sizin de inşallahEvet işte bu belirti hiç olmadık zamanda olmadık şeyler istemekallah gönlünüzdekini versin inşallah
Teşekkür ederim , Allah razı olsun istiyorsanız Rabbim size de yaşatsın güzel duygular :)Çok üzüldüm, basınız sağ olsun,inşallah Allah size bundan sonraki zamanlarda daha guzel haberler almayı nasip etsin
Bilmiyorum kan tahlili veremiyorum haberi olur olursa boşanmada zorluk çıkar diye , evde yapılan testte de hemen belli olmaz diyorlar beklemek zorundayimHamile misiniz eyvah eyvah, gitti sizin evi terk etmeleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?