- 13 Haziran 2008
- 891
- 7
- 39
-
- Konu Sahibi green olive
değilsin tabii:teselli:
insan bilinmeyenden korkar mutlaka ama inan bana şu anda henüz çocuk fikrine çok yabancı olduğun için bu korkular zihninde...
bebeği gerçekten istediğin zaman çizgiler falan aklına bile gelmeyecek.
ama sağlıklı bir hamilelik geçirirmiyim diye endişelenirsin belki?yada doğumum zor olacakmı diye.bu endişeleri hepimiz yaşadık ama bunlar olması muhtemel somut problemlerdi.
yoksa hamileliğin doğal sonucu olan o çizgiler,nefes alamamak korkusu falan hava cıva inanki...
Heyooo
senbir hamiş kal zorluk olurmu hiç
ben 25 haftalığım şuan canımı yakan hiçbirşey olmadı herşeyin önlemi var hem kıpırdadığında dünya senin oluyor muhteşem bir duygu. elbette çizgi olacak oda doğumdan sonra geçiyo ne hikmetse. çatlak vsde anneliğin kanıtı olsun misleeer gibi karnımda büyüttüm seni dersin büyüyünce:1hug:
doğuma gelince evet bak ondan bende korkuyorum ama olmazsa olmaz tıb ilerledi teknoloji gelişti herşeyin çaresi var napalım oda olsun o kadar. Anne olmak kadar güzeli yok..:CüvCüv::ecrin_bebek:
ayy canım Allah razı olsun senden... Peki nefes problemi illaki yaşanıyormu? Herkes yaşıyormu bunu?
Hamile bir arkadaşım var onu gördükçe nefesim kesiliyo.
merhaba canım bende hala anne olmus değilim ama bende senin gibi korkular yasıyorum iki bucuk yıllık oldu evliliğim nerdeyse ve hala bebeğim olmadı tabi bunlar nasip isi bende bugun doktora gittim bebeğim neden olmuyor diye tabi basıma geleceklerden habersiz alttan muayene oldum hemde adetliyken tabi herkesin canı acımaz ama galiba biraz benim canım acıdı iste o an nasıl dogurabilecegimi düsündüm bu kadar acıya katlanamıyorum napıcam diye düsündüm ama sonucta suna inanıyorumki galiba anne olmak farklı bir duygu o yüzden neler yasıyacagız bende cok meraklıyım ve hamile kaldıgımda zor gecermi diye korkuyorum ama anne olmayıda cok istiyorum galiba o duygu bu korkularımızın üzerini örtecektiir cünkü benim arkadasım dogum yaptı hemde normal dogum bebeği bir yasında su an ve ben tekrar anne olmak istiyorum diyorsa vardır bunda bir hikmet zor ama güzel bir duygu olsa gerek :)