Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet olabiliyor bendede olmuştu halad var ama koyu diil.
hayır, vajina kendini steril tutma çabasıyla daha çok çalışıyor sadece. akıntın kötü kokulu değilse endişelenme. kokusu kötüyse ve kaşıntı varsa mantar belirtisi olabilir. o da düşüğe yol açmaz.kendini mümkün olduğunca kuru tutmaya çalış.
evet canım oluyor ben 7 haftalık hamileyim bendende geliyor açık sarı akıntı
bu akıntı normal hamileliğin getirdiği olağan bişey korkmana gerek yok ayrıca doktor test yaptırmak isteyebilir o zaman dahada rahatlarsın sağlıklı bi hamilelik geçirmen dileğiyle.
bnde 4 haftalık hamıleyım akıntım aynen dediğiniz şekılde koyu sarı gibi beyaz gibi :S
bnde korktum siizn gibi dr. bayrama sonra gidicem sorucam
bırda kasık ağrılarınız varmı birden bi sancı giriyo kalıyorum sonra geçiyo
normal mi acaba bıraz azaldı ama yıne de var
sizde de varmı
bende de olmustu aynısı canım. Ogretmenlık yaparken her ders arası tuvalette buluyordum kendımı sureklı tuvaletım gelıyordu,yetıstıremıyordum bazen ardından o akıntı gelıyordu
Merhaba bu yazıya cooook olmuş ama bende bu sarı akıntı ile ilgili gezinirken gördüm yazıyı günüme 4 gün kaldı çocuk düşünüyoruz ama bendede bu sarı akıntı oldu koyu kıvamlı ve beyaz akıntıyla karışık bişey hiç böyle bişey gelmedi başıma, sormak istediğim bu sarı akıntı sizde adetten kaç gün önce gelmeye başladı..??kızlar ben 3-4 haftalık hamileyim.belirtiler başladığından beri sarı koyu kıvamlı akıntım oluyor.gebelik belirtileri içinde var sanırım.eğer normalse ne kadar sürer?aynı şeyi yaşayan var mı?:18:lütfen cevap verirseniz sevinirim.
Merhaba bu yazıya cooook olmuş ama bende bu sarı akıntı ile ilgili gezinirken gördüm yazıyı günüme 4 gün kaldı çocuk düşünüyoruz ama bendede bu sarı akıntı oldu koyu kıvamlı ve beyaz akıntıyla karışık bişey hiç böyle bişey gelmedi başıma, sormak istediğim bu sarı akıntı sizde adetten kaç gün önce gelmeye başladı..??
Hayr o ay hamile değilmisim ama simdi hamileyim 7 haftalık oo akıntı nedendi bilmiyorum ama suan yine o akinti var ama o mesajı yazdığım zamandaki gibi değil :)merhaba yıllar önce yazmışsınız ama benimde adetime 1 hafta kala böyle bir akıntım oldu
acaba sizin başınıza geldikten sonra gebeliğiniz kesinleştimi
lütfen cevap verin çok yardımcı olmuş olur usunuz:))
Hayr o ay hamile değilmisim ama simdi hamileyim 7 haftalık oo akıntı nedendi bilmiyorum ama suan yine o akinti var ama o mesajı yazdığım zamandaki gibi değil :)