• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebeliğin ilk haftalarında sarı akıntı normal mi?

teacher60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2010
56
1
46
Diğer
kızlar ben 3-4 haftalık hamileyim.belirtiler başladığından beri sarı koyu kıvamlı akıntım oluyor.gebelik belirtileri içinde var sanırım.eğer normalse ne kadar sürer?aynı şeyi yaşayan var mı?:18:lütfen cevap verirseniz sevinirim.

hayır, vajina kendini steril tutma çabasıyla daha çok çalışıyor sadece. akıntın kötü kokulu değilse endişelenme. kokusu kötüyse ve kaşıntı varsa mantar belirtisi olabilir. o da düşüğe yol açmaz.kendini mümkün olduğunca kuru tutmaya çalış.

hayır, vajina kendini steril tutma çabasıyla daha çok çalışıyor sadece. akıntın kötü kokulu değilse endişelenme. kokusu kötüyse ve kaşıntı varsa mantar belirtisi olabilir. o da düşüğe yol açmaz.kendini mümkün olduğunca kuru tutmaya çalış.

teşekkürler canım yorumlarınız beni biraz daha rahatlattı.acaba tahlil yaptırsam mı diye düşünmüştüm.doktor gerekli görürse yaptırırım artık.:3:

bu akıntı normal hamileliğin getirdiği olağan bişey korkmana gerek yok ayrıca doktor test yaptırmak isteyebilir o zaman dahada rahatlarsın sağlıklı bi hamilelik geçirmen dileğiyle.

bu akıntı normal hamileliğin getirdiği olağan bişey korkmana gerek yok ayrıca doktor test yaptırmak isteyebilir o zaman dahada rahatlarsın sağlıklı bi hamilelik geçirmen dileğiyle.

hijyene dikkat ediyorum.bol su içmeye başladım.içim sayenizde rahatladı.çok sağol.güzel dileklerin için teşekkürler.

bnde 4 haftalık hamıleyım akıntım aynen dediğiniz şekılde koyu sarı gibi beyaz gibi :S
bnde korktum siizn gibi dr. bayrama sonra gidicem sorucam

bırda kasık ağrılarınız varmı birden bi sancı giriyo kalıyorum sonra geçiyo
normal mi acaba bıraz azaldı ama yıne de var
sizde de varmı

bnde 4 haftalık hamıleyım akıntım aynen dediğiniz şekılde koyu sarı gibi beyaz gibi :S
bnde korktum siizn gibi dr. bayrama sonra gidicem sorucam

bırda kasık ağrılarınız varmı birden bi sancı giriyo kalıyorum sonra geçiyo
normal mi acaba bıraz azaldı ama yıne de var
sizde de varmı

benim kasık ağrım vardı ama son iki gündür pek yok.benim kasık ağrım aralıklı ince sızı gibiydi.ama ilk öğrendiğim gün çok fazla gaz sancısı gibi ağrım olmuştu.yavaş yürümem gerekiyodu.ama şimdi yok çok şükür.hayırlı olsun senin bebeğinde.umarım önce keseyi sonrada kalp atışlarını görürüz.bayram tatili bitsin bende hemen doktora gidicem.çok merak ediyorum.
akıntı konusunda da bişey demek istiyorum.bana da forumda bir arkadaş önermişti.çamaşırımı günde en az iki kez değiştiriorum.giymeden önce ütülüyorum.sanki eskisi kadar dill gibi.huysuzcum kasım hamişlerinde bebeğimizin gelişimini paylaşalım canım.:16::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bende de olmustu aynısı canım. Ogretmenlık yaparken her ders arası tuvalette buluyordum kendımı sureklı tuvaletım gelıyordu,yetıstıremıyordum bazen ardından o akıntı gelıyordu

bende de olmustu aynısı canım. Ogretmenlık yaparken her ders arası tuvalette buluyordum kendımı sureklı tuvaletım gelıyordu,yetıstıremıyordum bazen ardından o akıntı gelıyordu

ben de öğretmenim canım.aynı şeyi geçen hafta ben de yaşadım.her teneffüs kendimi tuvalette buluyorum.bu hatanın tatil olması iyi geldi.hem dinleniyorum hem tuvalet sorunu yok.ama bu sarı akıntının tek örneği olmadığıma sevindi.senin kaç haftalık bebeğin.ne zaman bitti sarı akıntın?:3::emir_bebek::nazar::nazar:

merhabalar bizimde ilk ayımız korunmasız, 4 haftalık veya 3 haftalık gebeliklerde hemen belirtiler olurmu merak ediyorum. bendede beyaz koyu kıvam kokusuz akıntı yoğun bu ara birde karnımda ara ara kasılmalar, kasıklarımda ani batarlar oluyor. yani bu belirtiler çok erken kendini gösterenbiliyormu? gerçi hiç ümidim yokta ne bileyim insan ister istemez umutlanıyor işte.

Merhaba arkadaşlar benim dün adet olmam gerekirdi ve olmadım şeffaf-beyaz renkte akıntım var sanki adet oluyomuş gibi hissediyorum ama akıntı var.ve adet gününden bir hafta önce karnım şiserdi şimdi ise yumuşacık acaba hamilemiyim acil yazın lütfen..İnşallah hamileyimdir

kızlar ben 3-4 haftalık hamileyim.belirtiler başladığından beri sarı koyu kıvamlı akıntım oluyor.gebelik belirtileri içinde var sanırım.eğer normalse ne kadar sürer?aynı şeyi yaşayan var mı?:18:lütfen cevap verirseniz sevinirim.
Merhaba bu yazıya cooook olmuş ama bende bu sarı akıntı ile ilgili gezinirken gördüm yazıyı günüme 4 gün kaldı çocuk düşünüyoruz ama bendede bu sarı akıntı oldu koyu kıvamlı ve beyaz akıntıyla karışık bişey hiç böyle bişey gelmedi başıma, sormak istediğim bu sarı akıntı sizde adetten kaç gün önce gelmeye başladı..??

Merhaba bu yazıya cooook olmuş ama bende bu sarı akıntı ile ilgili gezinirken gördüm yazıyı günüme 4 gün kaldı çocuk düşünüyoruz ama bendede bu sarı akıntı oldu koyu kıvamlı ve beyaz akıntıyla karışık bişey hiç böyle bişey gelmedi başıma, sormak istediğim bu sarı akıntı sizde adetten kaç gün önce gelmeye başladı..??

merhaba yıllar önce yazmışsınız ama benimde adetime 1 hafta kala böyle bir akıntım oldu
acaba sizin başınıza geldikten sonra gebeliğiniz kesinleştimi
lütfen cevap verin çok yardımcı olmuş olur usunuz:))

merhaba yıllar önce yazmışsınız ama benimde adetime 1 hafta kala böyle bir akıntım oldu
acaba sizin başınıza geldikten sonra gebeliğiniz kesinleştimi
lütfen cevap verin çok yardımcı olmuş olur usunuz:))
Hayr o ay hamile değilmisim ama simdi hamileyim 7 haftalık oo akıntı nedendi bilmiyorum ama suan yine o akinti var ama o mesajı yazdığım zamandaki gibi değil :)

Hayr o ay hamile değilmisim ama simdi hamileyim 7 haftalık oo akıntı nedendi bilmiyorum ama suan yine o akinti var ama o mesajı yazdığım zamandaki gibi değil :)

Tebrik ederim :)
Saglikla kucaginiza alin insallab
Peki erken hamilelik belirtisi olarak akintiniz oldu mu olduysa nasilnasildi

Kizlar slm benimde adetim 1 gun gecti test yapti silik cizgi cikti ama sadece ara ara kasik batmalarim var ve yorgun hissediyorum akinti falan yok normal mi sizce

Back
X