- 2 Mayıs 2015
- 34
- 16
- 31
-
- Konu Sahibi loveandhope
Ben de 5 haftalik hamileyim. Cok sukur Rabbime. Kasiklarda batma ve agri, bel agrisi, karin sancisi oluyo arada bir.bebek tutunmaya calisirken sanci oluyormus, bu biraz da iyi bisey. Surekli tuvalete gidiyorum, hep uyumak istiyorum ve basim.agriyo hep. Basta lekelerim vardi. Dr. Progestan diye bi ilac verdi. Lekelenme gider dedi, bide folic Trio iciyorum. Kesem gorundu Ilk ultrasonda. Bu da benim hikayem :)
Canım erken değil test için bu dönemde yanilma payida çok olmaz ama sen mümkün olduğunca çabuk bi doktora gözük normalde düzenliyse adetlerin yolunda gitmeyen birşeyler olabilir . Tabi geç dollenmede olabilir doktora mutlaka gitmelisin. Eğer bebiş istiyorsan da inşallah en kısa zamanda bi güzel haberi alırsın :)Merhabalar, kızlar öncelikle allah bebiş bekleyen herkeze sağlıklı bebişler versin. Benim bi sorum var, adetim en son 28 martta oldu ama 3 gün sürdü normalde 6 gün sürer bnm kanamam ve yoğun olurdu ilaçta kullanmadım 3 gün sürünce şaşırdım heralde dedim mevsimseldir falan. Neyse şimdi bu ay 25i adet günümdü ama olmadım ve şuan 1 hafta oldu yanlız iki gündür süren kahverengi koyu bir iki damla leke geliyo adet olamıyorum hiç daha önce böyle olmamıştım bu sabah test yaptım negatif çıktı acaba erken mi sizce? Nisan ayının başında sadece dişim apse yaptı diye antibiyotik iğne vurundum 3 gün acaba ondan mıdır kızlar lütfen daha çok strese kapıldım beni bilgilendirin bu konuda ve kasıklarımda batma oluyo yorulunca kramp gibi bişey giriyo anlamıyorumkorkmaya başladım.. Lütfen cevap?
Son adet tarihini bilmiyor musun canim, ordan hesapla iste :) hayirli olsun bebisin. Ben de kalp atisini bekliyorum nasipse :)Selam anne adaylari bende hamileym.ama nekadarlik oldugumu Bilmiyorum8. 9 gun snra InsaAllah kkalp atisi duyariz. Bu pazartesi kesemizi gorduk sukur
hadi gözünüz aydın canım rabbim kalp atışlarını görmeye, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)Selam anne adaylari bende hamileym.ama nekadarlik oldugumu Bilmiyorum8. 9 gun snra InsaAllah kkalp atisi duyariz. Bu pazartesi kesemizi gorduk sukur
Canım erken değil test için bu dönemde yanilma payida çok olmaz ama sen mümkün olduğunca çabuk bi doktora gözük normalde düzenliyse adetlerin yolunda gitmeyen birşeyler olabilir . Tabi geç dollenmede olabilir doktora mutlaka gitmelisin. Eğer bebiş istiyorsan da inşallah en kısa zamanda bi güzel haberi alırsın :)
Bende aynı gün görmüştüm keseyi salı kontrolüm var bakalım ne kadar büyümüş mercimekSlm kızlar 4+5 te bugün kesemizi gördül çok şükür:)) rabbim keseyi görmeyen herkese nasip etsin ne güzel bi duyguymuş o ekranda onu görmek:))
aynen bendede hic bir şey yok doktora neden böyle dedim çok şanslısın da ondan dedi :)Bulanti kusma vs yok cok sukur. Gogusleim sizliyo hatta sertlestiler araara regl sancisi gibi yokluyo o da normalmis yerlestigi icin bebis
Bnide 15 gün snra çağırdı cnm hep kalp atışını duyarz hemde baya büyümüş olur dedi inş. Sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım hepimizin bebişleriniBende aynı gün görmüştüm keseyi salı kontrolüm var bakalım ne kadar büyümüş mercimek
Amiiiiiinnnn InsaAllahBnide 15 gün snra çağırdı cnm hep kalp atışını duyarz hemde baya büyümüş olur dedi inş. Sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım hepimizin bebişlerini
Kızlar merhaba.Sat a göre 4 + 2 haftalık hamileyim. Gerçi daha tam olarak bu kelimeyi söyleyemiyorum çünkü henüz keseyi görmedik.benim gibi yeni anne adayları neler yaşıyor merak ediyorum.benim gebelik adına hicbir belirtim yok şuan.sadece inanılmaz gaz problemi yaşıyorum.yani ara sıra karnım ağrıyo, sanciyo bunu gaza vuruyorum.sizlerdede varmı böyle bir problem yoksa hergun içtiğim 1 bardak süt mu beni rahatsız eden?
Yok canım bende öyleyim dokunsan ağlıcak moddayim, çok çabuk yoruluyorum sürekli uykum var filan zaten başkada belirtim yok:)Merhaba kızlar,
ya bu duygu değişikliği sadece ben de mi acep? sürekli ağlama halinde ve uyku modundayım?
Aynen canım ya hormonlar değişiyor sanırım ve bende çok uyuyorumMerhaba kızlar,
ya bu duygu değişikliği sadece ben de mi acep? sürekli ağlama halinde ve uyku modundayım?
ben hamile miyim bilmiyorum adetime 1 hafta var yaklasık 4 gündür beyaz akıntım var ve eğilip doğrulurken karnım acıyor iğne batar gibi. sağ kasığımdada düne kadar hafif ağrı oluyodu. var mı bu durumu yaşayanlar?
canım gebelik şüphen varsa test yap artık çıkar çünkü varsa. ben 5. Hafta dayim hic belirtim yok mesela. Belirti çok bişeyin göstergesi olmuyo bu kadar erken. istiyosan insallah hamilesindir:)ben hamile miyim bilmiyorum adetime 1 hafta var yaklasık 4 gündür beyaz akıntım var ve eğilip doğrulurken karnım acıyor iğne batar gibi. sağ kasığımdada düne kadar hafif ağrı oluyodu. var mı bu durumu yaşayanlar?