Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

Merhabalar, kızlar öncelikle allah bebiş bekleyen herkeze sağlıklı bebişler versin. Benim bi sorum var, adetim en son 28 martta oldu ama 3 gün sürdü normalde 6 gün sürer bnm kanamam ve yoğun olurdu ilaçta kullanmadım 3 gün sürünce şaşırdım heralde dedim mevsimseldir falan. Neyse şimdi bu ay 25i adet günümdü ama olmadım ve şuan 1 hafta oldu yanlız iki gündür süren kahverengi koyu bir iki damla leke geliyo adet olamıyorum hiç daha önce böyle olmamıştım bu sabah test yaptım negatif çıktı acaba erken mi sizce? Nisan ayının başında sadece dişim apse yaptı diye antibiyotik iğne vurundum 3 gün acaba ondan mıdır kızlar lütfen daha çok strese kapıldım beni bilgilendirin bu konuda ve kasıklarımda batma oluyo yorulunca kramp gibi bişey giriyo anlamıyorumkorkmaya başladım.. Lütfen cevap?

Selam anne adaylari bende hamileym.ama nekadarlik oldugumu Bilmiyorum 8. 9 gun snra InsaAllah kkalp atisi duyariz. Bu pazartesi kesemizi gorduk sukur

Canım erken değil test için bu dönemde yanilma payida çok olmaz ama sen mümkün olduğunca çabuk bi doktora gözük normalde düzenliyse adetlerin yolunda gitmeyen birşeyler olabilir . Tabi geç dollenmede olabilir doktora mutlaka gitmelisin. Eğer bebiş istiyorsan da inşallah en kısa zamanda bi güzel haberi alırsın :)

Sağol cnm haftaya doktora gidicem inş kötü bişey yoktur yerleşme kanaması diyolar öyle bişey varmış bnmkinede uyuyor ne bilim kafam karıştı en iyisi kan testi hayırlısı olur inş cnm :)

Bulanti kusma vs yok cok sukur. Gogusleim sizliyo hatta sertlestiler araara regl sancisi gibi yokluyo o da normalmis yerlestigi icin bebis

Canim benimde ayni gaz problemim var sebebini bende bulamadim yediklerimden mi bebekten mi anlamadim. Bide aciktigim icin erken uyaniyorum. Baska belirtim yok sanirim erken daha

Merhaba kızlar,
ya bu duygu değişikliği sadece ben de mi acep? sürekli ağlama halinde ve uyku modundayım?

ben hamile miyim bilmiyorum adetime 1 hafta var yaklasık 4 gündür beyaz akıntım var ve eğilip doğrulurken karnım acıyor iğne batar gibi. sağ kasığımdada düne kadar hafif ağrı oluyodu. var mı bu durumu yaşayanlar?

canım gebelik şüphen varsa test yap artık çıkar çünkü varsa. ben 5. Hafta dayim hic belirtim yok mesela. Belirti çok bişeyin göstergesi olmuyo bu kadar erken. istiyosan insallah hamilesindir:)

Kızlar merhaba bende yeni taze annelerdenim 4+5 daha kesemizi görmedik bu cuma kismetse Dr randevum inşallah bizde kesemizi goruruz.ben çok erken öğrendim gecen 1nisandi son adetin 14 15 nisanda esimle beraber olduk ve 10 gun sonra öğrendim adetime 4 gün vardı 25 nisanda bas dönmesi yaşadım bayılma hissi gibi ve zaten bekliyoduk ogun kan testi yaptırdım gece 12 de degerim 37.10 çıktı 45 saat sonra 110.02 çıktı bi daha yaptirmadim Dr gitmeyi beklemelimiyim yoksa bi kan testi daha yapmalimiyim belirtilerim ilk hafta vardı belki de pskolojikti bu hafta fazla birşey yok.

6 aylık bekleyişten sonra bende sonunda hamileyim
zaten bu ay değişik bir şekilde hissetmiştim ve adetten önce test aldım ne olur ne olmaz diye. çünkü 1 mayısa ve hafta sonuna geliyordu. pazartesi adetim 3 gün gecikince test yaptım 2 çizgi silik çıktı. ama o gün nerdeyse tüm gün çok hafif sol tarafımda ağrı odu. ve gece 4 de resmen acıyla uyandım. gaz sıkışmasıymış. tuvalete gidince geçti. o günden beri çok fazla gazım var ama şükür ağrım yok. ara sıra çok ince bi sızı oluyo o kadar. ama karnım sanırsın 3 aylık hamile gibi şiş ve sert. bu gaz umarım biran önce biter yahu . gögüslerim de şişti 1 beden büyük ve hassaslaştılar. daha doktora gitmedim. tam 5 hafta dolsun diye bekliyorum. allah olmayan ve isteyen herkese versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…