Gebeliğin ilk haftalarında kasık ağrısı çeken var mı?

evrim82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
601
7
Arkadaşlar adetim 7 gün gecikti, idrar testi yaptım 3 kez, pozitif, bu duruma göre 4 hafta 4 günlük hamileyim, yarın da kan testi yaptıracağım. C.tesi de dr. randevum var ama çok korkuyorym. Bu ilk hamileliğim ve aşırı derece kasık ağrılarım var. Sabahları, bazen de gece kasık ağrısı ile uyanıyorum, idrara aşırı derecede sıkışmışım, tuvalete gidiyorum, ağrım ancak 5 dakika sonra geçiyor. Ara ara da sancı giriyor gün içinde karnıma. Deneyimli anneler sizce bu normal mi? Düşük belirtisi ya da dış gebelik olabilir mi? Lütfen yardımcı olun...

canım ben 9+3 haftalığım bende de o ded,iklerin oluyor aynı şekilde hemde canım bazen adet sancısı gibi ama sorduklarım normal diyor bu arada üşütmemeye dikkat et muhtemel oda olabilir diyen var ama doktorun ne dediğini yazarsana sevinirim canım

Merhaba,

bne çok ağrı çektim. Hamile olduğumu öprendiğim de 6 haftalıktı ve 8 hafta sonuna kadar aralıklar ama şiddetli ağrılarım oldu. sonra bir anda geçti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de yaşamıştım o ağrıları. Benimkine bir de bel ağrısı eklenmişti. Doktorum şu açıklamayı yapmıştı bana: Vücudun yıllardır alıştığı bir düzen var hamilelik bunu alt üst ediyor. Adet olamayınca da ağrılar başlıyor ikinci ayda ağrının şiddeti azalır 3. ayında hissetmezsin bile demişti. Gerçekten de öyle oldu. Aşırı şikayetçiyseniz doktorun tavsiye ettiği vitamin desteği ve ağrı kesicilerle geçiyor ama ben hamilelikte ilaç kullanma taraftarı değilim. İlk aylar çok zor allah hepinizin yardımcısı olsun.

çok teşekkür ederim arkadaşler aynen bende dedikleriniz gibi oluyor çok şükür azalıyorrr

tatlım benim o kadar şiddetli olmamaıştı ama bebeğim 7-8- haftalık olana kadar kasıklarımda ağrı ve batmalar oldu.

sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini Allah tamamına erdirsin

tatlım benim o kadar şiddetli olmamaıştı ama bebeğim 7-8- haftalık olana kadar kasıklarımda ağrı ve batmalar oldu.

sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini Allah tamamına erdirsin

İlk zamanlar 3-4 aya kadar bu ağrıların olması normalmiş rahim genişlermiş çünkü

Düşük ya da dış gebelik olacağını zannetmiyorum. Ben de yeni doğum yaptım 3 aylık bi kızım var. Gebeliğimin ilk zamanlarında ben de aynı ağrıları çektim. Doktorum ilk gebeliğim olduğu için normal olduğunu söylemişti.Rahim genişlerken o ağrıları yaparmış. Bence endişelenme ama yine de doktor kontrolünde fayda var.

ALLAH'ım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin. Evlat sahibi olmak çok güzel

Mrb kızlar adet günüm dündü ama zaten düzensizlik var günü hr ay tutmuyo sağ kasığım da 1 haftadır ağrı var ama şu bi kaç gündür sert ve şişlik de var biraz ani hareketlerimde de kasılıp kalıyorum batmadan dolayı göğüslerîm de daha bugün acı hissetmeye başladım acaba hamile olabilir miyim ki dha önce kimyasal gebelik gecrdim ama kasıklarım hiç böle olmamıştı

Merhaba arkadaşlar ben 7 aylık evliyim eşimle bebek iistiyoruz ilk defa bu ay kasıklarımda hafif ağrı oluyor ara ara batmalar reglime 10 gün var her ay hamileyim diye bekliyorum ama her seferinde kalamıyorum çok üzülüyorum.

üzülmeyin ayrıca hamilelik için bu kadar sıkıntı yapıp odaklanmayın stresten de olmuyo

benimde ilk denemem hamilelik için.adetime 10 gün var.benim özellikle ilişkiden sonra kasıklarımda yada yumurtalıklarımda ağrı sızı gibi şeyler oldu.sizlerde de böyle şeyler oldu mu? adet günümün geçmesini bekliyorum test yapmak için çok heyecanlıyım

B-HGC 185.5 cıktı dün ve özellikle sol kasıgımda agri var ne zaman gecer daha kese flaan gozukmez dedi doktor haftaya tekrar randevum var insallah gecer bu agrilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…