• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin ilk haftalarında cinsel ilişkide ağrı ve bası hisseden var mı?

Dmrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2020
30
10
38
33
Kızlar merhaba,
İçinizde gebeliğin ilk haftalarında cinsel ilişki yaşarken sanki rahmine bası oluyomuş gibi ağrısı olan oluyor mu?

Benim oluyordu zaten 5. Haftada rahimde iç kanama olduğunu görüp doktorum 4. Aya kadar yasaklamıştı cinsel ilişkiyi... tabiki herkeste böyle olması gerekmiyor belki de psikolojik olarak bişey olur korkusuyla hissettiğiniz bi ağrıdır.

Benim hala oluyor psikolojik olduğunu düşünüyorum bendekinin😂

Benim hala oluyor psikolojik olduğunu düşünüyorum bendekinin😂
Kaçıncı haftanızdasınız? Ya belki gebeliğin ilerleryen dönemlerinde rahim büyüdüğü için olabilir ama ilk 3-4 haftada olması garip geliyo bana

Kaçıncı haftanızdasınız? Ya belki gebeliğin ilerleryen dönemlerinde rahim büyüdüğü için olabilir ama ilk 3-4 haftada olması garip geliyo bana
Ben şuan 32. Haftadayım hamileliğimi 5-6. Haftada öğrendim o zamandan şimdiye kadar oluyor artık hiç rahat edemiyorum zaten

Kızlar merhaba,
İçinizde gebeliğin ilk haftalarında cinsel ilişki yaşarken sanki rahmine bası oluyomuş gibi ağrısı olan oluyor mu?

Merhaba
Bende aynı baskıyı hissediyordum birkaç gün sonra da hamile olduğumu öğrendim kan testinde. Henüz doktora gitmedim gidince bu konuyu da soracağım

Bende oluyodu hatta zipliyodum oldugum yerde meger hamileliktenmisss simdi 28+1 deyizzzz Allahim olmayanlarada versin 🤲🏻♥️

Merhaba
Bende aynı baskıyı hissediyordum birkaç gün sonra da hamile olduğumu öğrendim kan testinde. Henüz doktora gitmedim gidince bu konuyu da soracağım
Sorduğunuzda buradanda paylaşabilir misiniz?

Bende oluyodu hatta zipliyodum oldugum yerde meger hamileliktenmisss simdi 28+1 deyizzzz Allahim olmayanlarada versin 🤲🏻
Bendede aynı durum var yarın çatlatma iğnesinden sonraki 11. Günüm kan testi vericem bakalım hayırlısıyla inşAllah hamişimdir bide çatlatma iğnesinden bi iki gün sonra kasık ağrım başladı ve halada devam etmekte bazen şiddetleniyo bazende hafif sızı olarak devam ediyo sizde bunları yaşadınız mı eğer çatlatma iğnesi olduysanız tabi:)

Merhaba
Merhaba, benim 2-3 ay önce yumurta kistim vardı regli ile temizlendi ve o süreçten sonra doktor duphaston adlı bir ilaç verdi ve geçen ay doktor ilacı bırakmamı söyledi,bıraktım. Bu ay ise adetim 7 gün gecikti test yapmaya korkuyorum negatif görmemek için. Bu gecikme esnasında özellikle eşimle ilişki yaşadığımız an kasıklarımda şiddetli ağrı,acı hissediyorum. Hamilelik olabilir mi sizce fikir verir misiniz?

Back