• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebeliğin ilk haftaları, yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

elifkbr

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
975
170
23
29
Doktorun söylediğine göre 7 yada 8 haftalık.
Bebek yok denildi sonra , gördük ve büyümüş.
Kalp atışı yok, kalp atisi olmadan Bebeğin buyumesi ve beta hcg nin yükselmesi mümkün mu ?

O haftalarda kalp atisinin duyulamamasi normaldir belki de kucuk oldugu icin canim bana gebeymissin gibi geldi ama yaniltim seni

Farklı doktora 4 gün sonra gittiğim de bebeği görebildik zaten, kalp atışını duyamadıgımız için pazartesiyi bekliyoruz tekrar doktor değiştirdim bakalım bu sefer ne diycekler
İnş o pıt pıtları biran önce duyarsın cnm. Peki bişeyi merak ettim kalp atışından emin olamadiklarinda renkli doplere göndermedilermi orada net belli oluoda, 6sene önce başımdan buna benzer bi durum gectide oyüzden soruyorum cnm.

İnş o pıt pıtları biran önce duyarsın cnm. Peki bişeyi merak ettim kalp atışından emin olamadiklarinda renkli doplere göndermedilermi orada net belli oluoda, 6sene önce başımdan buna benzer bi durum gectide oyüzden soruyorum cnm.
Evet öyle birşey dedi ama renkli kısmını duymadım onunla ilgili pek bilgimde yok açıkcası nasıl baktı neden duymadı çok mu küçük kafamda deli sorular :)

Evet öyle birşey dedi ama renkli kısmını duymadım onunla ilgili pek bilgimde yok açıkcası nasıl baktı neden duymadı çok mu küçük kafamda deli sorular :)
Benimde 6.haftada kalp atışları alınmıştı ama dinletmemisti taaki 8.haftam dolana kadar. İki buçuk hafta deli gibi midesi bulanan benin 8.haftada bıçak kesiği gibi kıt die birden bulantilarim durmuş yemek yemeye başlamıştım üstünede gripte olunca gecmeyince doktora gittim. Ogün gittiğimde, kalp atışlarını busefer pek alamadım renkli doplere girip öyle biraz snra bidaha yanıma gel dedi.normal ultrason gibi cnm sadece daha ayrıntılı bakilıyo ses kan akışı falan gibi. Ama o anda oda başıma yıkılmıştı sanki doktor kalp atışları yok diyince kalakaldım meğerse ikizlermis, tek yumurta ikizleri olnca normal ultrasonda görememiş doktorum. İnş en kısa sürede minnak yavrunun minnak kalbinin sesini duyarsin cnm ama renkli doplere gir bence net belli olur

Bende 7 haftada duymustum pit pit atan kalbini 8 haftaya girdiğimde lekem gelmisti ve aksam uzeri hastanenin yolunu tutmuştuk ve sonra dr.nin lafiyla yikilfim kalp atislari durmus ve kurtaj oldum 3 adet gordum ustunden simdi bebek istyrm ins tekrarlamaz

Bende 7 haftada duymustum pit pit atan kalbini 8 haftaya girdiğimde lekem gelmisti ve aksam uzeri hastanenin yolunu tutmuştuk ve sonra dr.nin lafiyla yikilfim kalp atislari durmus ve kurtaj oldum 3 adet gordum ustunden simdi bebek istyrm ins tekrarlamaz
İnsallah tekrarlamaz , rabbim kimseyi evladıyla sınamasın

Back