Gebeliğe Hazırlık Gebeliğin ilk evresinde kanaması olupta gebeliğini devam etmiş olanlar bakabilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yasmince

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
69
Puanlar
318
Gebelik öncesi ve sonrasında hiç problem olmayan 4 yasında bir oglum var.Gecen yıl kinyasal bir düşük yaşadım.Dr genetik testi yaptırdı bu arada tekrar hamile kalmıştım 6 gendr pıhtılaşmaya yakın taşıyıcılık bulundu.Geç kalınmış bir tedaviye başladık ama sonuç yine hüsran bebeğin kalp atışı olmadı kürtaj olmak zorunda kaldım.şimdi 5+4 günlük gebeyim ve hamileliğin en basından beri aspirin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.progestron degerim çok iyi.Beta hcg artısım gayet düzenli.ama dünden beri kanama basşadı bazen koyu kırmızı,bazen koyu kahve bazen az, bazen yoğun.Dün doktora gittim kanama göremediğni herşeyin iyi oldugunu söyledi.depot iğne yaptırdı 4 gün önce her ihtimale karsı vajınal jele başladı. Gel görelimki kanama devam etmekte hiç agrım yok.benim gibi olupta gebeliği devam eden oldumu çok endişeliyim
L

Senin gibi diğer sorunlarım yoktu fakat ilk hamile olduğumu öğrendikten 1 hafta sonra lekelenme tarisnzda kanamam oldu doktor progesteron ve dinlenme verdi sadece sonrasında geçti endişelenme tedbirini almissin zaten inşallah bol bol yat iyi düşün bişey olmaz

Kahverengi lekelenme sorun değil demişti benim doktorum benim ikizdi ve ikizlerde daha çok olur demişti yerleşme kanaması dedi. Sonra birden kan boşaldı benden ama öyle böyle değil dedik düştü bebekler kesin. Gittik kanama durmuştu bebekler çok iyiydi sonra kanamam kesildi ama maalesef ilerleyen zamanlarda kalpleri durdu kaybettim canım bebekleri. Ama korkma yerleşme kanaması olabilir kesende sıkıntı yoksa doktorun sorun yok dediyse panik yapma

Dun acile gittim dr ilaclarini kullan ve dinlen dedi.kese 4mm oldugundan birseyler soylemenin cok erken oldugunu soyledi..beta hcg 3 kati artislarla ilerliyor.benimde aklima cogul gebelik geldi ama dua etmekten baska care yok simdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…