GEBELİĞİN İLK AYLARINDA ÇOK SUSAMA HALİ

preg_nant

Kocam+Bebeğim(Kızım)Herşeyimsiniz
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
887
381
48

Merhaba anne adayları,

Şu anda 6.haftamın sonuna geliyorum ve çok susuyorum, bu hamilelikle alakalı birşey midir? Bol bol portakal falan yiyorum ama yine de çok susuyorum.

Merhaba anne adayları,

Şu anda 6.haftamın sonuna geliyorum ve çok susuyorum, bu hamilelikle alakalı birşey midir? Bol bol portakal falan yiyorum ama yine de çok susuyorum.
merhaba hayırlı olsun bende 9 haftalık gebeyim bende de öyle olmuştu sürekli su içiyordum başlarda sürekli de idrarım geliyordu.normal sanırım

hem normal hem de çok iyi bir şey ! su için su içirin ;)

sağlıklı bir hamilelik :anneadayı: ve sağlıklı bir doğum dilerim:KK46:ay dur bir de maaşallah takiim :nazar: :)

oğluma hamileyken bende de oldu aşırı ağız kuruluğu yaşıyordum.. ilerleyen haftalarda geçecektir.

Sağolun kızlar, evet ağzım kuruyor ve ağzımın tadı yok.Su içiyorum ama içtikten sonra da midem bulanıyor sanki, annem de sudan bile tiksinmiş hamileliğinde :-) Allah hepimize sıhhat versin.

su içmekten korkma canım. ben 3 litre kadar içiyorum hergün. yine de dudaklarım kupkuru. gece 2 kez kalkıyorum wc ye, her wc den sonra da 1 kocaman bardak su içiyorum. vücudun neye ihtiyacın oldugunu sana söyler.

Sağolun kızlar, evet ağzım kuruyor ve ağzımın tadı yok.Su içiyorum ama içtikten sonra da midem bulanıyor sanki, annem de sudan bile tiksinmiş hamileliğinde :-) Allah hepimize sıhhat versin.
ay negüzel ya ben 12. haftaya kadar su içemedim içtikçe midem bulandı cok fazla kustum şimde yeni düzeldi walla çok şanslısınız değerini bilin :)

Canım 17.haftadasın ne güzel,yarısı bitmiş gibi birşey.Bebeğinin cinsiyeti ne?

su içmekten korkma canım. ben 3 litre kadar içiyorum hergün. yine de dudaklarım kupkuru. gece 2 kez kalkıyorum wc ye, her wc den sonra da 1 kocaman bardak su içiyorum. vücudun neye ihtiyacın oldugunu sana söyler.

Benim gibisin, gece lavaboya kalkıyorum kaç kez, her yatağa dönüşte mutfağa su içmeye gidiyorum,kısır döngü gibi :)

Mide bulantısına tarhana çorbası çok iyi geldi bende kızlar deneyin derim ben

Keşke bende de olsa da bende icebilsem bol bol su :( idrar yollarımda sorun var sanırım tahlillerimi daha doktora gösteremedim ama. Yine de icemiyorum

sanırım bu susama sık idrara çıkmaya su kaybına bağlı oluyor

Olabilir,kışın pek su içemeyen ben hamilelikten itibaren bol bol su içme ihtiyacı içindeyim.

Back
X