- 18 Şubat 2015
- 40
- 17
- 39
-
- Konu Sahibi derya_eylul
Gün içinde kaç defa içtin progestanı. Ben 3 kutu bitirdim 4. Kutumu aldım bugün günde 3 defa içiyorum. Dr ne kadar süre devam etcegimi soylemedi bende bittikce alıyorum.Cok kullanan arkadasimiz var bende 4 ay kullandim kesinlikle aksatmadan kullan
Gün içinde kaç defa içtin progestanı. Ben 3 kutu bitirdim 4. Kutumu aldım bugün günde 3 defa içiyorum. Dr ne kadar süre devam etcegimi soylemedi bende bittikce alıyorum.
Benim kanama oldu sonra lekelenmelr devam etti onun icin gunde 4 tane ile basladik 200mg liktan son aya dusurduk yani 3 ay falan 4 tane vajinal fitil gibi kullandim ben agizdan yan etkisi oluyo fiye dr oyle verdiGün içinde kaç defa içtin progestanı. Ben 3 kutu bitirdim 4. Kutumu aldım bugün günde 3 defa içiyorum. Dr ne kadar süre devam etcegimi soylemedi bende bittikce alıyorum.
Ağızdan alınca yan etki ney mesalaBenim kanama oldu sonra lekelenmelr devam etti onun icin gunde 4 tane ile basladik 200mg liktan son aya dusurduk yani 3 ay falan 4 tane vajinal fitil gibi kullandim ben agizdan yan etkisi oluyo fiye dr oyle verdi
Sersemlik yapiyo halsizlik uyku hali mide rahatsizligi falan yani bende yapti bilmiyorumAğızdan alınca yan etki ney mesala
Aynen canım bendede aynı sorunlar oluyo doğru ağızdan alıyorum. Doktorum ilgisiz sanırım benim. Teşekkür ederim cevapların ve ilgin için.Sersemlik yapiyo halsizlik uyku hali mide rahatsizligi falan yani bende yapti bilmiyorum
Aynen canım bendede aynı sorunlar oluyo doğru ağızdan alıyorum. Doktorum ilgisiz sanırım benim. Teşekkür ederim cevapların ve ilgin için.
canım resmdeki senin kız sanırım MAŞAALLAH ALLAH BAĞIŞLASIN çok tatlı RABBİM ona sağlık sıhhat uzun ömür versin bide iyi açıdan düşün demek ki son bebek senin için hayırlı değilmiş zamanı varmış en önemliside doktorun sana söylediğini düşün benimde kayıplarım oldu ama inan düşündüğüm kadar beni üzdüler sende düşünmemeye çalış sabret RABBİM SOĞUKLUĞUNU VERİYOR sen yeterki elindeki sabiye sahip çık onun gönlünü yap herşey sırayla yerine gelir çok düşünme..üç gün boyunca hem agız yoluyla hemde fitil olarak kullandım ama ne yazıkki bebegimi kurtarmaya yetmedi. Bebegim tutunmayı başaramadı o yüzden düşük yapmam kacınılmaz oldu doktorun söyledigi tek söz aklımda kaldı hala bir cocuk eger saglıklı degilse ve tutunmada zorluk yaşıyorsa ne yaparsak yapalım düşüyor. ve dedigi cktı sonuç hüsran
canım resmdeki senin kız sanırım MAŞAALLAH ALLAH BAĞIŞLASIN çok tatlı RABBİM ona sağlık sıhhat uzun ömür versin bide iyi açıdan düşün demek ki son bebek senin için hayırlı değilmiş zamanı varmış en önemliside doktorun sana söylediğini düşün benimde kayıplarım oldu ama inan düşündüğüm kadar beni üzdüler sende düşünmemeye çalış sabret RABBİM SOĞUKLUĞUNU VERİYOR sen yeterki elindeki sabiye sahip çık onun gönlünü yap herşey sırayla yerine gelir çok düşünme..