• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin farkına varmamak mümkün mü?

brabrabrak

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
10
4
6
25
selam hanımlar gebelikle ilgili sorularım var.

ortalama 12 haftalık gebe olan birinin gebeliğinin farkında olmama ihtimali var mı? Karnı belli eder mi?

10-12 haftalarda insanın karnı azcıkda olsun belirginleşir mi?

ortalama 12 haftalık gebe olan birinin gebeliğinin farkında olmama ihtimali var mı? Karnı belli eder mi?

Bana gore bir insan nasil.anlamaz hamile oldugunu en basinda adet gecikmesi mide bulantisi bas donmesi olur karnin cikmasi ilk gebelikse fazla belli olmaz ama ikinci ve üçüncü ise birazda olsa belli olur

Hamile olan bir insan özellikle 10 12 hastalıkken mutlaka anlar. Hamileliğin bir sürü belirtisi var. En belirgini adet gecikmesi zaten. Ama dediğiniz aralıklarda karın aşırı belirgin olmaz. Benim gebeliğimde öyle olmuştu.

Eger planlanan bir gebelikse anlasilmamasi mumkun degil zaten test vs yapiliyor beklendigi icin. Ama eger korunuluyosa kadin pko oluo adet duzensizligi varsa kanamalari duzensizse olabilir. Bunun ornekleri var ki bi tanidigim 6.ayinda farketti gebeligini bizde şok olduk nasil anlamaz diye. Nadiren oluyodur bence. Karin buyumesine gelince 12. Haftada benim buyumustu pantolonlarim olmuyodu daha. Zayif olanlarda bu haftalarda belli olmaz biraz gobekli olanlarda daha kolay belli oluyor. Gebelik belirtileri herkste ayni olmuyor benim bulantim vs yoktu. Ancak kendinden duzeninden vucudundan haberi olan anlar hamile oldugunu. Gogusler acayip sekil degistiriyor bikere

Eger planlanan bir gebelikse anlasilmamasi mumkun degil zaten test vs yapiliyor beklendigi icin. Ama eger korunuluyosa kadin pko oluo adet duzensizligi varsa kanamalari duzensizse olabilir. Bunun ornekleri var ki bi tanidigim 6.ayinda farketti gebeligini bizde şok olduk nasil anlamaz diye. Nadiren oluyodur bence. Karin buyumesine gelince 12. Haftada benim buyumustu pantolonlarim olmuyodu daha. Zayif olanlarda bu haftalarda belli olmaz biraz gobekli olanlarda daha kolay belli oluyor. Gebelik belirtileri herkste ayni olmuyor benim bulantim vs yoktu. Ancak kendinden duzeninden vucudundan haberi olan anlar hamile oldugunu. Gogusler acayip sekil degistiriyor bikere
Kesinlikle öyle görümcem adet düzensizliği vardı hiç beklemediği anda hamile olduğunu öğrendi 11 12 haftalikti şok oldu hiç anlamamış

Back
X