- 29 Ağustos 2018
- 4.252
- 4.211
- 133
Kizlar bir senedir arastirdigim bi konu merak ediyorum bazi insanlar elle alttan muayene edip anlayabiliyormus ve bende bebek hasreti cekenlerdenim 1 senedir ara ara kendimi muayene ederim 7 ve 10 geciktigi bile oldu adetimin o zamanlarda yaptim ve hep oturur pozisyonda elimizi iyice yikayarak yaptik hep sertti bu ay 10 gun var 1 hafta kadar cörek otu kuru denedim doktorar gittim adetimin ikinci gunu bi sorunumun olmadigini soledi ve catidan bakmadi kan aldi ustten bakti kist yok hormonlariniz iyi dedi yolladi gun aşari iliski yasadik esimle daha emin dawrandim hep sert olan bu ay sonmus balon gibi ki sag kasigimda batma aci hissi bacak sizlamam var goguslerim arada bi acio adetime 10 gun var ve buyuk tuvaletim dengesiz ovusyon gunum bugun bitiyo 4 gun sonra tekrar doktora gidicez esimle acaba deneyen varmi yumurtalar catladi diemi yumusadi ama her ay denedim bildiginiz tem sertti simdi degisik karnimin altida acio cok acio wcde cok zorladigimda yada cok egilip kalktigimda cok merak ettim bilen deneyen varsa bi yazsin ve rabbim isteyen herkeze nasip etsin cok zor bisey.