- 25 Mayıs 2022
- 1.289
- 351
- 53
- Konu Sahibi Bluegreenworld
-
Evet canım hem iğne hem aspirin kullanıyorumdemir düşüklüğü bende de var. takviyeleri iyice kullanmak ve saatlerine, sonrasında ne yediğine vs çok dikkat etmek gerekiyor . doktorumun bana dediğini demir eksikliği bebekten çok seni yorar dedi. o beni biraz sakinleştirdi, bebeğimdende benim zorlayabilecek olmam yani.
ama pıhtılaşma çok daha önemli canım. iğne ya da asprin kullanıyor musun?
Allah bağışlasın inşallahDemir eksikliği arkadaşın dediğin gibi seni etkiler bebeği etkilemez canım…
Sende benim gibi kanı düşüklerdensin, bende kendimi bildim bileli kullanıyorum maalesef ama çocuğum iyi çok şükür. Çabuk yoruluyorum halsiz kalıyorum ama bebeğin hareketleri iyi…
Allah bağışlasın inşallahhamileyken de çok düşük muydu acaba. Bu arada benim ferritinim 3 tü. Bir akraba tavsiyesiyle pekmez limon ve su karışımı yapıp yemeklerden önce günde iki kere aç karna içtim 8 e yükseldi fazla sürmeden. Hâla da devam ediyorum hamilelikte daha da düşüyormuş. Sizin ki kaçtı acaba biliyomusnuz
bir kere sormuştum, çok az kan alıyoruz, düşmez demişlerdi ama yeri geldi başlarsa 8-10 tüp kan aldılar, bence düşüyor.Evet canım hem iğne hem aspirin kullanıyorum
Evet halsizlik oluyor aşırı o problem değilde, internette bebeğe oksijen gitmez falan yazıyor korkuyorum öyle olunca bende sürekli yükseltmek için pekmezli limonlu su içiyorum aç tok içiyorum yani yada pekmez yiyorum bide çay günde 1 e düşürdüm kahveyi de bıraktım. Yemekle ayran içmemeye çalışıyorum. Ayran emilimi azaltiyomus önceki hamileliğimde hematoloji bana 4 haftalıkken demir ilacı vermişti bugün kadın doğuma gittim 12. Haftada başlarız ancak dedi. Kan sulandırıcı kullandığım için kanımın da olması önemlibu aralar çok beta baktirdik çok kan verdim acaba kan verince de değerler düşüyor mu
Pıhtı olmadı bende ama gebelik boyunca ferritin düşüktü bende deMerhaba, 2 kaybim var şuan tekrardan hamileyim hamilelikten önce çok takviye almaya çalıştım ama bı turlu yükselmedi şuan 5 haftaligim. Acaba bu durumda olup hamile olan oldumu süreç nasıldı doktorum 12. Haftadan sonra demir başlayabiliriz ancak dedi bu arada pıhtılasmam varmış
Aynen canım pekmezle c vitamini tuketince emilimi artiyomus ondan dolayıbir kere sormuştum, çok az kan alıyoruz, düşmez demişlerdi ama yeri geldi başlarsa 8-10 tüp kan aldılar, bence düşüyor.
yani doktorunun dediği önemli tabii ama çok düşükse başla korkuyorsan demire yine de, 12’yi beklemeden.
gerçi pekmez ve kırmızı et zaten çok etkili
Ahahah kafam yerinde değilKız ben hala hamileyimsürünüyorum yerlerde her gün iğne ve ilaç kullanıyorum canım benim 2yi gördü arkadaşın
Ahahah kafam yerinde değilçocuğum iyi diyince bı an doğdu sandım inşallah sağlıkla kucağına alırsın
İnşallah canımİnşallah hep birliktecanını sıkma çocuğu etkileyen bir durum yok ama ilaçlarını asla aksatma güçten düşme
Benimde bir kaybim var bndede kan pıhtılaşma var keseyi gördüğümüzde beri her gün iğne ve demir folik asit karışık ilaca var onu kullanıyorum d vitaminini de vermiş bide her gün aspirin alıyorum bnimde senin gibi ferittn çok dusuktuMerhaba, 2 kaybim var şuan tekrardan hamileyim hamilelikten önce çok takviye almaya çalıştım ama bı turlu yükselmedi şuan 5 haftaligim. Acaba bu durumda olup hamile olan oldumu süreç nasıldı doktorum 12. Haftadan sonra demir başlayabiliriz ancak dedi bu arada pıhtılasmam varmış
Burda marka verebiliyor muyuz bilmiyorum benim gebelikte 4 5 ay süren yoğun kanamalarım vardı doktorum güzel bir demir ilacı söylemişti düzenli kullanmamama ragmen degerlerimi baya yükseltmişti araştırıp doktoruna danışıp kullanabilirsinMerhaba, 2 kaybim var şuan tekrardan hamileyim hamilelikten önce çok takviye almaya çalıştım ama bı turlu yükselmedi şuan 5 haftaligim. Acaba bu durumda olup hamile olan oldumu süreç nasıldı doktorum 12. Haftadan sonra demir başlayabiliriz ancak dedi bu arada pıhtılasmam varmış
Benim de düşük gebeligin başından beri kullandim hic kesmedim midem bulandiginda bir iki gun kesip devam ettim. Hala dusuk suan 2 katina cikti dozu. Gerek gorulurse ameliyattan once serum destegi alicam. 12 gun sonra dogumum var.Merhaba, 2 kaybim var şuan tekrardan hamileyim hamilelikten önce çok takviye almaya çalıştım ama bı turlu yükselmedi şuan 5 haftaligim. Acaba bu durumda olup hamile olan oldumu süreç nasıldı doktorum 12. Haftadan sonra demir başlayabiliriz ancak dedi bu arada pıhtılasmam varmış
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBenim de düşük gebeligin başından beri kullandim hic kesmedim midem bulandiginda bir iki gun kesip devam ettim. Hala dusuk suan 2 katina cikti dozu. Gerek gorulurse ameliyattan once serum destegi alicam. 12 gun sonra dogumum var.
Ne kullandın canımBurda marka verebiliyor muyuz bilmiyorum benim gebelikte 4 5 ay süren yoğun kanamalarım vardı doktorum güzel bir demir ilacı söylemişti düzenli kullanmamama ragmen degerlerimi baya yükseltmişti araştırıp doktoruna danışıp kullanabilirsin
Gaynoferon mu kullaniyosun acabaBenimde bir kaybim var bndede kan pıhtılaşma var keseyi gördüğümüzde beri her gün iğne ve demir folik asit karışık ilaca var onu kullanıyorum d vitaminini de vermiş bide her gün aspirin alıyorum bnimde senin gibi ferittn çok dusuktu
Dr Henri ferrocel. Kullanmıştım benNe kullandın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?