- 14 Mart 2017
- 1.260
- 1.478
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Minyon bebek mi acaba doktorun bir yorum yapmadi mı csnımKızlar 37+3 günlük hamileyim ve son kontrollerimde hep kafası gününden yaklaşık 2 hafta küçük çıkıyor. Karnı da 3-4 gün küçük çıkıyor. kafama takmam gereken bi problemmi ? Yaşayıp sağlıklı sıhhatli Doğum yapan var mı?
Canm inşallah kötü birşey değildir doktorun ne diyor bu konuda bende de karın çevresi iki hafta geri herşeyi normal kontrol altında tutacağız gerilik artarsa doğuma alırız tehlikeye atmayız dedi bende bununla ilgili konu açmıştım kimse cevap vermedi inşallah sorunsuz gelir bebisler
Minyon bebek mi acaba doktorun bir yorum yapmadi mı csnım
Rabbim sağ sağlim kavuştursun canm inşallah benimde 27. Haftadan beri karın çevresi 2 hafta geriydi coraspirin verdi kan akinsinda problem vardır beslenemiyordur diye çünkü tahliller temiz cıktı allaha şükür 30. Hafta kontrole gittim ve haftasıyla uyumlu cıktı benim problem kordondan tam beslenmemesiymis inşallah sende sorunsuz kucağına alırsınDoktor en başından beri büyük bir Bebek olmıycak gibi görünüyor demişti zaten. 2 haftaya kadar normal kabul ediyormuş ama ben artmasından korkuyorum. Rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder.
Dün sağlık ocağında ki hemşireme anlattım o biraz teselli verdi. Oda 37 haftalık Doğum yapmış ama ultrasonda bebeğin karnı 30 hafta çıkıyormuş. Anormal çocuk demişler ama çok sağlıklı doğmuş. Takılma dedi rakamlara ultrason yanıltıyor dedi
Aminninşallah canım hepimize Rabbim sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin. Kilo artışında problem yok bebeğimin o yüzden kan akışıyla ilgili bişeyden şüphelenmediler hiç.Rabbim sağ sağlim kavuştursun canm inşallah benimde 27. Haftadan beri karın çevresi 2 hafta geriydi coraspirin verdi kan akinsinda problem vardır beslenemiyordur diye çünkü tahliller temiz cıktı allaha şükür 30. Hafta kontrole gittim ve haftasıyla uyumlu cıktı benim problem kordondan tam beslenmemesiymis inşallah sende sorunsuz kucağına alırsın
Canm doğum yaptın mı merak ettim sağ sağlim kavuşursun insallahAminninşallah canım hepimize Rabbim sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin. Kilo artışında problem yok bebeğimin o yüzden kan akışıyla ilgili bişeyden şüphelenmediler hiç.
Evet canım 39+0da doğdu bebeğim. Baş çevresi 33cm doğdu. Sağ sağlim şükürler olsun kavuştum yavruma. Rabbim kimseye yaşatmasın ama boşuna kendime zehir ettim gebeliği. Ama şunu anladım ultrasonda yanılma payı çok yüksek. Kg olarakta 2850 dedikleri Bebek 3290 doğduCanm doğum yaptın mı merak ettim sağ sağlim kavuşursun insallah
Çok sevindim canm aşırı fark etmiş dediğin gibi en güzel zamanları zehir ediyorlar bende 33 haftaligim bi aksilik olmazsa 38 de sezeryan olcak inşallah bende bekleyen herkestesağ sağlim kavuşsun yavrusunaEvet canım 39+0da doğdu bebeğim. Baş çevresi 33cm doğdu. Sağ sağlim şükürler olsun kavuştum yavruma. Rabbim kimseye yaşatmasın ama boşuna kendime zehir ettim gebeliği. Ama şunu anladım ultrasonda yanılma payı çok yüksek. Kg olarakta 2850 dedikleri Bebek 3290 doğdu