Gebeliğin 6.haftası bulantı

elif2362

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2024
12
6
35
Arkadaşlar merhaba gebeliğimin 7.haftasındayım bir haftadır ara ara gelip giden bulantılarım oluyor özellikle sabah ve tiksinme bu sabah eskisi kadar olmadığını farkettim acaba bittimi benim gibi kısa süren oldumu içinizde acaba umarım vardır çünkü çok kötü bir durum tiksinme hala devam ediyor ama bulantı eskisi gibi yok

Bende 16 haftalık hamileyim canım 8 -10 haftaların arasında sürekli bulantım oldu ama kusamadım 12. haftadan sonra tekrar bulandım başladı ve hala devam ediyor bu kişiden kişiye değişiyor inşallah kısa sürmüştür senin ki bir daha yaşamazsın

Bende 16 haftalık hamileyim canım 8 -10 haftaların arasında sürekli bulantım oldu ama kusamadım 12. haftadan sonra tekrar bulandım başladı ve hala devam ediyor bu kişiden kişiye değişiyor inşallah kısa sürmüştür senin ki bir daha yaşamazsın
Cevabın için teşekkür ederim canım biranda bıçak gibi kesilmedi ama azaldı gibi tiksinti çok fazla et tatlı bunları görünce bile kötü oluyorum umarım tüm gebelik boyu sürmez :KK43:

Azalıyor, çoğalır, kesilir, geri gelir bunlar çok normal canım benim, sağlıcakla kavusun inşallah ❣️

X