gebeliğin 6. ayında diplere değdirmeden boya yaptırmak bebeğe zararlımıdır?

ezgi0909

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2012
129
2
46
Bursa
Kızlar ben dün çok çok çok büyük bir hata yaptım kuaförün bişey olmaz 3 hamileye daha yaptım demesi üzerine saçıma gölge yaptırdım.Gerçi diplere değdirmedim boylara ve uçlara sürdü boyayı.ama sonra ewe gelince eşimde çok kızdı bende çok üzüldüm.Şimdi çok pişmanım ama iş işten geçti.ya bebeğime bişey olursa diye içim içimi yiyor.Sizlerden saç boyatıpda sonra sorun yaşamış olanlar yada hiçbir sorun olmadı diyenler var mı??

Ablamda şuan 4 aylık hamile saçlarını o da boyamıyor zararlı diye doktoruna da danışmış. Kimyasal madde olduğu için (solunum yoluyla,ağız veya tensel yolla) bebeğin gelişimini olumsuz etkiler demiş.
Ama ben bir şey olacağını sanmıyorum. Allah'ın izniyle sağlıklı bir şekilde alırsınız inşallah kucağınıza :)
Tam net bilgi edinmek için doktoruna sorman çok daha iyi olur.

doktoruma sordum ama yaptırdıktan sonra sorduğum için mi bilmiyorum bişey olmaz dedi.diplerine değmediği için tensel temas yok sonuçta dedi.kokuda çok almadım bahçede yaptılar zaten.Ama çok üzgünüm yinede hiç gerek yoktu böyle bişeye

Kimyasal madde oldugu icin doktorlar onermiyo bende hamileyken boyatmadim tensel temas olmamis ama keske yaptirmasaydiniz 3 ayiniz kalmis biraz daha sabredebilirdiniz bence bide bitkisel boyalar var onlar zarar vermiyo diyolar ama ne kadar dogru bilemem

Ben yaptırmadan önce Dr uma sormuştum. Yaptirabilirsin hic bi sey olmaz dedi. 8 aylık hamileyken yaptırdım. 5 aylık gayet sağlıklı şükürler olsun, bir kızım var:)
Allah sizinkini de bağışlasin. Hic üzmeyin kendinizi

Alllah bağışlasın bebeğinizi.İnşallah benimde kızım sağlıklı sıhatli doğar.

bir kere boyattım ama bir daha asla boyatmam bende.siz bitkisellemi boyatmıştınız vede diplere de sürmüşlermiydı boyayı?

Ben iki DEFA boyattim Doktoruma ve kuafore sordum 3 aydan sonra tehlikesi Yok dedi korkma canim allahin izniyle birsey olmaz ona bakarsan her sokaga cikmak eksoz gibi pis havayi solumakda kotu.yediklerimiz cogu besin hormonlu yani ona bakarsak hicbirsey yapmamsmiz lazim. Arkadasim hamileligi boyunca dip Boya yapdi beyaz saclar yuzunden masallah cocugu saglikli :)

normallemi boyatmıştın canım bitkisellemi vede diplerede sürdürmüşmüydün boyayı?

Bitkisel degildi, diplere değdi de. Gayet normal bir boya yaptırdım. Benim de cekincelerim vardı Dr um hic bir sey olmaz dedi istedigin gibi boyat dedi.

3. aydan sonra sıkıntı olmaz demişti doktorum.......... hoş ben 3. ayı bitiremeden bebeğimi kaybettim .... yaptırmamak daha güzel ama yaptırmışsınız sıkıntı olacağını sanmıyorum yoksa böyle birşey söylemez doktorlar.. sağlıkla kucağınza alın inşallah bebeğinizi...

6.ayda diyorsun tatlım bi 3ay daha sabret ne kalmış ki bence boyatma sonuçta içinde kimyasal madde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…