A Aybukekoz Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Nisan 2020 414 160 33 26 14 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Aybukekoz #1 Kızlar merhaba 36.haftanın içindeyim dünden beri bir bel ağrım var kopucak gibi ağrıyor doğum belirtisi olabilir mi?
Kızlar merhaba 36.haftanın içindeyim dünden beri bir bel ağrım var kopucak gibi ağrıyor doğum belirtisi olabilir mi?
D Duygu62 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2020 817 En iyi cevaplar 1 369 33 14 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Aybukekoz #2 Aybukekoz .!.: Kızlar merhaba 36.haftanın içindeyim dünden beri bir bel ağrım var kopucak gibi ağrıyor doğum belirtisi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Herşey olabilir sağlıkla gelsin doktorunu ara sor bence
Aybukekoz .!.: Kızlar merhaba 36.haftanın içindeyim dünden beri bir bel ağrım var kopucak gibi ağrıyor doğum belirtisi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Herşey olabilir sağlıkla gelsin doktorunu ara sor bence
-Adel- ANNEM👵🏻💖BABAM👴🏻💙EŞİM🧔🏻❤ PRENSİM👶🏻💛PRENSESİM👧🏻💜 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Aralık 2018 6.271 48.683 548 14 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Aybukekoz #3 Vücut ağırlaşıyo normal öyle olması dikkat edin son haftalar sonuçta
A Aybukekoz Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Nisan 2020 414 160 33 26 14 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Aybukekoz #4 Duygu62 .!.: Herşey olabilir sağlıkla gelsin doktorunu ara sor bence Genişletmek için tıkla... Devlete gidiyorum doktorumun numarası yok maalesef kuzum ya
Duygu62 .!.: Herşey olabilir sağlıkla gelsin doktorunu ara sor bence Genişletmek için tıkla... Devlete gidiyorum doktorumun numarası yok maalesef kuzum ya
A Aybukekoz Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Nisan 2020 414 160 33 26 14 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Aybukekoz #5 -Adel- .!.: Vücut ağırlaşıyo normal öyle olması dikkat edin son haftalar sonuçta Genişletmek için tıkla... Evet doğru canım ağırlaşıyor ama adet ağrısından daha fazla anlam veremedim yani dün gece başladı sabah biraz hafiflemişti akşama doğru geri başladı
-Adel- .!.: Vücut ağırlaşıyo normal öyle olması dikkat edin son haftalar sonuçta Genişletmek için tıkla... Evet doğru canım ağırlaşıyor ama adet ağrısından daha fazla anlam veremedim yani dün gece başladı sabah biraz hafiflemişti akşama doğru geri başladı
-Adel- ANNEM👵🏻💖BABAM👴🏻💙EŞİM🧔🏻❤ PRENSİM👶🏻💛PRENSESİM👧🏻💜 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Aralık 2018 6.271 48.683 548 15 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Aybukekoz #6 Aybukekoz .!.: Evet doğru canım ağırlaşıyor ama adet ağrısından daha fazla anlam veremedim yani dün gece başladı sabah biraz hafiflemişti akşama doğru geri başladı Genişletmek için tıkla... Dinlemeye bakın olmadı dr gidersiniz
Aybukekoz .!.: Evet doğru canım ağırlaşıyor ama adet ağrısından daha fazla anlam veremedim yani dün gece başladı sabah biraz hafiflemişti akşama doğru geri başladı Genişletmek için tıkla... Dinlemeye bakın olmadı dr gidersiniz
Nur61_ Bir prenses annesi Kayıtlı Üye 6 Nisan 2014 1.550 2.246 333 30 Trabzon 15 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Aybukekoz #7 Çok normal . Benim bel sancım 30 dan doğuma kadar devam etti doğum sonrası bile iki hafta çektim . Vücudunuz içinde bir canlı buyutuyor kolay değil . Böyle şeyler çok normal panik yapmayın
Çok normal . Benim bel sancım 30 dan doğuma kadar devam etti doğum sonrası bile iki hafta çektim . Vücudunuz içinde bir canlı buyutuyor kolay değil . Böyle şeyler çok normal panik yapmayın