gebeliğimin için yaptıklarım ve bu süreçte hissettiğim şeyler

[QUOTE="pempepink, post: 41200299, member: 6606 cuma günü 270 di tatlım.sendn ne haber[/QUOTE]
Bende henüz olmadım benim doktor randevum salı günü o güne kadar test yapmicam.Bakalım hayırlısı ayy çok heyecanliyim.Beklemek çok zor

[QUOTE="pempepink, post: 41200299, member: 6606 cuma günü 270 di tatlım.sendn ne haber
Bende henüz olmadım benim doktor randevum salı günü o güne kadar test yapmicam.Bakalım hayırlısı ayy çok heyecanliyim.Beklemek çok zor[/QUOTE]
İnşallah güzel haberler alırsınız.

Bende henüz olmadım benim doktor randevum salı günü o güne kadar test yapmicam.Bakalım hayırlısı ayy çok heyecanliyim.Beklemek çok zor
İnşallah güzel haberler alırsınız.[/QUOTE]
bence yap artık test canım idrar testi.nasıl sabrediyorsun

T Tugbas24 canım öncelikle tebrik ederim Allah bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
ovulasyon testin yumurtlama haftasından sonra hep tek çizgi mi çıktı bata ne kadar kala 2 çizgi çıkmaya başladı
benim 12. gün çift cizgi çıktı değerlendirdik sonra yavaş yavaş silindi şimdi tek çizgi (sat 17 mayıs bat 16 haziran)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…