Canımm ne güzel yazmışsın tekrar hayırlı olsun bebeğin Rabbim sağlıklı sıhhatli bi kucağına almayı nasip etsin inşAllahmerhaba kızlar.ben iki defa düşük yaşadım.ama bu ay nedense olacak artık diye ümit ediyordum.neyse ovulasyon testi aldım. ama bunla yetinmedim.doktorlar rahmin güçsüz olabilir dediler diye hemen uzun araştırma sonucu rahmi güçlendiren aslanpençesi ile tanıştım.bu çayı iki günde bir ikindi vakti içtim. yumurtan oluşur ama çatlamayabilir dediler bende kuru incir yedim.ama düzenli değil. insilun direncim sınırda olduğu için canım şeker isteyince günde 2 tane filan. ve bence en büyük yardımcım saf bal çörekotu ve tarçın kürü.sabah yüzümü yıkamadan daha bir kaşık bala öğütmeden filan parmağımla biraz çörekotu biraz tarçın serpip yedim. bunu adette başladım yumurtam çatlayınca bıraktım.yani 12.gün. tek ben mi uğraşcam? kimyasal gebeliklerimi eşimin sperm kalitesizliğine bağladığım için(bu kesin bişi değil) ona da 1 ay keçiboynuzu suyu içirdim. bakın suyu diyorum reçeli değil. su daha etkiliymiş. tadından artık iğrendiydi ama ne yapsın.
neyse tüm bu ön hazırlıklar oladursun ben yumurtlama testleriyle 11.gün çift çizgi 12.gün çatlama yakaladım. 11.12.13. günleri çalıştık ve bir daha çalışamadık misafirimiz vardı. ve nihayetinde Allahıma binlerce kez şükür ki 21. gün yani ovulasyondan sonra 9.gün gebelik testim idrarda çıktı. bide adet gecikmesi olmadan çıkmaz derler.külliyen yalan.
peki ben bu aşamalarda neler hissettim? beni bilen bilir ben yumurtlamadan sonra hep hamileyim dedim kendime. nedense içime hoş bir huzur doğmuştu.manevi hislerin dışında maddi olarak ise yumurtlamadan sonra ilk 2 gün ucuna dokunamayacağım kadar meme hassasyetim oldu. bunu daha önce hiç yaşamamıştım. aynı günlerden bugüne kadar halen daha devam eden az miktarda ama hergün olan sarı akıntım oldu.kokusuz krem kıvamında. 5. ve 6. günler yani bebişin yerleşme günleri adet sancısı çektim ama normal değildi. belime vurmuştu ve sanki rahmim kasılıyo gibiydi. wc ye gidiyorum birşey yok takvime bakıyorum daha adetime 9 gün vardı. ogün yattığım yerde yerleş bebişim dedim hissettim bu yerleşme ağrısıydı. ara ara bacaklarıma vuran özellikle baldırıma vuran kasık ağrım da oldu. gaz problemini hiç söylemiyorum. çok su içiyordum ve ateşim 36.8 den aşağı inmiyordu. ayrıca alakası var mı bilmiyorum göğüslerimin başından boynuma uzanan kalın yeşil damarlar oluştu.
inş işinize yarar şeyler vermişimdir.bu kadar uzun yazmamın sebebi ben zamanında hep çok forum takip etim ama sonuca bağlanan çok azdı. bugünde rabbime şükür adetime 4-5 gün var beta hcg 38.çok mutluyum. Alllah kimsenin kucağını boş bırakmasın, verip de ağlatmasın...
bebişin hayırlı olsun:) sağlıkla kucağına al inşallahmerhaba kızlar.ben iki defa düşük yaşadım.ama bu ay nedense olacak artık diye ümit ediyordum.neyse ovulasyon testi aldım. ama bunla yetinmedim.doktorlar rahmin güçsüz olabilir dediler diye hemen uzun araştırma sonucu rahmi güçlendiren aslanpençesi ile tanıştım.bu çayı iki günde bir ikindi vakti içtim. yumurtan oluşur ama çatlamayabilir dediler bende kuru incir yedim.ama düzenli değil. insilun direncim sınırda olduğu için canım şeker isteyince günde 2 tane filan. ve bence en büyük yardımcım saf bal çörekotu ve tarçın kürü.sabah yüzümü yıkamadan daha bir kaşık bala öğütmeden filan parmağımla biraz çörekotu biraz tarçın serpip yedim. bunu adette başladım yumurtam çatlayınca bıraktım.yani 12.gün. tek ben mi uğraşcam? kimyasal gebeliklerimi eşimin sperm kalitesizliğine bağladığım için(bu kesin bişi değil) ona da 1 ay keçiboynuzu suyu içirdim. bakın suyu diyorum reçeli değil. su daha etkiliymiş. tadından artık iğrendiydi ama ne yapsın.
neyse tüm bu ön hazırlıklar oladursun ben yumurtlama testleriyle 11.gün çift çizgi 12.gün çatlama yakaladım. 11.12.13. günleri çalıştık ve bir daha çalışamadık misafirimiz vardı. ve nihayetinde Allahıma binlerce kez şükür ki 21. gün yani ovulasyondan sonra 9.gün gebelik testim idrarda çıktı. bide adet gecikmesi olmadan çıkmaz derler.külliyen yalan.
peki ben bu aşamalarda neler hissettim? beni bilen bilir ben yumurtlamadan sonra hep hamileyim dedim kendime. nedense içime hoş bir huzur doğmuştu.manevi hislerin dışında maddi olarak ise yumurtlamadan sonra ilk 2 gün ucuna dokunamayacağım kadar meme hassasyetim oldu. bunu daha önce hiç yaşamamıştım. aynı günlerden bugüne kadar halen daha devam eden az miktarda ama hergün olan sarı akıntım oldu.kokusuz krem kıvamında. 5. ve 6. günler yani bebişin yerleşme günleri adet sancısı çektim ama normal değildi. belime vurmuştu ve sanki rahmim kasılıyo gibiydi. wc ye gidiyorum birşey yok takvime bakıyorum daha adetime 9 gün vardı. ogün yattığım yerde yerleş bebişim dedim hissettim bu yerleşme ağrısıydı. ara ara bacaklarıma vuran özellikle baldırıma vuran kasık ağrım da oldu. gaz problemini hiç söylemiyorum. çok su içiyordum ve ateşim 36.8 den aşağı inmiyordu. ayrıca alakası var mı bilmiyorum göğüslerimin başından boynuma uzanan kalın yeşil damarlar oluştu.
inş işinize yarar şeyler vermişimdir.bu kadar uzun yazmamın sebebi ben zamanında hep çok forum takip etim ama sonuca bağlanan çok azdı. bugünde rabbime şükür adetime 4-5 gün var beta hcg 38.çok mutluyum. Alllah kimsenin kucağını boş bırakmasın, verip de ağlatmasın...
bebişin hayırlı olsun:) sağlıkla kucağına al inşallah
sağolun kızlar inş en yakın zamanda size de nasip olur. biz bilmiyoruz Allah bizim için en güzel zamanı biliyor. eşim cuma günü üniversitede yükseldi çok şükür ondan önce yeni evlendik borçlarımız vardı sıkışıyorduk şimdi maddi olarak rahatlıcaz inş. bebek sanki bu rahatlamayı beklemiş gibi oldu.herşeyin hayırlısıCanımm ne güzel yazmışsın tekrar hayırlı olsun bebeğin Rabbim sağlıklı sıhhatli bi kucağına almayı nasip etsin inşAllah
pembepinkcim inşallah bu defa her şey yolunda gider. Benim bu belirtilerden hiç biri yok ama. Geçen hafta 4.gün çok karın ağrım oldu ardından kahverengi akıntı geldi. O kadar... yine hiç bir şey yokmerhaba kızlar.ben iki defa düşük yaşadım.ama bu ay nedense olacak artık diye ümit ediyordum.neyse ovulasyon testi aldım. ama bunla yetinmedim.doktorlar rahmin güçsüz olabilir dediler diye hemen uzun araştırma sonucu rahmi güçlendiren aslanpençesi ile tanıştım.bu çayı iki günde bir ikindi vakti içtim. yumurtan oluşur ama çatlamayabilir dediler bende kuru incir yedim.ama düzenli değil. insilun direncim sınırda olduğu için canım şeker isteyince günde 2 tane filan. ve bence en büyük yardımcım saf bal çörekotu ve tarçın kürü.sabah yüzümü yıkamadan daha bir kaşık bala öğütmeden filan parmağımla biraz çörekotu biraz tarçın serpip yedim. bunu adette başladım yumurtam çatlayınca bıraktım.yani 12.gün. tek ben mi uğraşcam? kimyasal gebeliklerimi eşimin sperm kalitesizliğine bağladığım için(bu kesin bişi değil) ona da 1 ay keçiboynuzu suyu içirdim. bakın suyu diyorum reçeli değil. su daha etkiliymiş. tadından artık iğrendiydi ama ne yapsın.
yaşın çok erken bir yaş değil ki tatlım ortalama bir yaş. 4.gün kahve leke neden olur anlayamadım. ama adetin daha gelmediyse hala umut var demektir. bugün doktor bana çok şaşırdı mesela adetin geçmemiş gebelik belli olmaz filan dedi.bilemedimpembepinkcim inşallah bu defa her şey yolunda gider. Benim bu belirtilerden hiç biri yok ama. Geçen hafta 4.gün çok karın ağrım oldu ardından kahverengi akıntı geldi. O kadar... yine hiç bir şey yokhalbuki bu ay umutluydum çörek otu bal tarçından dolayı. ben hem çocuk istiyorum hem de çocuk sahibi olmak için daha genç olduğumu düşünüyoum (27 yaşımdayım bu arada) bence o yüzden olmuyor. Karar verssem olur belki de evrene negatif enerji gönderiyor olabilirm :/
dün yaptım çıktı tatlım.adetim cuma günü. sen hesapla artık :) 5 veya 6 galibaAyyy ne güzel gözün aydn canm cok sevndm snin adina bende suan adetime 10 gün var gün sayiyorum sen tam olark adete kac gün kala yaptin testide cikti ?
sağol tatlım.hep dua ediyorum.belki bana da bir hamişin duası yaramıştır diye.canımm hayırlı olsun cok guzel anlatmıssın
dua et bızımde olsuuunn
bakalım artık.kısmeti varsa gelir. bekliyorum bakalım 10 güne belli eder kendiniyaşın çok erken bir yaş değil ki tatlım ortalama bir yaş. 4.gün kahve leke neden olur anlayamadım. ama adetin daha gelmediyse hala umut var demektir. bugün doktor bana çok şaşırdı mesela adetin geçmemiş gebelik belli olmaz filan dedi.bilemedim
Amin hepimize inşallah :) Üstüme alındımda :)Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin sana :)
Örnek olası gerçekten. Tebrikler çok. Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsinHayırli evlat olmasıni dilerim..
Bende 5 yllik evliyim ve bebegim karnimda öldü 1 yil korunmam lazmdi toparlanmam icin 3 yil ne yaptiysam hangi doktora gittiysem hamile kalamadm ilk zamanlar hic problem yoktu sonra bende polikistik over cikti ilaclar vs derken yine olmadi. 2 asilama dededm yine olmadi tüp bebege karar verdm igneler ilaclar kullandm ve yumurtalarimi toplattım ve embriyolar donduruldu 1 ay dinlenmek istedm. Yumurta toplama islemi sonrasi 20 gün gecmiştiki göguslerm cok agriyodu uclarina dokunamıyordum bile 3 gun adet gecikmesi rahim kaslmasi akınti derken olmaz ama test yapiyim dedm ve cift cizgiyi gördm agladm inanamadm. Eşimi aradm sesimin titremesinden konusamadm tek cümle ile anlatmaya calistm aşkm çift cizgi cikti dedim eşim anlam veremedi ne diyosun anlamadn ne cizgisi dedi test yaptm hamile olabilirmiym dedim ve eşim telefonu kapatmasiyla işten yanima gelmesi bir oldu. Hemen kan testi yaptirdm ve sonuc beta hcg 288.86 cikti ve inanamadm doktorumu aradm olabilir bu ay bi yumurtan catlamisti ama mide problemin vardi iliskin olmamisti dedi ama önceki spermler olabilir hemen gel dedi ve gittm sonuç hastahanede tup bebek bolumu beni kapida bekledi mucize bebegi ve beni görmek icin..
Rabbimden asla ümit kesilmez her şerde bir hayır vardır bunu unutmayn..sağlıkla kalın.
allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inş tatlım. keseyi ne zaman gördüm demiştin. ben adet tarihimden bir hafta sonra gideyim diyorum dapempepink bence de çok güzel anlatmışsın tamda dediğin gibi herşey. bende de adetime 10 gün kala ğöğüslerimde hassasiyet başlamıştı uçları sertleşmiş dokunamıyordum bile birde rengi hafiften değişir gibi olmuştu. reglime 2 gün kala adet olucakmışım gibi kasılma şeklinde ağrım oldu. ertesi gün öylesine bir test yaptım sabahın köründe sanki içime doğdu ve 2.çizgiyi silikte olsa gördük ve doktora gittim hemen. beta hcg 172 çıktı. öğrendiğim bugün 6.günüm son 3 gündür mide bulantısı ilk gününde ateş son 2 gündürde ishal oldum. dün doktora gittim korktum kesesini görememiştim öğrendiğimiz gün çok şükür dış gebelik riskimizde kalktı ortadan. beta hcgmiz 1527 çıktı :) 4 hafta 6 günlüğüz ve mutluyuz. Rabbim tüm isyenelere versin inşallah.
evet tatlım ne hikmeklere düçar oluyor bu dünya. Allah umut kesilmez ki zaten herşeyin sebebi o.o ol derse oluyo vakti gelmediyse de sen elini rahmine sokup onu tutsan da o gidiyor.gözün aydın canım bol bol nazar ayetleri oku.nazarlardan saklasın mevlamHayırli evlat olmasıni dilerim..
Bende 5 yllik evliyim ve bebegim karnimda öldü 1 yil korunmam lazmdi toparlanmam icin 3 yil ne yaptiysam hangi doktora gittiysem hamile kalamadm ilk zamanlar hic problem yoktu sonra bende polikistik over cikti ilaclar vs derken yine olmadi. 2 asilama dededm yine olmadi tüp bebege karar verdm igneler ilaclar kullandm ve yumurtalarimi toplattım ve embriyolar donduruldu 1 ay dinlenmek istedm. Yumurta toplama islemi sonrasi 20 gün gecmiştiki göguslerm cok agriyodu uclarina dokunamıyordum bile 3 gun adet gecikmesi rahim kaslmasi akınti derken olmaz ama test yapiyim dedm ve cift cizgiyi gördm agladm inanamadm. Eşimi aradm sesimin titremesinden konusamadm tek cümle ile anlatmaya calistm aşkm çift cizgi cikti dedim eşim anlam veremedi ne diyosun anlamadn ne cizgisi dedi test yaptm hamile olabilirmiym dedim ve eşim telefonu kapatmasiyla işten yanima gelmesi bir oldu. Hemen kan testi yaptirdm ve sonuc beta hcg 288.86 cikti ve inanamadm doktorumu aradm olabilir bu ay bi yumurtan catlamisti ama mide problemin vardi iliskin olmamisti dedi ama önceki spermler olabilir hemen gel dedi ve gittm sonuç hastahanede tup bebek bolumu beni kapida bekledi mucize bebegi ve beni görmek icin..
Rabbimden asla ümit kesilmez her şerde bir hayır vardır bunu unutmayn..sağlıkla kalın.
amin canım. olması için elimizden geleni yapacağız artık. devir bunun devri. artık eskisi gibi kolay hamilelik kolay doğumlar yok.herşey gibi rahimlerimizde yapaylaşmış gibi. Allah sonumuzu hayır etsinBu ay bende denedim ama negatif hissediyorum.
Adetim gelirse ki inşallah gelmez,senin formulu deneyecegim cnm. Hayirlisi olsun Rabbim kucagina almayi nasip etsin.