• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebeliğimin 5 . karın ağrıları

sibelmuhi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
5
0
16
İstanbul
merhaba kızlar ben aranıza yenı katıldım gebeliğimin 5.haftasındayım ama bel ağrım ve karın ağrılarm var 3 ay önce ilk bebeğimi düşürdüm napmam gerekiyor çok tedirginim:(çok korkuyorum size sormak istedim

merhaba kızlar ben aranıza yenı katıldım gebeliğimin 5.haftasındayım ama bel ağrım ve karın ağrılarm var 3 ay önce ilk bebeğimi düşürdüm napmam gerekiyor çok tedirginim:(çok korkuyorum size sormak istedim
dr aramanı veya gitmeni tavsiye ederim
bişey olmamıştır inş. korkma ama tedbir için dr git..

nasil bir agri gelip gidiyomu siddetlimi bunlar olmuyosa korkma bazen fazla ayakta kalmaktanda olur yada yurumekten bende 3 dusuk yaptim simdi 17. haftadayim bende baslarda boyle oluydum surekli uzan insallah hic biseyin yoktur dr gitmediysen bence bu gece yat dinlen ve sabah git icin rahatlar

teşekkürler ağrılarım gelıp gidiyor devamli olmuyor doktora gittim ama idrar yollarımda intap varmış oyuzden olabılrmı ssizce ilaç kullanıyorum

teşekkürler ağrılarım gelıp gidiyor devamli olmuyor doktora gittim ama idrar yollarımda intap varmış oyuzden olabılrmı ssizce ilaç kullanıyorum

yapar canim takma kafaya normal gibi davran bence yoksa dusundukce zarar verirsin kendinede bebegede insallah misil misil uyursun hic bi agrinda kalmaz korkma drde soylemis zaten iltaptan oldugunu iyi geceler

dr gittim idrarde intap çıktı oyuzdende olurmuş ama oyuzden olurmu kafam karışık sizin bir bilginiz varmı:(
hamilelikte :havalar sogudugu için üşüttüyseniz ve özelliklede iltihap çıkmışsa bu çok sancı yaparr
kendinizi sürekli sıcak tutmaya çalışın

Back