Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kızlar ben aranıza yenı katıldım gebeliğimin 5.haftasındayım ama bel ağrım ve karın ağrılarm var 3 ay önce ilk bebeğimi düşürdüm napmam gerekiyor çok tedirginimçok korkuyorum size sormak istedim
merhaba kızlar ben aranıza yenı katıldım gebeliğimin 5.haftasındayım ama bel ağrım ve karın ağrılarm var 3 ay önce ilk bebeğimi düşürdüm napmam gerekiyor çok tedirginimçok korkuyorum size sormak istedim
nasil bir agri gelip gidiyomu siddetlimi bunlar olmuyosa korkma bazen fazla ayakta kalmaktanda olur yada yurumekten bende 3 dusuk yaptim simdi 17. haftadayim bende baslarda boyle oluydum surekli uzan insallah hic biseyin yoktur dr gitmediysen bence bu gece yat dinlen ve sabah git icin rahatlar
yapar canim takma kafaya normal gibi davran bence yoksa dusundukce zarar verirsin kendinede bebegede insallah misil misil uyursun hic bi agrinda kalmaz korkma drde soylemis zaten iltaptan oldugunu iyi geceler