Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 düşüğün varken riske atmadan doktor kontrollerine git derim. Kocama bile söylemeden kontrollerimi aksatmam diyorsan bir şey diyemem.( Kocan çeneni tutabilse aslında fikrim başka olurdu) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Merhaba kocam dahil herkesten gebeligimi saklamak istiyorum 3 düşük yaptım ve kimse bilsin istemiyorum eşim herkesi arayıp haber veriyor ben 3 aydan önce söylemek istemiyorum ama çok kararsızım aranızda saklayan oldumu gebeligini kaça kadar saklayabildi
En sonunda zaten o kocamin çenesini kırıcam kalıcak tabide doktora gitmeyi düşünüyorum çünkü ben öğrenir öğrenmez kan sulandırılır iğne düşük önleyici ilaç kullaniyorum3 düşüğün varken riske atmadan doktor kontrollerine git derim. Kocama bile söylemeden kontrollerimi aksatmam diyorsan bir şey diyemem.( Kocan çeneni tutabilse aslında fikrim başka olurdu) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Ben sakladım ama iki üç kişi öğrendiği anda nazara geldim riskli gebelik yineMerhaba kocam dahil herkesten gebeligimi saklamak istiyorum 3 düşük yaptım ve kimse bilsin istemiyorum eşim herkesi arayıp haber veriyor ben 3 aydan önce söylemek istemiyorum ama çok kararsızım aranızda saklayan oldumu gebeligini kaça kadar saklayabildi
İşte allah yardımcın olsun ben nazardan değil kimse sadece bilsin istemiyorum düşük yapıyorum yıllarca benim dedikodum yapılıyor ortamlarda rahatsız oluyorumBen sakladım ama iki üç kişi öğrendiği anda nazara geldim riskli gebelik yine
O kadar haklısınız ki bilmelerini istememniz çok çok normal.. erkekler çabuk mu unutuyor yoksa bizim kadar derinden hissedip üzülmüyor mu anlamıyorum ama benim eşim de çok çok zor dayandı. Dayanma sebebi de başlarda sürekli kanamam oldu düşecek gözüyle baktığındandı muhtemelen. O şekilde korksa söylememezlik yapar mı acaba eşinize geç söyleyin gerekirse regl oldum sandım lekelenmeymiş demek ki felan deseniz nasıl olur? Yalan da iyi bir şey değil biliyorum ama o mucizeyi korumamız gerekiyor işteMerhaba kocam dahil herkesten gebeligimi saklamak istiyorum 3 düşük yaptım ve kimse bilsin istemiyorum eşim herkesi arayıp haber veriyor ben 3 aydan önce söylemek istemiyorum ama çok kararsızım aranızda saklayan oldumu gebeligini kaça kadar saklayabildi
Evet sanki bilerek yapmışız gibi söylentiler oluyor beni de en çok o rahatsız etmişti ayrıca ne olursa olsun nazar sebebi illa haset etmesi gerekmiyor eşinizin yine de bilmesi gerekiyor düşük sebebiniz neydi acabaİşte allah yardımcın olsun ben nazardan değil kimse sadece bilsin istemiyorum düşük yapıyorum yıllarca benim dedikodum yapılıyor ortamlarda rahatsız oluyorum
İşte kalp atışına kadar söylemem sonra söylerim diyor kalp atışından birkac hafta sonra kürtaj oldum herşeyi unutmuş hiçbir acısı yok ben ise söylenen tek bir cümleyi bile unutmadımO kadar haklısınız ki bilmelerini istememniz çok çok normal.. erkekler çabuk mu unutuyor yoksa bizim kadar derinden hissedip üzülmüyor mu anlamıyorum ama benim eşim de çok çok zor dayandı. Dayanma sebebi de başlarda sürekli kanamam oldu düşecek gözüyle baktığındandı muhtemelen. O şekilde korksa söylememezlik yapar mı acaba eşinize geç söyleyin gerekirse regl oldum sandım lekelenmeymiş demek ki felan deseniz nasıl olur? Yalan da iyi bir şey değil biliyorum ama o mucizeyi korumamız gerekiyor işte
İlki kalp durması digerleri kimyasal rahimde darlık ve pıhtılaşma vardıEvet sanki bilerek yapmışız gibi söylentiler oluyor beni de en çok o rahatsız etmişti ayrıca ne olursa olsun nazar sebebi illa haset etmesi gerekmiyor eşinizin yine de bilmesi gerekiyor düşük sebebiniz neydi acaba
Coraspin kullanmanız gerekiyor mutlaka umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz sadece eşiniz bilsin yeterliİlki kalp durması digerleri kimyasal rahimde darlık ve pıhtılaşma vardı
Coraspin kullanmanız gerekiyor mutlaka umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz sadece eşiniz bilsin yeterli
Ben iki hamileliğimi sakladım. birini 11. haftaya kadar kimseye söylemedim. Sonra düşük yapmaya başladım. Bir kaç gün sürdü. O zaman kafedeki baristaya kadar herkese söylemek geldi içimden düşük yapıyorum diye. Hamile olduğumu söylemediğim insanlara düşük yapıyorum diyince baya şaşırdılar. Yani allah göstermesin kötü bir şey olursa bu sefer de yapayalnız hissediyor insan kendisini. Neden söylemek istemediğinizi tahmin edebiliyorum, ben kendime bile o hamileliği söyleyememiştim resmen, 10 gün geç test yapmıştım. Korkular çok baskın olmuştu.Merhaba kocam dahil herkesten gebeligimi saklamak istiyorum 3 düşük yaptım ve kimse bilsin istemiyorum eşim herkesi arayıp haber veriyor ben 3 aydan önce söylemek istemiyorum ama çok kararsızım aranızda saklayan oldumu gebeligini kaça kadar saklayabildi
Ben en son eşime bile kalp atışına kadar söylemedim. Gerçi farklı şehirlerdwydik o nedenle saklayabildim. Hiç söylemeden, Kalp atışlarının videosunu atmıştım, şok olmuştu.İşte kalp atışına kadar söylemem sonra söylerim diyor kalp atışından birkac hafta sonra kürtaj oldum herşeyi unutmuş hiçbir acısı yok ben ise söylenen tek bir cümleyi bile unutmadım
Ben de aynı senin gibi düşünüyorum bende üc dusuk yaptım ne ameliyatı oldunuz özell.degilse bende söylemeyi planlıyorum hamile olursam çünkü çok yıprandım herkese söylenmesi sonrasindada düşük hep bunsefer diyirum belkiEvet birkaç ufak sorun çıktı ameliyat oldum hamile değilim şuan ama oluncada söylemek istemiyorum çok üzücü insanlar acıma sevinenler gördüm
Merhaba,sizi çok iyi anlıyorum benim de 2 kaybım oldu durup dururken kalbi durdu bebeklerimin biri 12 hafta diğeri 16 haftalık bebeklerdi,sonra tekrar hamile kaldım ama bu süre zarfında eşimi hep işledim bir daha hamilelik olursa kimseye söylemeyeceğim dedim hep eşimde kararımı onayladı 7 aya kadar annem dahil kimseye söylemedim, hiç bir akraba ortamına gitmedim,çünkü biliyordum hep olumsuz etkilenecektim,çol şükür bu hamileliğimde yakın bir kaç arkadaşım,benimle sevinecek olan kişilerle paylaştım,o kadar huzurlu bir hamilelik geçirdim ki,yine olsa yine yaparım,9 ay boyunca hergün göbekten iğnenoldum hamilelik tiroidi taşikwrdişi şekeri herşey çıktı ama buna rağmen huzurlu güzel bir hamilelikti,çok şükür sağlıklada kucağıma aldım 1 yaşında olacak çok yakında sizede sağlıkla nasip etsin RabbimMerhaba kocam dahil herkesten gebeligimi saklamak istiyorum 3 düşük yaptım ve kimse bilsin istemiyorum eşim herkesi arayıp haber veriyor ben 3 aydan önce söylemek istemiyorum ama çok kararsızım aranızda saklayan oldumu gebeligini kaça kadar saklayabildi