Gebeliğimi Kutluyorum:KK46: %10 indirim....beklerim kızlar

YANİ CANIM EŞOFMAN ALTINDE DEFORME VAR MI YANİ ALT VE ÜSTÜ BİRLİKTE GİYİNCE ÇOK KULLANIMDAN DOLAYI ARALARINDA RENK FARKI FALAN VAR MI ACABA

YANİ CANIM EŞOFMAN ALTINDE DEFORME VAR MI YANİ ALT VE ÜSTÜ BİRLİKTE GİYİNCE ÇOK KULLANIMDAN DOLAYI ARALARINDA RENK FARKI FALAN VAR MI ACABA

yok canım resimden de belli zaten
solma yapan bir ürün değil...takım olarak 30 TLye verebilirim..alt hediye olsun
beğeneceğini düşünüyorm

index.php

index.php

İkisi Duruyor mu canım?

ihtiyacımdan çok daha fazlasını hediye eden arkadaşım oldu, sağ olsun
fazlasını paylaşmaya hazırım
fiyat araştırın arkadaşlar
25-30 TL arası değişiyor..3 fazlam var....tanesini
15 TL vermek istiyorum
bitkiseldir, eczane ürünüdür, ambalajında açılmamıştır!

Eki Görüntüle 1360113

KARIN ÇATLAKLARINA KARŞI KREM

Cildin elastikiyetini artırarak çatlak oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Gebelik, ya da aşırı kilo alımı sebebiyle deride meydana gelen çatlak izlerini onarır. Kızarıklık ve çatlak izlerinin rengini açar. Cildi besler, nemlendirir, yumuşatır. Sıradan kremlerden farklı olarak catlakların giderilmesi ve oluşumunun önlenmesi için %100 doğal vitaminleri, yağları ve bitkisel özleri formülünde birleştirir.

siradan.png

Palmitoyl Carnitin:
Kilo alımı sebebiyle genişleyen cildin çatlamasını önlemek için cildin elastikiyetini artırır.
Centella Asiatica Ekstraktı: Oluşmuş catlak izlerini onarmaya yardımcı olur.
Licorice Ekstraktı : Cilt rengini homojen hale getirir. İzlerin ve çizgilerin görünümünü yumuşatır.
Biberiye Yaprağı Ekstraktı: Cildin yenilenmesine yardımcı olur.
Üzüm Çekirdeği Ekstraktı: Peeling özelliği ile ölü hücreleri ciltten uzaklaştırır, cildin dokusunu ve tonunu yeniler.
Shea Butter: Cildi besler, yumusatır. Uzun sure devam eden nemlendirici etkisiyle cildin elastikiyetini artırır.
E Vitamini: Cildi besler, hücre yenilenmesini destekleyerek çatlak izlerinin görünümünü azaltmaya yardımcı olur.
krem duruyormu canım bide gerçekten işe yaradımı sende

krem duruyormu canım bide gerçekten işe yaradımı sende

canım gerçekten sevdim ben ancak alan olmayınca bolca kullandım
bitirmek üzereyim
devamı gelcek sanıyorum, sana dönerim mutlaka yenileri gelince
sürekli nemli tutuyor ve toparladığını hissediyorum
bu sırada başka yerlerde uyguna bulursan denemelisin bence;)

evet canım kalanlardan hep...tamamı 56 TL yapıyor
50 TL olur elbette
düşünürsen dönüşünü beklerim çikoleyt
sıfır ve sıfıra yakın ürünler hep, memnun kalacağını düşünüyorum:KK66:

canım ya tepsileri çıkartsakta kalanları alsam oyle ne kdar yapıo fiyat bide ne taraftasın acaba istanbuldaysan eğer daha kolay olur alışveriş :KK45:

Back