ay ben atlamışım bu güzel haberi..hayırlı ve sağlıklı evlat olsun inş..çok teşekkürler..amin inşallah
ay ben atlamışım bu güzel haberi..hayırlı ve sağlıklı evlat olsun inş..
Canım hamile kıyafetleriyle yada bebek kıyafrtleriyle takas düşünürmüsün?
bu rada dönüş yapmadın canımayşecim şu anda taşınma sürecindeyim, eşyalar hep paketlendi diyebilirim
sonra yine görüşelim
hiç kullanmadığın sıfır ürünler varsa ilgilenirim mutlaka
taşınıp yerleşince, yani haftaya dönerim sana ben...ilgine teşekkürler..yine haberleşiriz canım
ayşem çok ozür dilerim ancak donebildimbu rada dönüş yapmadın canım
canım, merhaba. kırmızı renk Adidas marka eşofman satıldı mı?
canım hamile giyim olarak yok genelde giydim ama yeniden farksız hamile tşörtlerim var bide bebek için kullanılmamış eşyalarım var canım örgü yelekler bereler felan hediye gelen tulumlar bebeğin cinsiyeti ne belliyse eğer bide canım şimdi çıkmak zorundayım dişciye gitcem bir saat sonra sana özelden dönüş yapsam olur muayşem çok ozür dilerim ancak donebildim
evet neler vardı canım sende
hiç kullanmadığın bir şeyler var mı? nereye bakiim, ozelden de atabilirsin
seçtiklerini belirt canım sen de
yapalım takasımızı
canım hamile giyim olarak yok genelde giydim ama yeniden farksız hamile tşörtlerim var bide bebek için kullanılmamış eşyalarım var canım örgü yelekler bereler felan hediye gelen tulumlar bebeğin cinsiyeti ne belliyse eğer bide canım şimdi çıkmak zorundayım dişciye gitcem bir saat sonra sana özelden dönüş yapsam olur mu
Allah bağışlasın..inşallahtamam canım kuzsa daha iyi çünkü kız cicilerimiz çok benim kızımda 3 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?