Gebeliğimi Kutluyorum:KK46: %10 indirim....beklerim kızlar

hayırlı olsun canım sağlıkla doğmayı nasip etsin rabbim :)
yuvarlak büyük boy borcam ve 4lü kahve fincan takımı duruyor mu ?

40 TL oldu kızlar...
ürün dört yastıklıdır ona göre kıyaslayın lütfen
ve görseldeki desen ile renklerin aynısıdır
eşim uzun boylu...yorganımızı özel boyutlarda yaptırdık biz o yüzden kullanamıyorum, yoksa çok hoş...

ihtiyacımdan çok daha fazlasını hediye eden arkadaşım oldu, sağ olsun
fazlasını paylaşmaya hazırım
fiyat araştırın arkadaşlar
25-30 TL arası değişiyor..3 fazlam var....tanesini
15 TL vermek istiyorum
bitkiseldir, eczane ürünüdür, ambalajında açılmamıştır!

KARIN ÇATLAKLARINA KARŞI KREM

Cildin elastikiyetini artırarak çatlak oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Gebelik, ya da aşırı kilo alımı sebebiyle deride meydana gelen çatlak izlerini onarır. Kızarıklık ve çatlak izlerinin rengini açar. Cildi besler, nemlendirir, yumuşatır. Sıradan kremlerden farklı olarak catlakların giderilmesi ve oluşumunun önlenmesi için %100 doğal vitaminleri, yağları ve bitkisel özleri formülünde birleştirir.

Palmitoyl Carnitin:
Kilo alımı sebebiyle genişleyen cildin çatlamasını önlemek için cildin elastikiyetini artırır.
Centella Asiatica Ekstraktı: Oluşmuş catlak izlerini onarmaya yardımcı olur.
Licorice Ekstraktı : Cilt rengini homojen hale getirir. İzlerin ve çizgilerin görünümünü yumuşatır.
Biberiye Yaprağı Ekstraktı: Cildin yenilenmesine yardımcı olur.
Üzüm Çekirdeği Ekstraktı: Peeling özelliği ile ölü hücreleri ciltten uzaklaştırır, cildin dokusunu ve tonunu yeniler.
Shea Butter: Cildi besler, yumusatır. Uzun sure devam eden nemlendirici etkisiyle cildin elastikiyetini artırır.
E Vitamini: Cildi besler, hücre yenilenmesini destekleyerek çatlak izlerinin görünümünü azaltmaya yardımcı olur.

günaydın...
ara sayfalara da bakın kızlar, yeni ürünler ekliyorum buldukça....

parfümlerin için takas düşünürsen konuma bakabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…