Gebeligim sonlandırıldı

Ben de 10 gun once 9 haftalik olmasi gereken ama 6 haftada kalmis bebegimi kaybettim. Bu 2. Dusugum . Yasayan iki evladim var ama yine de zor. Kaldi ki buyudukce cok daha zordur. Rabbim sabrinizi arttirsin en kisa zamanda kucaginizi saglikla doldursun

Cok üzgünüm çok. Aynı kaderi birebir yasamisiz. Yalniz değiliz tabiki ama ateş düştüğü yeri yakıyor. Yürek yangın yeri malesef canim.

Benim 2 kaybım cnm 13 haftada kaybettim kalp atışı durdu kürtaj ile alamadılar rahimde perde varmış yeni fark edildi sezeryan ile aldılar evet çok fazla rabbim kimseye yaşatmasın
Amin canim inş daha sağlıklı bebeğimiz olur en kısa sürede

Çok üzüldüm Rabbim sabır versin sizlere. Ne desem boş. Ancak dua edebilir sabır dileyebilirm...

Bende. Hava soğuk üşüdümü diyorum. Yemek yerken uyurken uyanınca sürekli aklımda. Allah dayanma gucu versin bizlere.

Allah size de sabir versin. Tesekkur ederim amin insallah rabbim sağlıklı evlatlar versin biz kullarina

Başınız sağolsun. Bende 20 haftalıkken kalbinin sağ tarafının gelişmediğini öğrendim. Hemen sonlandırmam gerektiği söylendi.Doktor doktor dolaştık hepsi aynı şey söyleyinince mecburen normal doğumla alındı. Allah kimseye yaşatmasın çok zor.

Sizin de başınız sağ olsun. Benimde 16 haftalıkti ve normal doğum yaptım. O kadar zor ki. Çaresizliğin dibi. Gerçekten Allah kimseye yasatmasin canim

Okudum yazdıklarınızı. Aman allahım ne kadar benzer şeylerden geçmişiz. Kontrole gittim dr uma cinsiyeti söylemedi. Corona dan dolayı eşimide almamistilar hastaneye. Eşime dedimki hadi başka yere gidelim sende gor hem belki cinsuyeti ogreniriz. Ve gittiğimiz sıradan bi dr söyledi bebeğin kalp atisi cok düşük die. Kendi dr um sabah muayene ederken ya farketmedi ya da o sırada bu kadar düşük değildi belki bilmiyorum.. ondan sonrası jet hızı ile geçti.

Bende. Hava soğuk üşüdümü diyorum. Yemek yerken uyurken uyanınca sürekli aklımda. Allah dayanma gucu versin bizlere.
Benimde öyle cnm sabah uyanınca gün icinde uyumadan once.. Hatta hala ona günlük tutuyorum yazıyorum ultrason kağıtlarına bakiyorum her gun.. Onunla konuşuyorum hala beni duyuyor biliyorum.. Cennette kavuscaz meleğim bekle bizi diyorum.. Ilk goz agrimdi benim elifim..

Bizleri yalnız aynı şeyleri yasayanlar anliyor. Zaman hızlıca geçsin ve en hayırlı vakitte sağlıkla yavrumuza kavuşalım açımız bi nebze hafiflesin ins hepimizin

Üzülme canım vardır bundada bi hayır ne yazsakta üzüntümü alamayız ama rabbimin bi bildiği vardır elbet şöyle düşün ileride dogdugunda hasta bi bebek sanada zordu onada zordu yada bi kaç hafta sonra büyük sorunlar olacaktı bilemeyiz elbette ama herşeyde bir hayır vardır de canım üzme kendini rabbim en yakın zamanda ikiz versin sana

Amin canim inşallah en kisa sürede en hayırlı vakitte rabbim saglikli evlatlar verir bana ve benim gibi olan kardeslerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…