Gebeliğim sizce normal mi?

Canucka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2019
13
12
32
Merhaba kızlar, 5 hafta 5 günlük gebeyim. Doktorum karından ultrasonla keseyi gördü, yeri iyi dedi ancak yolk kesesi veyahut bebeği henüz göremedik, 10 gün sonraya gün verdi; kalp atışlarını duymak için. Forumda yazılanları okudum hem kaygılanıyor insan hem de korkuyor... Ultrason resmini de attım tecrübeli arkadaşlar kese içinde bebeği ne zaman görmüştünüz, gebeliğim normal mi??

Eklentiler

• B9D140CE-05E2-4F80-BCF8-BAD691F8662F.jpeg
    129,6 KB · Görüntüleme: 1.310
Korkma canım ben geçen hafta 5+1 ken gittim keseyi gördük ama vajinal ultrasonla
Benim doktorum haftaya yine gel ama bebeği görmeyi bekleme kesenin gelişmesi lazım ona bakacağız dedi
Bu hafta 6+1 de gittim kesem büyümüştü içinde yolk sac oluşmuş ve bebeğimin kalp atışını duydum gördüm tamamen süpriz
Korkma yani haftaya göremesen bile diğer hafta görürsün inşallah

Birde benim doktorum vajinal ultrason la daha net göründüğü için öyle bakıyor hiçbir zararı yok karından daha geç gözükebilir bilgin olsun
Artık 2 haftada bir gelirsin o zaman karından bakmaya başlayacağım dedi yani 8. Haftama denk geliyor

Ben 7+1de gördüm bebeğimi..
Çok normal şuan gözükmemesi minicik daha

Şimdi bunu görünce tAaa en başa gittim aslında bakarsan çok ileride de değilim ama çok serüvenler anlattığım için uzun geliyor bana bende 14 haftaligim canım senin gibi 5 haftalikken gittigimde ilk kontrolumdu kese bile gözükmedi doktor dış gebelik olabilir bide vajinal bakalim dedi vajinadan bakinca kese gözüktü 5+2 de çok iyi bir hastaneye gittim orda bebegimi ve kalp atışını gördüm ultrason cihazindan cihazina cok fark ediyor canım bu aralar stres yapma folik asidini kullan ve 12. Haftaya kadar çok dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…