Kızlar yaklasık bir yıldır bu bebeği bekliyorduk.Bugün benim yaklasık 4-5 damla kadar kırmızı kahve sıvı lekelenmelerim oldu.Cok korkuyorum,doktora gittim bebeğim yasıyor fakat kesede kanlanmalar var.Doktor düşük riski var ama kücük bir ihtimal dedi.Progestoron verdi günde 3 kez alıcam,birde ignesini yaptırcam.Basına böyle bişey gelen varmı?Ne yapmalıyım?Cok üzülüyorum..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğim kötü gidiyor.Bi bakın lütfen kızlar..:(
- Konu Sahibi sarisin27
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?korkunun size faydası yok. içinizi ferah tutun, stres yapmayın. inş sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz bebeğinize.
riskli durumunuz olabilir ama bu şekilde olup da sağlıklı bebekler de doğuyor.
gebeliğini kanamalı geçiren çok kişi duydum, dr unuzun dediklerine ve kendinize dikkat edin. şu anda yapmanız gereken tek şey bu.
riskli durumunuz olabilir ama bu şekilde olup da sağlıklı bebekler de doğuyor.
gebeliğini kanamalı geçiren çok kişi duydum, dr unuzun dediklerine ve kendinize dikkat edin. şu anda yapmanız gereken tek şey bu.
Benim de öyleydi gebeliğim. 5 . Haftada basladi kanamam ara ara 20. Haftaya kadar sürdü . En buyuk kanamamı, ki seninki gibi lekelenme seklinde degil bariz kırmızı akan kan seklinde, 13. Haftada yasadım. Kesenin yanında kanama alanı var dedi Dr. İstirahat, iğne, progestan kullandım uzun süre. Şükürler olsun kızımı 2 ay önce kucağıma aldım.
İcini ferah tut, stres yapma. Malesefki olacağa care yok, hayırlısı er bok bol dinlen.
İcini ferah tut, stres yapma. Malesefki olacağa care yok, hayırlısı er bok bol dinlen.
cnm bnm öncelıkle gecmıs olsun üzülme bnm arkadasım 9 ay kanamayla bebek dogurdu.bebeği maşallah 8 aylık sımdı.ama bana gelınce ben 9haftalıkken senın gıbı önce kahve snra kırmıızı akıntı seklınde geldı.bnde hemen doktora gttım aynen progestan verdı.ertesı gun karnım agrıdı ve acıle gıtık.orda bebeğimin kalbinin durdugunu ögrendık ne yazık kı ama hersey herkesın basına gelcek dıye bısey dusunme kalbını ii tut unutma alcak nefesı varsa hersey bahaneKızlar yaklasık bir yıldır bu bebeği bekliyorduk.Bugün benim yaklasık 4-5 damla kadar kırmızı kahve sıvı lekelenmelerim oldu.Cok korkuyorum,doktora gittim bebeğim yasıyor fakat kesede kanlanmalar var.Doktor düşük riski var ama kücük bir ihtimal dedi.Progestoron verdi günde 3 kez alıcam,birde ignesini yaptırcam.Basına böyle bişey gelen varmı?Ne yapmalıyım?Cok üzülüyorum..
Benim de öyleydi gebeliğim. 5 . Haftada basladi kanamam ara ara 20. Haftaya kadar sürdü . En buyuk kanamamı, ki seninki gibi lekelenme seklinde degil bariz kırmızı akan kan seklinde, 13. Haftada yasadım. Kesenin yanında kanama alanı var dedi Dr. İstirahat, iğne, progestan kullandım uzun süre. Şükürler olsun kızımı 2 ay önce kucağıma aldım.
Yalnız benim yogun bir bel agrım ve hafif kasık agrım var..Sizde de oldumu?
cnm bnm öncelıkle gecmıs olsun üzülme bnm arkadasım 9 ay kanamayla bebek dogurdu.bebeği maşallah 8 aylık sımdı.ama bana gelınce ben 9haftalıkken senın gıbı önce kahve snra kırmıızı akıntı seklınde geldı.bnde hemen doktora gttım aynen progestan verdı.ertesı gun karnım agrıdı ve acıle gıtık.orda bebeğimin kalbinin durdugunu ögrendık ne yazık kı ama hersey herkesın basına gelcek dıye bısey dusunme kalbını ii tut unutma alcak nefesı varsa hersey bahane
Canım Allah sana sabır versin.Dilerim benim böyle olmaz,cunku son zamanlarda okadar zor seyler yasadımki bunuda kaldırabileceğimi sanmıyorum.
cnm bnm ii düşün ii olsun dualarım seninleee.inşallah hayırlısıyla bebeğini alırsın ii düşün aannesi.bebeğin senle olcak hıc korkma
Allah razı olsun canım,iyi düşünmeye calısıcam artık.bol bol dinlencem,ilaclara da devam tabii..