İlla ki vardır , ama teknoloji bu kadar gelismemisken. Şuan bir damla çiş ya da bir tüp kan ile gebeliği geçtim doğmamış bebeğin cinsiyetinden göz rengine kadar bulunuyor kim neden ugrassin Ki ?Arkadaşlar eminim koskoca forum da illa bilen duyan çıkacaktır.
El almış veya duası, şifası kuvvetli kadınlar vardır. Bu kadınlarla birlikte bu yöntemi birçok ebede biliyormuş sanırım.
Göbek deliğinden çapraz olacak şekilde bir karış el ile ölçüm yapıp oradaki damarlarına el ile bastırarak gebe olup olmadığını anlıyorlar. Hatta bir arkadaşımı götürdüm daha kanda bile tam çıkmamışken rahime tutunmamışken gebe olduğunu söyledi ve çok geçmeden iki haftalık gebe olduğunu öğrendik. Nasıl biliyorsun diyorum damarlar pütür pütür elime geliyor diyor ama ben bir türlü o damarı bulamadım.
Duyan, bilen, deneyen, şahit olan var mı?
(gidin test alın diyenler gelmeden şunu belirtmek isterim sadece merak ettiğim için soruyorum, öğrenmek için)
Eltim daha adeti gecmeden karnında karıncalanma hissettiğini söylüyorİki haftalıkken gebelik öğreniliyor mu ? 3. Haftada ancak belli ediyor kendini diye biliyorum..( Bilmediğimden soruyorum)
Eltinize Vahiy gelmiş öyleyse başka açıklaması yokEltim daha adeti gecmeden karnında karıncalanma hissettiğini söylüyorbebek kipirdiyormus 3 çocuğunda da öyle anlamış
GalibaEltinize Vahiy gelmiş öyleyse başka açıklaması yok
Plasebo + evrene gönderilen enerjiBende. Bu tarz tedavisiz yada doğal yolla olmayan şeylere inanmıyorum ama bizim köyümüzdede bir yaşlı nine var ona her giden kadın o ay hamile kalıyordu ama kadın bildiği tüm duaları okuyormuş çok garip bermeyen Allah vermez yani. Bi arkadaşımda başka birisine gitmiş göbeğini çektirmiş mesela oda gebe kaldı. Çektirdiği ay göbeği düşük olanlarda gebelik zor oluyormuş öyle diyorlar çok değişik
Ya bide bişeyin üstüne gidince ya hiç olmuyor yada o an oluyor tamamen bu yaPlasebo + evrene gönderilen enerji
Çok duydum bende... Ne kadar doğru bilmiyorum ama denk geliyor işte belkide. Belkide geçerliliği var.Bende. Bu tarz tedavisiz yada doğal yolla olmayan şeylere inanmıyorum ama bizim köyümüzdede bir yaşlı nine var ona her giden kadın o ay hamile kalıyordu ama kadın bildiği tüm duaları okuyormuş çok garip bermeyen Allah vermez yani. Bi arkadaşımda başka birisine gitmiş göbeğini çektirmiş mesela oda gebe kaldı. Çektirdiği ay göbeği düşük olanlarda gebelik zor oluyormuş öyle diyorlar çok değişik