Gebeliğe Hazırlık Gebeliği En Erken Ne Zaman Öğreniriz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sila2511

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2020
2
0
1
38
Kızlar hayırlı aksamlar,
Bebegim 1,5 yasinda. Subat ayinda ilk adetimi oldum, sonra tam 44 gun sonra ikinci kez, daha sonra da 40 gun sonra 3. Kez oldum. Bundan 5 gun once eeimle korunmadan iliskim oldu. Simdi ayni ilk gebeligimdeki gibi kasik agrim ve akintim basladi.
Adetlerim cok duzensiz oldugu icin insanin aklina geliyor, gebelik testi alsam sonuc alir miyim? Yada kac gun beklemem lazim sizce sonuc almak icin. (İnsallah olur )

Eğer erken döllenmeyse adetten bi kaç gün önce silik de olsa ikinci çizgiyi görürsün. Ama geç döllenme ise adetin geçmesini beklemen gerek. Hayırlısı olsun

Eğer erken döllenmeyse adetten bi kaç gün önce silik de olsa ikinci çizgiyi görürsün. Ama geç döllenme ise adetin geçmesini beklemen gerek. Hayırlısı olsun
Merhaba benimde sat 29 nisan bugün olmam lazımdı ama olmadım çarşamba günü erken gebelik testi yaptım çıkmadı belki de yanlış bisey yaptım bilmiyorum acaba nedendir bilginiz var mi

Merhaba benimde sat 29 nisan bugün olmam lazımdı ama olmadım çarşamba günü erken gebelik testi yaptım çıkmadı belki de yanlış bisey yaptım bilmiyorum acaba nedendir bilginiz var mi
Dediğim gibi geç döllenmeler hemen görünmeyebiliyor ben adetten hemen sonra hamile kalmıştım adet günüm gelmeden 3 gün önce iki çizgiyide gördüm. Yarın akşama kadar bekle ertesi gün sabah tekrar test yap bence

Pazartesi kan vercem

Dayanamayip test aldim, negatif cikti. Ama moral bozmayacagim biraz zaman gecsin yine yapacagim. Cunku kasik agrim, akintim var. sanki belirtileri var gibi (psikolojik degilse eger) benim adetim yeni yeni basladigi cok duzensiz, yoksa tahmin etmem kolay olurdu. Eger negatif cikarsa da sonunda ovulasyon testi alacagim. Herkesin hakkinda hayirlisi olsin

Hayırlısı olsun az daha bekle belirtilerin devam ederse Adet olmazsan gider kan verirsin Allah gönlüne göre versin inşallah

İlişkiden 10 gün sonra kanda 16 günde idrarda görürsünüz varsa. Ama ağzı yanan bir insan olarak söyleyebilirim ki tahmini beklediğiniz adetten önce ne idrar ne kan tesi yaptırmayın. 2 gündür testlerim pozitif ama kanamam var kimyasal geçiriyorum. Allah gönlünüze göre versin inşallah

Evde Tekrar bi test yap bence sonra kana git
Doğru soyluyosn da bu kadar gecikme yaşamazdım genelde ya gününde yada en fazla bi iki gün önce olurdum ama olmadım hala bugün 3.gün kesin sonuç almak istediğim için kan veririm dedim testte çıkmaz diye erken gebelik testinde çıkmadı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…