• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliği ailelelere duyurma

beyaz orkide27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2024
25
1
1
22
Kızlar size bir sorum olacak , hamileliğinizi ailelere ne zaman duyurdunuz (kendi anne babanız, ve eşinizin ailesi) ben 8 haftalık hamileyim yakında kendi aileme söylemeyi düşünüyorum eşimin ailesine söyleyip söylememe konusunda kararsızız başkaları tarafından duyulabilir diye. Doktorumuz gebelik oluştuğunda hemen söylemenin doğru olmadığını söyledi kötü bir durumla karşılaştığımızda ailelerin daha çok üzüldüğünü söyledi . Siz ne yaptınız ne zaman söylediniz cevaplarınızı bekliyorum

Ben kendi aileme dayanamayıp idrar testi yaptığım gün söyledim ama eşimin ailesine söylemek için kan testi sonucunu bekledik. Kalp atışını falan duymussunuzdur artık diye düşünüyorum bence söylenebilir.

Keseyi görünce söyledim ben, söylemeyecekseniz kendi ailenize de söylememelisiniz bence sizinki ana babaysa o çocuk eşinizin de çocuğu o da ağaç kavuğundan çıkmadı neticede. 12 haftalık risk süresi bittiğinde söyleyen de çok var

Ben kendi aileme eşim kendi ailesine söyledi 3 aylık iken.
Sizin ailenize söylemeniz iyi de eşinizin ailesi saksı mı? Duyacak olan sizin ailenizden de duyar.

Kızlar size bir sorum olacak , hamileliğinizi ailelere ne zaman duyurdunuz (kendi anne babanız, ve eşinizin ailesi) ben 8 haftalık hamileyim yakında kendi aileme söylemeyi düşünüyorum eşimin ailesine söyleyip söylememe konusunda kararsızız başkaları tarafından duyulabilir diye. Doktorumuz gebelik oluştuğunda hemen söylemenin doğru olmadığını söyledi kötü bir durumla karşılaştığımızda ailelerin daha çok üzüldüğünü söyledi . Siz ne yaptınız ne zaman söylediniz cevaplarınızı bekliyorum
Evde yaptığım test pozitif çıktığında doktorumu aradım ve bir hafta sonraya randevu verdi. Eşim dahil kimseye söylememiştim doktor randevusuna kadar. O günde önce kendi aileme, sonra eşime söyledim. Eşimde hemen kendi ailesine söyledi. Hiç saklama gereği duymadım. Kötü bi durum olsaydı kimse benden daha çok üzülemezdi.

12 haftada söyledim herkese eşim hariç.

Keseyi görünce söyledim ben, söylemeyecekseniz kendi ailenize de söylememelisiniz bence sizinki ana babaysa o çocuk eşinizin de çocuğu o da ağaç kavuğundan çıkmadı neticede. 12 haftalık risk süresi bittiğinde söyleyen de çok var
Ben kendi ailemle aynı şehirde yaşamıyorum Malesef , birkaç gün içinde şehir dışından gelecekler ve açıkçası yüz yüze söylemek için de bu kadar beklettim. Öncel
ben kendi ailemle aynı şehirde yaşamıyorum Malesef , farklı şehirlerdeyiz. Birkaç gün içinde yanıma gelecekler açıkçası yüz yüze söylemek için de bu kadar bekledim. Geldiklerinde söylemeyi düşündüm.

Evde yaptığım test pozitif çıktığında doktorumu aradım ve bir hafta sonraya randevu verdi. Eşim dahil kimseye söylememiştim doktor randevusuna kadar. O günde önce kendi aileme, sonra eşime söyledim. Eşimde hemen kendi ailesine söyledi. Hiç saklama gereği duymadım. Kötü bi durum olsaydı kimse benden daha çok üzülemezdi.
Evet haklısınız . Gebe olduğumu öğrendiğimde 2 farklı doktorla görüşmüştük nedense ikisi de ailelere söylemememiz gerektiğini söyledi bize hemen. Her şey netleşince ve yolunda gidince söyleyin diyorlar. Düşük tehlikesi ihtimalinden dolayı. Ben gurbetteyim ailemle aynı şehirde yaşamıyorum kendi ailemden önce eşimin ailesine söylemek tabiki istemedim. Çünkü onlar o kadar da yakın değiller bana hak etmediklerini düşündüm. Ailem gelince ilk onlara 1 hafta sonra da eşimin ailesine söylemeyi düşünüyorum

Ben kendi ailemle aynı şehirde yaşamıyorum Malesef , birkaç gün içinde şehir dışından gelecekler ve açıkçası yüz yüze söylemek için de bu kadar beklettim. Öncel

ben kendi ailemle aynı şehirde yaşamıyorum Malesef , farklı şehirlerdeyiz. Birkaç gün içinde yanıma gelecekler açıkçası yüz yüze söylemek için de bu kadar bekledim. Geldiklerinde söylemeyi düşündüm.
Biz iki aileyle de aynı şehirde yaşamıyoruz, ikisini de görüntülü aradık. Siz bilirsiniz ben eşinizin yerinde olsam bozulurum ama bozulmuyorsa öyle yapın

Bende 7+5 teyim ilk gebeliğim. En yoğun yaşadığım belirti bulantı primal olmasa ne yapardım bilmiyorum 😅 bir de bebeğin kalbi durursa diye endişelerim oluştu Allah korusun. Öyle bir durumda belirti olur mı acaba

Allah korusun. İnşaAllah birşey olmaz.
Bende hiç belirti yoktu biliyomusun hala yok🤣
Yani test yapmasam hamile olduğumu bile anlamam. Sürekli endişe ettim bende ama şükür 15e geldik.

Back