• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Yardımcı bitkisel çaylar

ladypati

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
91
44
18
kızlar merhaba prolaktin yüksekliği çıktı geçen ay 15 gün sonra tekrar gel dedi düşmüştü sonra ama yine yğksslir de haberim olmazsa diye araştırırkwn civan perçemli hayıt otu Aslan pençesi gibi çaylar gördüm gebelik istiyorum pcos da var ne önerirsiniz nasıl kullanmalıyım bu çayları

kızlar merhaba prolaktin yüksekliği çıktı geçen ay 15 gün sonra tekrar gel dedi düşmüştü sonra ama yine yğksslir de haberim olmazsa diye araştırırkwn civan perçemli hayıt otu Aslan pençesi gibi çaylar gördüm gebelik istiyorum pcos da var ne önerirsiniz nasıl kullanmalıyım bu çayları
Benimde bu ay yüksekti biraz dostineks kullandım simdi testere disli aslan pencesi çayına başlıcam

Bende c lifa basladim bugun 9.gunum insallah faydasi olur

Back
X