Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aile Planlaması Gebeliğe nasıl karar verdiniz
- Konu Sahibi Aysendkmn
- Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Aralık 2021
- 1.362
- 841
- 43
- 25
Ben 3 aylık evliyim ve prolaktin hormonu yüksek oldugu için endişeliyim bebegim olmaz diye. O yüzden hemen olsun istiyoruz bizMerhaba arkadaşlar gebeliğe nasıl karar verdiniz maddi manevi hazır mıydınız şuan ki düşüncenizle evlilikten ne kadar süre sonra bebek isterdiniz
- 19 Eylül 2021
- 315
- 454
- 33
- 25
Merhaba hanımlar benim size bir sorum olacak bilgilerinizden faydalanmak istiyorum 6 aylık evliyim çalışıyorum yeni girdim işe aslında bebekleri çok severim ama şuan olsun diye diretmiyorum olsada sevinirim tabiki ama çalışmaya başlamışken biraz devam edeyim diyorum geçen ay tam yumurtlama tarihimde korunmasız ilişkiye girdik sonraki günde korunmadık bu ay adetim 4 gün gecikti sizce hamilelikten şüphelenmeli miyim lütfen yardım
İdrar testi yap olsa çıkar benceMerhaba hanımlar benim size bir sorum olacak bilgilerinizden faydalanmak istiyorum 6 aylık evliyim çalışıyorum yeni girdim işe aslında bebekleri çok severim ama şuan olsun diye diretmiyorum olsada sevinirim tabiki ama çalışmaya başlamışken biraz devam edeyim diyorum geçen ay tam yumurtlama tarihimde korunmasız ilişkiye girdik sonraki günde korunmadık bu ay adetim 4 gün gecikti sizce hamilelikten şüphelenmeli miyim lütfen yardım
Merhaba hanımlar benim size bir sorum olacak bilgilerinizden faydalanmak istiyorum 6 aylık evliyim çalışıyorum yeni girdim işe aslında bebekleri çok severim ama şuan olsun diye diretmiyorum olsada sevinirim tabiki ama çalışmaya başlamışken biraz devam edeyim diyorum geçen ay tam yumurtlama tarihimde korunmasız ilişkiye girdik sonraki günde korunmadık bu ay adetim 4 gün gecikti si
- 19 Eylül 2021
- 315
- 454
- 33
- 25
1 hafta bekle dediler ama yapayım mı bugün o zaman ama ara ara adet olacakmışım gibi ağrı oluyor sizce nedirİdrar testi yap olsa çıkar bence
- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Ben gecikme olmadan yapmıştım çıktı1 hafta bekle dediler ama yapayım mı bugün o zaman ama ara ara adet olacakmışım gibi ağrı oluyor sizce nedir
4 gün az bir süre değil.yapın çıkmazsa tekrarlarsiniz bir hafta sonra gecikme durumunda..
- 19 Eylül 2021
- 315
- 454
- 33
- 25
Peki ara ara adet olacakmış gibi ağrı ya da şeffaf akıntı hamilelik belirtisi midirBen gecikme olmadan yapmıştım çıktı
4 gün az bir süre değil.yapın çıkmazsa tekrarlarsiniz bir hafta sonra gecikme durumunda..
Tutmuş olabilir. gecikmenin nedeni de Vucudun gebeliğe hazırlanıyor olabilir. adet olacak hissi benim gebeliğim de ilk 2 aya kadar hep vardı. Benim korunmasız ilişkide ilk ay hep hamile hissederdim miğdem bulanır başım dönerdi 2 . Ayda gebe olduğumu öğrendim vücut spermle karşılaştığı için haZırlık yapıyor diye biliyorum hakkında hayırlısı olsun1 hafta bekle dediler ama yapayım mı bugün o zaman ama ara ara adet olacakmışım gibi ağrı oluyor sizce nedir
- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Her ikiside olabilir adettede hamilelikte de ayrıştırıcı bir özelliği yok söylediklerimizin. en yakın eczaneye gidin test alın kesin bilgi istiyorsanız ..Peki ara ara adet olacakmış gibi ağrı ya da şeffaf akıntı hamilelik belirtisi midir
- 19 Eylül 2021
- 315
- 454
- 33
- 25
Çok teşekkür ederimTutmuş olabilir. gecikmenin nedeni de Vucudun gebeliğe hazırlanıyor olabilir. adet olacak hissi benim gebeliğim de ilk 2 aya kadar hep vardı. Benim korunmasız ilişkide ilk ay hep hamile hissederdim miğdem bulanır başım dönerdi 2 . Ayda gebe olduğumu öğrendim vücut spermle karşılaştığı için haZırlık yapıyor diye biliyorum hakkında hayırlısı olsun
- 19 Eylül 2021
- 315
- 454
- 33
- 25
Tamamdır teşekkür ederim test yapıcam mutlakaHer ikiside olabilir adettede hamilelikte de ayrıştırıcı bir özelliği yok söylediklerimizin. en yakın eczaneye gidin test alın kesin bilgi istiyorsanız ..
Rica ederim canım yaparsan haber ver bariÇok teşekkür ederim
- 19 Eylül 2021
- 315
- 454
- 33
- 25
Tamamdır ama çok strese girdimRica ederim canım yaparsan haber ver bari
Sakin ol canım güzel heyecanlı şeyler bunlarTamamdır ama çok strese girdim
- 19 Eylül 2021
- 315
- 454
- 33
- 25
Kesinlikle öyle ama içimden bir ses hamilelik gibi birşey yok diyor ama belirtiler var adetim hala gelmedi bugün iş yerinde sol kasığımda sadece ufak ufak sancı oldu ne yapacağımı şaşırdım Allahım hayırlısını versin herkeseSakin ol canım güzel heyecanlı şeyler bunlar
- 16 Haziran 2020
- 4.435
- 9.898
- 108
- 28
Bence evlenir evlenmez hemen bebek yapmak hiç doğru değil en az 6 ay beklemek lazım. Eşler birbirinin huyunu suyunu bilsinler cinsel ilişkide tanisinlar sonra maddiyat bakımından bı baksınlar kendilerine sonra duruma göre bebek düşünmek lazım ilk 6 ay hiç düşünmeyin derim ben. Haa hayat ne getirir bilmem biz her konuda hazirdk bebek için ama evliliğin tadını çıkarmak istedim1 yıl korunalim dedik ama ben 4.ayimda ameliyat oldum ve bebek olmaz korkusuyla Artk korunmadik.Merhaba arkadaşlar gebeliğe nasıl karar verdiniz maddi manevi hazır mıydınız şuan ki düşüncenizle evlilikten ne kadar süre sonra bebek isterdiniz
- 19 Eylül 2021
- 315
- 454
- 33
- 25
- 19 Eylül 2021
- 315
- 454
- 33
- 25
- 23 Aralık 2021
- 1.362