U Uhscr Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2023 44 0 6 27 21 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Uhscr #1 Arkadaşlar 1 senedir bebek düşünüyoruz ama olmuyor 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım hemen hamile kalırsın dediler ama olmadı çok üzgünüm bu durumu yaşayan var mı bana yardımcı olabilir misiniz ne yapmam gerekir
Arkadaşlar 1 senedir bebek düşünüyoruz ama olmuyor 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım hemen hamile kalırsın dediler ama olmadı çok üzgünüm bu durumu yaşayan var mı bana yardımcı olabilir misiniz ne yapmam gerekir
O Orangegreysky Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2022 25.020 En iyi cevaplar 3 80.974 528 21 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Uhscr #2 Kontrollerinizi yaptırdınız mı eşiniz de siz de?
U Uhscr Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2023 44 0 6 27 23 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Uhscr #3 Orangegreysky .!.: Kontrollerinizi yaptırdınız mı eşiniz de siz de? Genişletmek için tıkla... Evet yaptırdık bende iltihap vardı doktor öyle diyordu yani oda bitti çok şükür üstüne kimyasal gebelik geçirdim 2 aydırda olmadı
Orangegreysky .!.: Kontrollerinizi yaptırdınız mı eşiniz de siz de? Genişletmek için tıkla... Evet yaptırdık bende iltihap vardı doktor öyle diyordu yani oda bitti çok şükür üstüne kimyasal gebelik geçirdim 2 aydırda olmadı